Flyttevask Oslo Recensioni 53

TrustScore 4 su 5

4,2

Veldig godt med fin og ren leilighet å komme hjem til, jeg syns dette firmaet var effektiv, nøye og har aldri sett badet og kjøkkenet bli så rent som det ble i min leilighet. Er overrasket over at kom... Leggi di più

Meget imøtekommende personell. De er grundig i utførelse av jobben. Og de gir gode tilbakemeldinger. Jeg er svært tilfreds med jobben de gjorde.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Bra vask men ekstremt uprofesjonelt …

Jeg er litt ambivalent når det kommer til dette firmaet.

Det startet med at jeg forespurte et pristilbud og fikk et tilbud inkl. Mva. Så får jeg beskjed om at jeg må ta ut kontanter da det er noe «galt med vippsen».

40min etter avtalt tid for vasking får jeg beskjed om at det blir ytterligere 2000,- grunnet ekstra skittent.

Jeg ringer da og sier at dette er helt uakseptabelt da det hverken ble nevnt på mail eller i vilkår.

Vedkomne sier de da kan pakke sammen og dra, når jeg da sier meg enig dette skifter han plutselig mening og sier vi kan bli enig om pris.

For min del er det en prinsippsak at alt som er avtalt er det vi forholder oss til og ikke kommer med ytterligere kostnader etter oppstart. Det oppleves både uprofesjonelt og som dårlig kundeservice.

Vasken ble bra, dog de holdt på i 10t.

Alt i alt fornøyd med vask, men opplever dårlig kundeservice og i min oppfattelse et «red flag» når en må ta ut kontanter for å betale. Da er det enten noen som ikke får lønnen sin eller mva som ikke blir betalt.

Jeg ville vurdert et annet firma før jeg gikk for dette nettopp for de grunnene jeg oppga.

25 giugno 2024

Kan ikke anbefale Flyttevask Oslo

Ved bestilling mente de det tok 4-6 timer å vaske ut av min leilihget. Dagen før flyttevasken mente de det tok mellom 6-9 timer, noe som var svært uheldig da ny kjøper kom for overtakelse samme dag. Dage før fikk jeg også sms om at beløpet på flere tusen kroner skulle betales i kontanter, noe som virker meget shady. Vasken var greit utført bortsett fra kjøkkenbenk og speilskap som ikke var vasket, det var derimot mer skittent en før vaskeren begynte. Jeg tømte bodene mine mens vaskeren holdt på og jeg observerte at vaskeren dro fra leiligheten og ble borte to timer midt på dagen, da jeg konfronerte vaskeren med dette sa han at han måtte hjem og bytte t-skjorte siden han var så varm. Om du skal bruke penger på flyttevask, bruk det på et annet firma som er litt dyrere enn dette, men de gjør nok jobben bedre. Reagerer også på at om man blar litt ned i anmeldelsene så har de opprert under et annet navn før.

31 maggio 2024

Vask av slitent eldre hus

De gjorde en god jobb med å vaske et sliten tre etasjes hus. Særlig imponerende vask av vinduer som var grå før de startet og klare etterpå og noen slitne gulv inne i vaskekjeller og skap, som så veldig mye bedre ut etter vask.
De respondert raskt på henvendelse og kom til avtalt tid.

14 maggio 2024

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd, kunne ha krysset av på flere av punktene. Det ble mer å gjøre for dem enn forventet, men de tok det på strak arm. De var enkle å kommunisere med før jobben, og også underveis. Og gjorde en kjempeflott jobb. Jeg anbefaler dem gjerne til andre .

30 aprile 2024

Fraråder på det sterkeste å bruke dette…

Fraråder på det sterkeste å bruke dette vaskefirmaet! De måtte komme tilbake hele 3 ganger og enda ble det ikke ordentlig bra. Slurvete i arbeidet deres og de bruker en slags skurekrem på alt de vasker som legger igjen et slør som ikke ser bra ut. Skylder på kvalitetene på flisene på kjøkkenet for at de får dette sløret. Har måtte vaske over mye av der de vasket, spesielt dusjen.

5 gennaio 2024

Veldig god kvalitet og ordentlige folk!

Vi fikk flyttevasket en enebolig på ca 120 kvm (vasket ikke utleieenheter). Renholderen møtte punktlig og jeg gikk gjennom jobben med han. Han gikk meget nøye til verks og fikk hjelp av to personer til ila. dagen. Jobben ble gjort svært nøye, med ekstremt grundig Vask av vindu, vegger, kjøkken og bad som er utsatte områder. De kunne muligens shinet over litt mer på slutten for å fjerne noen skjolder på benkeplater og badegulv, men jobben forøvrig var så grundig at jeg aldri kunne tenke meg å klage. Det tok meg 2 min å fjerne selv. Veldig hyggelige folk som jobbet hardt i mange timer. Anbefaler dette byrået!

27 luglio 2023

Vil ikke bruke andre!!!

Veldig rask på respons, god pris, og ryddig avtale før oppdrag. Fantastisk oppfølging underveis, løsningsorienterte, selv i krevende og stressende setting!! Fantastisk resultat til en bra pris!! Vil ikke bruke andre!! 👏👏

4 luglio 2023

Osloflyttevask leverte til forventningene

Osloflyttevask leverte til forventninge.
De gjorde en fantastisk jobb til en grei pris, de var presise og grundige. Til og med stekovnen så ny ut. Kan absolutt anbefale osloflyttevask.
Hilsen fornøyd kunde på 90m2
Morten W

15 maggio 2023

IKKE benytt Flyttevask Oslo!

Vi benyttet Flyttevask Oslo. Selv om det ikke stod i spesifisering av oppdraget, så tok de jobben med å defroste fryseren. Istedenfor å samle opp vannet, så har de latt vannet flyte ut over hele tregulvet. Dette har medført store fuktskader og deler av gulvet er ødelagt. Jeg tok kontakt med de og de var utrolig uvennlige og nektet for at de hadde defrostet fryseren selv om de hadde gjort det. De var også slurvet med gulvvasken og derfor måtte vi vaske grundig over selv etterpå. Jeg vil absolutt IKKE anbefale dette firmaet

15 maggio 2023

100%

Riktigt bra bemötande och väldigt rent och fint. Absolut värt pengarna.

29 dicembre 2022

Veldig bra opplevelse. Gode resultater, knirkefri prosess og hyggelig håndverker

Vi brukte selskapet etter anbefaling fra andre. Prosessen gikk helt knirkefritt.
Jeg meldte inn behovet og fikk tilbudet innen en time. Jeg takket ja til det og så avtalte vi tidspunkt for vask. Fikk veldig informative mailer og så en ryddig påminnelse dagen før på mail og sms.
På selve dagen møte jeg Ibrahim som var meget hyggelig og betrygget meg veldig. Jobben ble gjort på en hel dag. Når min kone tok befaring i etterkant bekreftet henne det gode inntrykket. Leiligheten hadde blitt rengjort ordentlig. Ibrahim var like hyggelig og hjelpsom som da jeg møtte ham på morgenen.
Anbefales.
Hilsen marc

6 settembre 2022

Super jobb som ble gjort av en veldig…

Super jobb som ble gjort av en veldig hyggelig mann. Reholder ble litt forsinket, men jeg ble kontaktet umiddelbart. Eneste minus som de bør gjøre noe med, er det med kontant betaling, er helt unødvendig å måtte ha. Men jobben ble gjort til punkt og prikke, supert renhold!

5 settembre 2022