medi-call | zorgt voor zorg Recensioni 19

4,5

Dettagli dell'azienda

1. Studio medico

Scritti dall'azienda

Bij medi-call begrijpen we hoe belangrijk het is om zekerheid te hebben over uw gezondheid en die van uw dierbaren of medewerkers. Wij bieden snel en persoonlijk advies op al uw medische vragen, geleverd door ervaren specialisten. Hoe werkt medi-call? Wij bieden een snelle intake binnen één werkdag, waarna wij u begeleiden bij het verzamelen van relevante informatie. U heeft binnen twee weken een afspraak met een ervaren medisch specialist – soms zelfs eerder, maar nooit later. Na één week ontvangt u een verslag met daarin maatwerk-advies voor uw verdere voortgang. Neem vandaag nog contact op met medi-call en maak een afspraak of stel vrijblijvend uw vraag aan ons team.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Een oprecht geïnteresseerde endocrinoloog

Onlangs had ik een consult bij dr. Paul Bouten. Wat dit consult uitzonderlijk prettig maakte was zijn oprechte aandacht en enorme kennis van zaken. Dr. Bouten is in staat om zijn kennis op een rustige en duidelijke manier op je over te brengen. Hij vraagt door, neemt zijn patiënten serieus en stemt zijn informatie af op het kennisniveau.
Al met al een heel prettige ervaring!

23 giugno 2025

Videocall dermatoloog

Videocall gehad met dr. M.J.A.M. Tegelberg-Stassen. Al een langere periode erg veel last van acne, waar ik niet vanaf kwam. Afspraak gehad in het ziekenhuis bij een dermatoloog, waar ik een behandelplan heb gekregen. Ik had nog veel vragen en wilde graag nog het behandelplan doornemen om te kijken of het goed paste bij mijn huidtype. Via medi-call ben ik in contact gekomen met dr. M.J.A.M. Tegelberg-Stassen. Ik heb al mijn vragen aan haar kunnen stellen en heb veel nieuwe informatie gekregen, waar ik nog niet van op de hoogte was. Waar je in het ziekenhuis kort de tijd hebt met een arts, nemen ze bij medi-call echt de tijd om je verder te helpen en al je vragen te beantwoorden. Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij dr. M.J.A.M. Tegelberg-Stassen. Zeker een aanrader!

27 maggio 2025

Goede, kundige arts!

Ik ben bij dr. Sikora (gynaecoloog) geweest, wat ik een hele fijne ervaring vond. Niet alleen hadden we uitgebreid de tijd om al mijn vragen te beantwoorden, ze was ook bijzonder kundig en op de hoogte van de laatste literatuur. Al met al is het jammer dat het nog niet verzekerd wordt, maar vind ik het zeker de investering waard.

18 febbraio 2025

Beter/fijner kan niet

Wat een klasse en deskundigheid. Ik werd door Dr Bouter geholpen, die alles goed uitlegde en samen met mij volgende stappen en een volgend proces besprak. Dit soort kwaliteit kom je in de zorgverlening zelden meer tegen. Grote pluim op de hoed!

13 febbraio 2025

Efficient, kundig en prettig. Top

Wij werden geintroduceerd en hadden urgent een second opinion nodig. We werden direct dezelfde dag geholpen en met een zeer kundige arts verbonden, die ons op afstand een second opinion kon geven. De communicatie was eenvoudig en prettig, en het hele process zeer efficient.

5 febbraio 2025

Eerste ervaring medi-call

Laatst voor het eerst een afspraak gehad bij Paul Bouter over klachten waar ik al lang tegen aan liep. Na een goed gesprek gehad te hebben werd er gelijk actie ondernomen wat erg fijn was. Dit is al een enorme vooruitgang t.o.v. de “normale” arts waar je de hele tijd van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Een vervolg afspraak zit er dus zeker nog een keer in als dat nodig is.

5 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Door een second opinion bij Medi-call het vertrouwen in lijf en leden weer terug

Afgelopen mei en juli ben ik twee keer weggevallen en kort in het ziekenhuis opgenomen. De specialisten focusten zich op diagnoses van mijn hart- en hersenfuncties.

Ondanks het feit dat deze onderzoeken positief uitvielen bekroop mij het gevoel dat de ingezette diagnoses een te beperkt aantal mogelijk oorzaken in overweging namen.

Omdat mijn werkgever een overeenkomst met Medi-Call heeft afgesloten kreeg ik de mogelijkheid om binnen een aantal dagen met specialist Paul het gesprek aan te gaan. Na mijn verhaal en ziekenhuisdiagnoses te hebben bestudeerd zijn alternatieve diagnoses gesteld en is, naar alle waarschijnlijk, de oorzaak van mijn wegvallen gediagnosticeerd.

Naar alle waarschijnlijkheid omdat de tijd moet uitwijzen of we de oorzaak te pakken hebben. Ondertussen zijn de resultaten veelbelovend en heb ik twee-wekelijks contact met specialist contact om mijn welzijn en de meetresultaten van de voorbije twee weken met hem door te nemen.

Wat een opluchting dat (1) de second opinion met een specialist van Medi-call zo snel kon worden geregeld, (2) mijn werkgever hiervoor een overeenkomst had en bereid was de kosten ervoor te vergoeden en, last but not least, (3) we het juiste spoor van diagnose te pakken hebben en ik weer het vertrouwen in lijd en leden terug heb.

Wat een service tegen zeer aanvaardbare kosten. Had mijn werkgever dit niet geregeld dan had ik deze second opinion zeker zelf graag bekostigd.

22 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Zou het iedereen aanbevelen!

Ik heb meer dan een jaar last van mijn buik gehad en via huisarts of de arts op de huisartsenpost nooit serieus genomen met mijn klachten. Via de internist van medi-call werd na een adviesgesprek en aanvullend bloedonderzoek aangegeven dat ik echt verder onderzoek moest krijgen in het ziekenhuis. Door dit bij de huisartsenpost te noemen en de bloeduitslag te laten zien, werd ik gelijk opgenomen en wordt ik nu wel geholpen in het ziekenhuis aan nu blijkt de Ziekte van Crohn. Zonder de hulp van het medisch-call advies had ik waarschijnlijk nog langer hierop moeten wachten. Ik kan het iedereen aanbevelen die niet serieus genomen wordt met medische klachten.

30 settembre 2024

Professionele begeleiding afvallen

Fijn om een complete bloed check te krijgen voorafgaand aan mijn Ozempic behandeling.
De internist bepaalt of alle functies in orde zijn zodat ik met een gerust gevoel kon beginnen.
Alhoewel mijn reden tot afvallen niet op medische grond waren is dit toch erg belangrijk. Mega blij met het resultaat!
Naast de fysieke afspraken waren er een 2 tal telefonische afspraken ingepland waarbij ik allerlei vragen kon stellen.
Bedankt medi-call voor mijn ‘maatjes minder’

12 novembre 2024

Vriendelijke personeel en artsen

Vriendelijke mensen, snel contact, behulpzaam, luisterend oor, oog voor jouw medische problemen, samen denken aan oplossingen en goede kwalitatieve artsen, goede adviezen. Tijd voor patiënten. Uitgebreid onderzoek. Goede kwaliteit.

18 novembre 2024

Hersteld van LongCovid

Na 2 jaar beperkt te zijn geweest door LongCovid, kwam ik in contact met dokter K.P. Bouter. Hij schreef mij een lage dosis Metformine voor. Na een dag of 10 kwam mijn energie terug. Ik gebruik dit middel nu 3 maanden en geen enkele terugval meer gehad.
Voor mij een life changing advies. En een einde aan mijn lange zoektocht binnen het reguliere en alternatieve circuit.

1 giugno 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più