Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super produkt. Jeg købte recovery boots som virkelig hjælper til lymfedrænage og tunge hævede ben. Samtidig har Optima Sport en kundeservice i verdensklasse. Jacob er meget venlig og serviceminded... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Som tidligere prof idrætsmand med mange gamle skader, er restitution nøglen til succes og et liv uden smerter. Jeg har altid valgt Optima Sport, fordi de er revolutionerende, nytænkende og god på kva... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Simpelthen verdensklasse service Havde et pr spørgsmål pr mail - som Jacob svarede på endda på en søndag . Dagen efter en kort snak , blev bestilt og havde mine recovery boots 24 timer efter 💪og... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Recovery Boots v2, føles som rigtig god kvalitet, men føler ikke at produktet lever op til deres reklamer. Føles det lækkert? Ja. Har du mindre ømme ben dagen efter? Det er sku svært at vurdere, um... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli sportivi

Scritti dall'azienda

Optima Sport er sat i verden for at give en konkurrencefordel til verdens athleter, sportsudøvere og trænere. Vores mål er at gøre aktiv restitution til en integreret del af enhver træning. Vi ved hvor mange timer du ligger i din træning og ønsker at du skal få det fulde udbytte. Det er under restitution at kroppen bliver stærkere, hvorfor denne del er ligeså vigtig som den hårde træning.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Grundet diabetes har jeg haft store…

Grundet diabetes har jeg haft store problemer med mine underben.

Jeg har oplevet store problemer med stivhed, ømhed i både ben og fødder.

I mine underben har jeg haft knuder under huden.

Efter brug af Recovery Boots er både knuder, stivhed og ømhed i både ben og fødder fuldstændig VÆK.

Grundet den store forbedring i ben har jeg oplevet at jeg har fået god balance og bedre følelse.

Disse har gjort en kæmpe forskel for mig og er sikker på de kan hjælpe andre diabetikker som har samme problemer.

KÆMPE anbefaling herfra.

16 gennaio 2025

Kære Jens,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at vores Recovery Boots har haft en så mærkbar effekt på dine ben, og at du oplever mindre stivhed, ømhed og ligefrem har fået bedre balance og følelse i fødderne. Dejligt at du ville dele dette med os, det sætter vi stor pris på!

Skulle du have behov for råd og vejledning fremover, så ræk endeligt ud efter os:-)

Rigtig god weekend.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kunne ikke finde et bestemt produkt…

Jeg kunne ikke finde et bestemt produkt på hjemmesiden og skrev til Optima Sport, som lyn hurtig svarede tilbage med link til det ønskede produkt. Og fra jeg bestilte til levering gik der ikke mange dage. Så fuld tilfredshed herfra

13 gennaio 2025

Kære Susanne,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og effektiv hjælp, da du ikke kunne finde det ønskede produkt på vores hjemmeside.
Desuden glæder det os, at leveringen levede op til dine forventninger. Skulle du få behov for hjælp i fremtiden, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os igen.

Hav en dejlig dag!

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering. Nemme at få fat i

6 gennaio 2025

Kære Jimmy,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har oplevet en hurtig levering, og at du synes, det er nemt at komme i kontakt med os. Tag endeligt fat i os fremover, hvis du skulle have behov for dette:-)

Rigtig god dag.

Valutata 5 stelle su 5

Fremragende kundeservice og hurtigt…

Fremragende kundeservice og hurtigt ombytning af utæt recovery boot. Kan varmt anbefale Optima Sport.

11 gennaio 2025

Kære Christina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice og den hurtige ombytning af din defekte støvle, som du beklageligvis havde modtaget. Skulle du have spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, står vi selvfølgelig til rådighed:-) Så må du endeligt række ud!

Håber du får en dejlig dag!

10 gennaio 2025

Kære Claus,

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du oplever god service hos os.
Hvis du skulle få brug for hjælp eller har yderligere spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe. Så høre vi gerne fra dig!

Ønsker dig en rigtig dejlig dag:-)

Fantastisk service

Fantastisk service, og hurtig levering

Kære Jette,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og den hurtige levering. Det er altid vores mål at sikre, at du som kunde føler dig godt vejledt og generelt får en god oplevelse hos os.

Hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 5 stelle su 5

God vejledning og godt produkt

God vejledning. Hurtig levering og et godt produkt

24 dicembre 2024

Kære Jette,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har fået god vejledning, oplevet hurtig levering og er tilfreds med produktet. Det er netop vores mål at sikre en positiv oplevelse for alle vores kunder.

Hvis du får brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ønsker dig en rigtig god dag!

Valutata 1 stelle su 5

Manglende CE mærke

Jeg køber et infrarødt varmetæppe gennem jeres hjemmeside . Det viser sig at produktet ikke er CE mærket hvilket gør at jeg er i tvivl om produktet er sikkert at bruge.

Kære Lars,

Mange tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på problemet med det manglende CE-mærke på dit saunatæppe. Vi beklager oprigtigt, at dette har skabt usikkerhed omkring sikkerheden ved produktet.

Vores leverandør har ved en beklagelig fejl ikke påsat CE-mærket fysisk på saunatæpperne i seneste forsendelse. Vi vil gerne forsikre dig om, at vores saunatæpper rent faktisk er CE-godkendte, og vi har de tilhørende certifikater og testrapporter, som vi også har fremsendt til dig efter vores telefonsamtale.

Derudover har vi tilbudt dig at sende tæppet retur, for at få det fulde beløb refunderet, hvis du foretrækker det. Efter aftale med vores leverandør, vil vi naturligvis få tilsendt CE-mærkningerne. Vi beklager al den ulejlighed, dette måtte have forvoldt.

Vi håber rigtigt meget, at denne situation ikke overskygger din tillid til vores produkter og service. Hvis du har yderligere spørgsmål, så høre vi meget gerne fra dig.

Ønsker dig en rigtig god dag!

Super service.

Super service.
Jeg havde bestilt en vare til en almindelig maskine.
Efterfølgende fik jeg en mail hvor de skrev
de kunne se at jeg sidste gang havde købt en batterimodel og de derfor havde ændret min bestille så den passede til den model.
Det super service og god stil
Glædelig jul og mange anbefaling herfra

22 dicembre 2024

Kære Jan,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du værdsætter vores opmærksomhed, således at du fik noget tilbehør som passer til din maskine.

Hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp fremover, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Glædelig jul og tusind tak for anbefalingen!

Det er bare til ug

13 dicembre 2024

Kære John,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse – det glæder os at høre.

Skulle du få brug for hjælp eller have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Rigtig glædelig jul til dig!

Kære André,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering. Hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ønsker dig en rigtig glædelig jul!

Købte saunavarmetæppe

Købte saunavarmetæppe, inderpose og rensemiddel.
Har tidligere købt Recovery Boots og massagepistol.
Fin service.

6 dicembre 2024

Kære Kunde,

Mange tak for din anmeldelse og fordi du endnu en gang valgte at handle hos os! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores produkter.

Hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi håber, du fortsat vil få glæde af dine køb.

Ønsker dig en rigtig glædelig jul!

DET VAR EN GODT OPLVELSE

DET VAR EN GODT OPLVELSE

6 dicembre 2024

Kære Lise,

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback, og håber, at du også fremover vil få glæde af vores produkter og service.

Hvis du får spørgsmål eller brug for hjælp fremover, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Rigtig glædelig jul til dig!

Valutata 4 stelle su 5

godt produkt

13 dicembre 2024

Kære kunde,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med produktet. Vi håber, at du fortsat vil få glæde af det.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Rigtig glædelig jul!

Levering meget hurtig

Levering meget hurtig
Men da det er en julegave kan jeg ikke udtale mig om produktet endnu

1 dicembre 2024

Kære Dorthe,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet en hurtig levering, og håber, at julegaven vil blive taget godt imod.

Hvis du får brug for hjælp eller yderligere information efter jul, er du altid velkommen til at kontakte os.

Rigtig glædelig jul!

Valutata 5 stelle su 5

hurtig levering,god indpkaning og vaREN…

hurtig levering,god indpkaning og vaREN VAR SOM BESKREVET

Kære Johannes,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, den gode indpakning og at varen levede op til beskrivelsen.

Vi gør os altid umage for at sikre en god oplevelse hele vejen igennem, fra bestilling til levering, så det er dejligt at vide, at alt har været, som det skulle være.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hav en rigtig god dag!

Valutata 5 stelle su 5

Super betjening og rådgivning.

Super betjening og rådgivning.

Kære Kim,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores betjening og rådgivning. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige service, så det er dejligt at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Hvis du får brug for yderligere hjælp, har spørgsmål eller bare brug for råd omkring vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden og ønsker dig en rigtig god dag!

Giver god afslapning i hele kroppen

Giver god afslapning i hele kroppen

Kære Leif,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores produkt giver dig god afslapning i hele kroppen.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Fin oplevelse

Fin oplevelse, varen kom hurtigt og nem at afhente

1 novembre 2024

Kære Christian,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din oplevelse med os har været positiv, og at levering og afhentning gik nemt. Vi bestræber os altid efter at levere en hurtig og problemfri proces, så din feedback er meget værdsat. Har du brug for hjælp fremover, står vi klar til at hjælpe dig.

Rigtig god dag!

De bedste hilsner,

God kvalitet

God kvalitet. Enkel at bruge

2 novembre 2024

Hej Bodil,

Tusind tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og brugervenligheden af vores produkt. Skulle du fremover have behov for hjælp eller sidde med nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più