Oslo Tannlegesenter Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Jeg har hatt tannlegeskrekk siden jeg var 12 år gammel, som bare ble verre og verre med åra. Det er genuint sjokkerende for meg at jeg ikke har noe skrekk og gru i det hele tatt når det kommer til å d... Leggi di più

Har ikke vært hos Oslo Tannlegesenter.. men blir oppgitt når jeg leser reviews her.. Vær så snill og gi tilbake melding på fagmessig grunnlag ikke pga om du har tannlege skrekk eller ikke.. Det som er... Leggi di più

Jeg hadde time hos Ardiana Gjuka, og må si jeg er kjempefornøyd😍 En utrolig dyktig tannlege som vet hva hun driver med. Jeg pleier å være nervøs for å gå til tannlegen, men hun fikk meg til å føle me... Leggi di più

Jeg måtte til tannlegevakten grunnet akutt smerte. Fikk oppfølgingstime etter dette og fikk svar på en del ting. Hun var tålmodig med meg og forklarte alt på en fin måte. Jeg synes det er ubehagelig å... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

55 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Beste tannlegebesøk ever

Helt fantastisk. Og dette skriver jeg selv om jeg er SVÆRT lite glad i å dra til tannlegen. Såpass at jeg heller holder meg unna i årevis.

Men Madelène har vært helt fantastisk. Dyktig, mild, interessert, hyggelig og omgjengelig. Forteller hva hun gjør og hvorfor. Alle de gode sakene for en livredd kar som ligger i stolen.

Og profesjonell. Tillit til arbeidet som gjøres. Men også på et mer generelt plan: sparte cirka 6 000 på HELFO-refusjoner som jeg ikke visste om. Første gang jeg har opplevd.

Desidert beste tannlegen jeg har vært hos. Før sist besøk, så tok jeg meg faktisk i å småglede meg litt.

Gir Oslo Tannlegesenter og Madelène mine beste anbefalinger!

27 agosto 2025

Tengo pánico extremo al dentista

Tengo pánico extremo al dentista, pero el Doctor Arian y su equipo de trabajo he superado un poco eso. Hemos empezado un proceso que lleva tiempo y estoy muy contento y feliz. Hay una señora de Brasil que también me
Dio mucha seguridad. Los recomiendo 100%

6 settembre 2025

Trygghet og kvalitet hos en tannlege som virkelig bryr seg

Jeg har alltid hatt tannlegeskrekk, men hos tannlege Hebe føler jeg meg både trygg og ivaretatt. Hun er en usedvanlig behagelig og dyktig tannlege som virkelig tar seg tid til å se og bry seg om pasientene sine. Med sin profesjonalitet og varme gjør hun en ellers krevende opplevelse til noe positivt. Jeg kan anbefale henne på det varmeste.

3 settembre 2025

Shady folk

Jeg var hos de en gang. Plutselig 6 mnd etter setter de opp random time, som jeg ikke har bestilt. Nå vil de ha 700 kr fordi «systemet» deres bestilte en time ingen spurte om. Holder dere unna dette vær så snill.

28 marzo 2025

Overdrivelser og ran av tannpleier og tannlege

Her er det 2 hendelser i 1 anmeldelse.
Både min mor og jeg hadde time her, og vi begge følte oss å ha blitt lurt og ranet. Det er mye overdrivelser og skremmende ord og uttrykk som blir sagt. Som pasient og pårørende er det ikke noe snakk om verken trygghet eller relasjoner her.

Min mor hadde løsnet strengen på tennene nede, og skulle få det fikset. Hun kom og en tannlege så på tennene, kommenterte tannlegen periodontitt. Da ble det tatt bilder og en rekke prosedyrer. Tannlegen "beroliget" henne under hele besøket, samt sier "tennene dine er veldig løse, de kan falle av når som helst" da spurte jeg om var de såpass løse at de kan løsne når hun spiser eller ved å tygge på en tyggegummi, og hun sa "ja, det er en risiko for det". Tannlegen turte ikke å sette på strengen på innsiden, og sa at spesialisten kan gjøre det, og festet strengen på utsiden selv om vi avtalte at det skal være på innsiden, så angret henne siste sekundet. Min mor ble henvist til spesialisten som målte dybden og renset tennene. Når vi kommer til spesialisten diskuterte hun med tannpleieren lavt foran oss til om hvorfor strengen var på utsiden. Jeg overhørte noe av det og spurte hva de hvisket. Poenget er da at tannlegen har da ikke noe kunnskap om hva hun kan og skal gjøre, men at til og med en tannpleier vet, og tannspesialisten må snakke med tannlegen for at hun skal kunne det. Ut ifra reaksjonen deres, så var det tydeligvis ikke noe nytt at tannlegen rett og slett ikke kan det hun driver med. Deretter ble det anbefalt en rekke behandling som koster mye penger, men som ikke kommer til å hjelpe min mor sine tenner til å vare lenger, men at man skal betale mye i mange år for mange behandlinger. Hun ble skremt av de om at tennene hennes var så alvorlige så hun fikk 4 ganger dyp tannrens, men timene ble forskyvet 3 ganger fordi tannpleieren var syke 3 ganger på rad(????) mhm merkelig. Da gikk vi til en annen tannlege før hun skal bli undersøkt hos spesialisten og få vurdering på om hun skal trekke ALLE TENNENE eller lage en bro, osv. Min mor ble urolig og skeptisk, og vi oppsøkte en annen tannlege, hvor han lo av alt vi fortalte han om hva tannlegen og spesialisten her har sagt etter at han undersøke min mor sine tenner. Han kom med mer profesjonelle svar,
og en mye rimeligere og tilpassende plan og behandling til min mor. Det var heller ingen behov for å trekke alle tennene, og tennene var ikke så alvorlige som de sier her.

Jeg kom hit pga tannrens og smerte av visdomstennene. OPG bilder koster ekstra, ettersom de tydeligvis ikke har RTG som vanlig tannleger har og tar før tannrens (jeg har alltid tatt RTG når jeg tar tannrens som er inkl i tannrens prisen og er rimelig). Tannpleieren skjønte tydeligvis ikke at man kunne ta RTG av tennene. Etter tannrens tok vi OPG bilder, og hun sier at det er VELDIG betent på begge sider, og at jeg bør trekke alle 4 visdomstennene så fort som mulig. Hun sier også at kronen min er skeiv. Viktig å nevne her, jeg er sykepleier, og har sett RTG bilder, og kan nogenlunde tolke disse bildene. Jeg må si at hvis jeg ikke hadde kunnskap til å tolke bildene selv hadde jeg virkelig blitt lurt til å trekke alle 4 tennene mine til 16 236kr. "Kirurgisk prosedyre og mulige komplikasjoner og nerveskader" dette er fra min journal som hun skrev. Hun sa at jeg vil få nerveskader og skader på alle tennene om jeg ikke trekker de snart. Hun pekte på de "veldig betente" tannkjøtt, hvor jeg ikke så at det var betent med mitt kunnskap og erfaring som sykepleier. Jeg spurte henne flere ganger om hun er sikker på at det er betent og det bekreftet henne... Jeg konfronterte henne flere ganger om mine visdomstenner er rett ifjor med ingen komplikasjoner og med god plass, og OPG bildene nå viser at mine visdomstenner både tannrøttene og tannhals er rett og har plass, men at hun fremdeles fastslår at røttene er rett, men kronen er skeiv? Jeg må si at hvis jeg ikke hadde klart å skjønne slike RTG bilder og ikke har god kunnskap og logikk hadde jeg blitt skremt. Jeg syns også at det er uforsvarlig at det er en tannpleier som forteller deg at du trenger en operasjon. Jeg spurte om jeg kunne ha snakket med en tannlege før det kirurgiske inngrepet, og fikk svaret nei. Jeg spurte om jeg kunne få info skriv før inngrepet, og de hadde det ikke, kun info skriv etter kirurgisk inngrep. Jeg dro derfor tilbake til min gamle tannlege og han lo igjen av hva jeg fortalte han om hva tannpleieren sa. Mine tenner var veldig fine, og ingen behov for å trekke de med mindre jeg selv ønsker.

Vær obs på hva de sier, og vær skeptisk. Dra til flere tannleger for bekreftelser på alvorlighetsgraden og diagnosen. Sammenlign priser og les litt om tenner før du skal til tannlegen.

24 gennaio 2025