Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super produkt. Jeg købte recovery boots som virkelig hjælper til lymfedrænage og tunge hævede ben. Samtidig har Optima Sport en kundeservice i verdensklasse. Jacob er meget venlig og serviceminded... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Som tidligere prof idrætsmand med mange gamle skader, er restitution nøglen til succes og et liv uden smerter. Jeg har altid valgt Optima Sport, fordi de er revolutionerende, nytænkende og god på kva... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Simpelthen verdensklasse service Havde et pr spørgsmål pr mail - som Jacob svarede på endda på en søndag . Dagen efter en kort snak , blev bestilt og havde mine recovery boots 24 timer efter 💪og... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Recovery Boots v2, føles som rigtig god kvalitet, men føler ikke at produktet lever op til deres reklamer. Føles det lækkert? Ja. Har du mindre ømme ben dagen efter? Det er sku svært at vurdere, um... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli sportivi

Scritti dall'azienda

Optima Sport er sat i verden for at give en konkurrencefordel til verdens athleter, sportsudøvere og trænere. Vores mål er at gøre aktiv restitution til en integreret del af enhver træning. Vi ved hvor mange timer du ligger i din træning og ønsker at du skal få det fulde udbytte. Det er under restitution at kroppen bliver stærkere, hvorfor denne del er ligeså vigtig som den hårde træning.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Top god service👍

13 ottobre 2025

Kære Søren,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har oplevet top god service hos os - det sætter vi stor pris på at høre.

Hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ønsker dig en rigtig god dag:-)

Kære Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både produkt samt den hurtige levering.

Håber du får en dejlig dag:-)

Hurtig ekspedition og levering

Hurtig ekspedition og levering.
Varerne var som de skulle være.

30 settembre 2025

Kære Anja,

Mange tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du synes om leveringstiden for din ordre, og at varerne levede op til dine forventninger.

Hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Super positiv oplevelse

Super positiv oplevelse. God og informativ service. Kan anbefale.

2 ottobre 2025

Kære Claus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en super positiv oplevelse, og at du er tilfreds med både servicen og informationen, du har modtaget.

Tak for din anbefaling – det betyder meget for os!

Hurtig levering, god kundeservice

22 settembre 2025

Kære Ann,

Mange tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har oplevet både hurtig levering og god kundeservice hos os.

Valutata 2 stelle su 5

Kvaliteten er alt for dårlig

Nu har jeg brugt godt 400 kr. på ekstra mundstykker til mine Recovery Boots. For det første er kvaliteten ikke god nok, når de knækker efter få ganges aftagning fra maskinen (ifm. behov for opbevaring i taske). For det andet er det helt vildt, at ét mundstykke koster 89 kr. + 39 kr. i fragt. Havde de kostet en 20'er kunne det have været ok, at de af og til skal skiftes. Men til 89 kr. burde de kunne holde.

17 settembre 2025

Kære Louise,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med mundstykkerne, og at de ikke har levet op til dine forventninger – det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi tager din feedback til os, således at fremover kan imødekomme situationer som denne.

Skulle du have nogle spørgsmål, så skal du være velkommen til at sende en besked til os: kundeservice@optimasport.dk

Super god kundeservice

Super god kundeservice
Jeg fik lavet et fejlkøb og fik brugt varen én gang. Optima tog varen tilbage og jeg fik penge tilbage.
Kan kun anbefale både Optimas produkter samt deres kundeservice 🙏🏻

18 settembre 2025

Kære Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores kundeservice, selvom du fik lavet et fejlkøb. Vi ombyttede dine Pants til boots, hvor vi i denne sammenhæng også refunderede differencen på de to produkter.

Din anbefaling af både vores produkter og service betyder rigtig meget for os – tusind tak for den!

God kvalitet af varen

God kvalitet af varen som ellers findes i mange forskellige og ringe udgaver på nettet, så var lidt nervøs om den nu også levede op til beskrivelsen.
Men gør den.
Kvalitet og beskrivelse hænger sammen her ☝️

Kære Christoffer,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af dit køb, og at produktet lever op til dine forventninger.

Hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ingen problemer med levering

Ingen problemer med levering, næseplastre lige efter mine forventninger ☺️

Kære Simon,

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du synes om leveringstiden, da du bestilte næseplastre hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Har meget stor glæde af deres recovery…

Har meget stor glæde af deres recovery pants, virkelig et godt produkt som speeder restitutionen op.
Oveni det har jeg haft nogle rigtig gode oplevelser med deres kundeservice. De er hurtige, kompetente og meget serviceminded.
Kan kun give Optimasport en kæmpe anbefaling.

9 settembre 2025

Kære Jesper,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har så stor glæde af dine recovery pants, og at de hjælper dig med at fremskynde din restitutionsproces.

Det betyder også meget for os at høre, at du har haft gode oplevelser med vores kundeservice – vi ønsker altid at være servicemindede, så det varmer at vide, at det er din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har købt et par pants

Jeg har købt et par pants. Er virkelig glad for dem. Det er mange penge, men for mig med lipødem, der nu ikke har smerter i mine ben, er de bare fantastiske.
Der var god kommunikation på mail og hurtig levering.

29 agosto 2025

Kære Majbrit,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at dine pants gør en så stor forskel for dig, i og med, at de er med til at fjerne smerterne i dine ben.

Desuden dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både kommunikationen og den hurtige levering.

Rigtig god dag!

Valutata 5 stelle su 5

Der var enorm venlig og imødekommende…

Der var enorm venlig og imødekommende service, da vi skulle bytte vores recovery boots.

10 settembre 2025

Kære Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du synes om processen og dialogen, som vi havde i forbindelse med ombytningen.

Valutata 3 stelle su 5

Recovery Boots v2

Føles det lækkert? Ja.
Har du mindre ømme ben dagen efter? Det er sku svært at vurdere, umildbart nej.
Deres reklamer er efter min mening skruet lige voldsomt meget op og tegner et billede af en magisk oplevelse hvor du ikke længere skal have ømme ben og bare kan give den gas.

Kære Martin,

Mange tak for din ærlige anmeldelse og for at dele din oplevelse med vores Recovery Boots . Vi er glade for, at du oplever produktet som værende af høj kvalitet og du samtidigt synes om at bruge dem.

Det er naturligvis ikke alle, som bemærker en positiv effekt ved at benytte dem. Derfor tilbyder vi også en gratis 14 dages prøveperiode, hvor man i denne tid kan benytte dem. Ønsker man at returnere dem, så kan man blot gøre det inden for 14 dage - selvom man har brugt dem.

Din ordre er ældre end 14 dage, men vi har alligevel tilbudt dig at sende dem retur og dermed få pengene retur for din ordre. Dette skulle du meget gerne have modtaget på en mail, men vi har desværre ikke hørt fra dig. Beskeden blev sendt til dig den 11. september.

Vi håber at høre fra dig:-)

Valutata 5 stelle su 5

Fik god service og hjælp til bestilling

Havde problemer med at finde de rette kompressionsbukser (recovery boots). Fik stor hjælp fra deres kundeservice, som faktisk har forstand på deres produkter.
Jeg fik links til produkterne og bestilte. God pris, perfekt pasform og smart taske at opbevare boots'ene i.
Kan varmt anbefales at købe i denne butik.

2 settembre 2025

Kære Kari,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du fik god hjælp fra vores kundeservice til at finde de rette recovery boots, og at du samtidigt synes om produktet.

Din anbefaling betyder rigtig meget for os – og vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse hele vejen igennem.

Rigtig god dag!

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig levering og produktet…

Super hurtig levering og produktet lever op til det forventede.

28 agosto 2025

Kære Christina,

Mange tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede super hurtig levering, og at produktet lever op til dine forventninger.

Skulle du få brug for hjælp eller have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har købt recovery pants 8

Har købt recovery pants 8, de er bare helt fantastiske, jeg har lipødem, mine ben er blevet 2cm mindre på en uge.
Jeg er virkelig glad , tak 😉

3 settembre 2025

Kære Jeanette,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det fantastisk at høre, at dine Recovery Pants har gjort en forskel for dig. Det glæder os virkelig, at du er glad for dit køb.

Hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Ønsker dig en rigtig dejlig dag!

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

2 settembre 2025

Kære Eso,

Mange tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har oplevet både god service og hurtig levering hos os.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering, og deres recovery pants er guld værd!

25 agosto 2025

Kære Jonas,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du synes om leveringstiden og at du desuden har gavn ved at anvende vores Recovery Pants.

Håber du får en dejlig dag!

Valutata 5 stelle su 5

Rare mennesker og et super produkt

Meget rare mennesker, som svarer hurtigt. Hurtig levering og et super godt produkt 👍

28 agosto 2025

Kære Mogens,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service, hurtige svar og levering – og at du ikke mindst er tilfreds med produktet:-)

Valutata 5 stelle su 5

Recovery Boots 8 chambers Battery Gen2…

Recovery Boots 8 chambers Battery Gen2 ×: genau wie beschrieben, solide Verarbeitung , kein großes Wirrwarr mit Schläuchen, toller Aubewahrungsrucksack. Einfachste Bedienung, Gerät wirklich sehr leise, am ehesten wie atmen, nur die Boots knacken immer etwas beim aufpumpen, mich stört das aber nicht. Anwendung extrem wohltuend, perfekt bei Lymphödem. Bin restlos überzeugt, klare Kaufempfehlung.
Kundenservice: Habe sie mit Extensions bestellt und 25 Euro für Hauslieferung mit DHL gezahlt. Lieferung kam ohne Extensions an Abholstation. Auf Nachfrage, hat man sich sehr nett entschuldigt, die 25 Euro wurden unverzüglich erstattet. Die Extensions waren ausverkauft, man bot mir deshalb mehrere konstruktive Lösungen an. Alles in allem hervorragender Kundenservice.

8 agosto 2025

Sehr geehrter,

vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit den Recovery Boots so zufrieden sind und auch unseren Kundenservice positiv erlebt haben. Ihre Empfehlung bedeutet uns viel.

Mit freundlichen Grüßen

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più