Kennismaking was vriendelijk met een duidelijke uitleg en voorspelling in tijdsduur. Daarop een gezellige vriendelijk behandeling gestart. Controles nauwkeurig. Open contact en overleg mogelijk. We z... Leggi di più
Fijne orthodontist, zichtbaar, toegankelijk en meedenkend. Er zijn praktijken ik het land waar je alleen de assistente ziet. Dat is hier zeker niet het geval, er wordt gewerkt als team. De begel... Leggi di più
Ik heb geen positieve ervaring met deze ortho. Ik vind dat de informatie die gegeven wordt minimaal is. Mijn zoon had nog veel melktanden/kiezen, had een doorverwijzing van de tandarts en werd door de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Ortho Ouderijn
Scritti dall'azienda
De praktijk is niet alleen gericht op orthodontische behandeling van kinderen, ook volwassen patiënten worden behandeld, van kleine correcties tot uitgebreide, gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen.
Vriendelijk en deskundig, zo kan het enthousiaste team het best worden omschreven. Er wordt in uitgebreid en zorgvuldig overleg met u gekozen voor een behandeling die zo goed mogelijk past bij uw persoonlijke mogelijkheden en wensen.
Houttuinlaan 14, 3447 GM, Woerden, Paesi Bassi
- 0348221002
- info@ortho-ouderijn.nl
- ortho-ouderijn.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ik ben heel tevreden over mijn behandeling
Ik ben heel tevreden over mijn behandeling bij Ortho Ouderijn. Het personeel was super vriendelijk, behulpzaam en professioneel. De uitleg die ik kreeg over mijn behandeling was heel duidelijk en de communicatie was prettig.
Ronduit slecht
Slechte kwaliteit. Slechte service. Zoveel mogelijk winst maken over de rug van de klant.
Als ik het over mocht doen, zou ik nooit met ze in zee gaan
Slechts 3 dagen open
Medewerkers zijn aardig. Maar lastig is dat ze slechts 3 dagen open zijn en ook alleen 3 dagen telefonisch bereikbaar zijn. Dus gebeurt er wat op vrijdag, dan heb je pech, ze zijn pas op dinsdag weer bereikbaar.

Risposta di Ortho Ouderijn
Heel tevreden met het resultaat.
Draag nu alleen nog een nachtbeugel
Draag nu alleen nog een nachtbeugel. De zorg van de otho was goed.
Onze dochter is goed geholpen en ik als…
Onze dochter is goed geholpen en ik als mentor krijgt een mailtje na de behandeling om de factuur te voldoen mooier kan het niet bedankt
Ze luisteren goed naar de wensen van…
Ze luisteren goed naar de wensen van ons. Bij allergische reactie op metaal wordt goed meegedacht naar een oplossing
Zeer tevreden
Intake
Moeilijk een review te schrijven over een intake. Maar die was prima, duidelijke en eerlijke voorlichting, ook over de kosten en er is hulp gegeven om e.e.a. te bespreken met de verzekering
zeer tevreden over de praktijk en kundigheid
Maurice is goed behandeld. Altijd keurig op tijd geholpen en altijd nagekomen wat jullie beloven
Fijne orthodontisten team
Fijne orthodontist, zichtbaar, toegankelijk en meedenkend.
De begeleiding bij de invisalign bij onze zoon is prima en met resultaat
Goede begeleiding bij het plaatsen van…
Goede begeleiding bij het plaatsen van de beugel. Mijn zoon werd goed gerustgesteld en kreeg veel nuttige informatie
Super mensen.
Leuke, gezellige mensen. Ze stellen mijn dochter gerust en luisteren goed naar haar. Ze heeft echt bijna nooit last van haar beugel.
Alle lof hoe heel de periode gegaan is
Alle lof hoe heel de periode gegaan is. Vriendelijk en deskundig
Fijne professionele begeleiding
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.