Flyttevask Oslo Recensioni 53

TrustScore 4 su 5

4,2

Veldig godt med fin og ren leilighet å komme hjem til, jeg syns dette firmaet var effektiv, nøye og har aldri sett badet og kjøkkenet bli så rent som det ble i min leilighet. Er overrasket over at kom... Leggi di più

Meget imøtekommende personell. De er grundig i utførelse av jobben. Og de gir gode tilbakemeldinger. Jeg er svært tilfreds med jobben de gjorde.

Fraråder på det sterkeste å bruke dette vaskefirmaet! De måtte komme tilbake hele 3 ganger og enda ble det ikke ordentlig bra. Slurvete i arbeidet deres og de bruker en slags skurekrem på alt de vaske... Leggi di più

De gjorde en god jobb med å vaske et sliten tre etasjes hus. Særlig imponerende vask av vinduer som var grå før de startet og klare etterpå og noen slitne gulv inne i vaskekjeller og skap, som så vel... Leggi di più

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Ikke bestill flyttevask fra dette…

Ikke bestill flyttevask fra dette selskapet.

En av deres ansatte var veldig uheldig og ødela plast lukken på en av varmepanelene. De sa ikke ifra om det og når jeg ringte for å klage fikk jeg klar beskjed om at de tar ikke ansvar for slike ting.

Bestill heller flyttevask fra en seriøs aktør som tar ansvar for jobben sine ansatte gjør.

17 agosto 2022

IKKE BRUK!!!

Det her er det mest useriøse firmaet jeg noen gang har vært borti, STYR UNNA!!
I 8t vasket to menn leiligheten min, en veldig hyggelig mann som tok med seg en vikar på opplæring. - det var bare et problem; det viste seg at de ikke visste NOENTING om vasking.. og en daglig leder som driver med svindel..

Jeg stusset allerede 2 dager før, da jeg fikk en mail om at jeg enten kunne få faktura som måtte betales senest dagen før (altså neste dag), eventuelt kontant rett etter utført jobb. Jeg ba om faktura og fikk til svar at jeg kunne overføre til et kontonummer.. litt rart med tanke på at prisen allerede hadde innlagt MVA.. jeg sa jeg trengte faktura som bilag i privat økonomi, og fikk til slutt en faktura..

Da jeg kom hjem var det ikke flyttet på NOEN møbler eller vasket bak eller under noen av møblene, alle lamper var uvasket, lister var dekket av støv, avtrekksvifte på kjøkkenet hadde de ikke rørt (KØL SVART), alt stål på badet var flekkete og så helt uvasket ut, selv frontene på kjøkkeninnredningen var full av flekker. Og det å vaske et speil betyr kun å vakse foran på speilet, støvlag på toppen var ikke så farlig.

Det var tydelig at det kun var «vasket» med en tørr klut overalt, ikke vann og såpe… samboeren min måtte gå etter han som var igjen da vi kom hjem («eksperten»), og fortelle han hvordan han vasker for å få det rent, og at man må bøye seg ned og se mens man vasker under noe…

Han som vasket unnskyldte de skitne flekkene med dårlig lys, og hadde verken med seg arbeidslys, støvsuger, kluter, vaskebøtte etc… det sto at firmaet stilte med alt av vaskeutstyr…

Etter å ha sagt fra at det ikke er godt nok så sa hans daglig leder at vi ikke skulle bruke noen fornøydgaranti, men at han stakkaren som ikke kunne vaske skulle på nytt gå over det som ikke var bra nok. Etter nye 1,5t så var det bedre, men langt i fra godt nok. Mannen var sliten og sa han kunne komme tilbake i morgen og gjøre jobben bedre, eventuelt sende en annen, og beklaget for at han ikke klarte å vaske ordentlig. Daglig leder derimot sa at fornøydgarantien ikke gjaldt da han var igjen i to timer og rettet opp det som ikke var bra nok. Jeg prøvde å ai at det fremdeles ikke var bra nok, og at jeg hadde all rett til å bruke garantien. Da klare daglig leder meg for «unormal person» og «syk i hodet ditt» og at jeg måtte ha bevis på det dårlige arbeidet billedlige for at de skulle vurdere å komme tilbake…

Hilsen 5000kr fattigere og må fortsatt gjøre jobben selv..

3 gennaio 2022

Anbefales ikke!

Utrolig dårlig kundeservice og meget dårlig oppførsel. Etter at flytting og flyttevask var avtalt så får jeg beskjed halv time før flytting om at de ikke kan komme før 2 ELLER 3 timer seinere enn avtalt tid. Da det ble forklart at dette ikke går så var mannen meget frekk og sa "da får du bare gå et annet sted". De avlyste på dagen og var absolutt ikke serviceinnstilt. Anbefaler ikke!

22 dicembre 2021

Verste opplevelsen med vaske folk

Verste opplevelsen jeg har hatt med noen som selger en tjeneste!! Ikke bruk dette firmaet.

Fornøyd garanti er bare tull. De kunne ikke brydd seg mindre om man er misfornøyd.

Han bruker 5 timer på en 50 kvadrat leilighet og det ser ikke ut som han har gjort noe. Det lukter i hvertfall rent da…

Ovn og bad er vasket dårlig, jeg ber han gjøre det bedre. Han ender opp med å dra og sier jeg må kontakte sjefen.

Jeg får fort tak i sjefen og han sender ned 2 personer. Hvor den ene er samme som var der tidligere. Dette var ikke før 1 time senere.

Han nye sier de skal fikse det på 1 time, jeg kommer tilbake og heldigvis er badet bedre, men fremdeles ikke akseptabelt. Og ovnen like dårlig.

De sier detter er «max» de får det ikke bedre til. Jeg viser dem både på ovnen og bad at det blir bedre. Men fremdeles så drar de.

Sjefen kaller samboeren min for «ikke en normal person» når vi prøver å snakke om at vi er misfornøyd bare. XD dårlig kundeservice.

Ut av det blå begynner sjefen å snakke om tillegg. At det er tillegg for å vaske ovnen og bad så bra som vi vil.
Så sjefen sier tillegg, mens de ansatte sier umulig.

Uansett så var ikke resten av leiligheten gjort no ordentlig heller, vegger ikke vasket i det hele tatt. Måtte gå rundt med han å si hva han skulle vaske. Det gikk bort med en gang han gnikka på det.

Uansett! Ikke bruk dette firma. Betal heller 1000 kr ekstra for noen litt mer proffe.

27 ottobre 2021

STYR UNNA

STYR UNNA! Etter den første vasken av min 30kvm som tok 4.5 time, så skulle man ikke tro at personen de sendte ut kunne noe om renhold i det hele tatt. Dette er hans jobb, ikke min, så jeg ble sjokkert og hadde ikke forventet at jeg måtte bruke tid på å forklare hvordan rent ser ut, hvordan det skal rengjøres selv om det står på deres hjemmesider og sjekkliste hva som skal gjøres.

At det sto litt møbler i leiligheten var ingen unnskylding for å ikke vaske fks lister (det var fett og støv der når min utleier kom og sjekket), andre deler av gulvet o.l. og faktisk var det ikke noe problem med møblene uansett, noe jeg varslet vaskefirmaet om to ganger på forhånd via e-post. På badet var det også gjort en dårlig jobb. Punktvis var dette dårlig eller ikke vasket: Gulv generelt m/lister, vindu lister, kjøkken lister (fett), komfyr plater, avtrekksvifte kjøkken, fuger på bad, oppe/bak/lister kjøleskap. +++

Jeg burde sett signalene fra første e-post. Noe virket VELDIG uprofessjonelt med alt sammen.
Merk at når du bestiller via skjemaet på osloflyttevask.no, så får du svar på e-post fra noe som heter NyttLiv. www nyttliv2013.no

Nytt Liv er et ULOVLIG vaskefirma og er IKKE godkjent! Søk opp firmaet her:
www arbeidstilsynet no/registre/renholdsregisteret/sok/

Jeg fikk beskjed sent på kvelden før om å ta ut kontanter. De kunne ikke ta Vipps fordi det var "lite feil på vår vipps" ...Jeg fikk også kvittering lenge før jeg hadde betalt
Han som vasket kom riktig nok tilbake dagen etter og gjorde en bedre jobb, men det var fortsatt ikke godt nok. Min utleier lurte på hvor mange det var som vasket, fordi han som vasket var utrolig høylytt på telefonen og kunne høres i etasjen over. Dette firmaet snakket om 100% fornøydhetsgaranti og 7 dager garanti. Alt dette er useriøst. De er kun ute etter å lure folk. Den siste beskjeden jeg fikk fra sjefen i firmaet var "Vi har ikke garanti for de tingene som går ikke"

STYR UNNA! Hilsen en 2500,- fattigere og skuffet kunde.

30 maggio 2021

Flyttevask 47 kvm

Glimrende hjelp fra ende til annen !! Tilgjengelig på kort varsel, fremmøte til avtalt tid, resultatet over all forventning. Den sjekklisten de reklamerer med blir virkelig fulgt til punkt og prikke !

9 maggio 2021