Opreis.nl - Treinreizen door Europa Recensioni 191

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

De treinreis naar Het Hoge Noorden was een leuke, ontspannen en mooie reis. De reis was perfect georganiseerd, treinen en bussen reden op tijd en waren comfortabel, alhoewel we veel tijd aan reizen he... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De reis -Scottish Grand Train Tour- was voor ons een prachtig avontuur waarbij het programma vlekkeloos verliep. Opreis.nl had de planning en de locaties prima op elkaar afgestemd. Keurige hotels op l... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De treinreis in Schotland en de Ferry er naar toe was erg goed georganiseerd. Zowel door middel van een duidelijke digitale versie van reisbescheiden alsmede een adequate video hoe de treinkaartjes ui... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alles tot in de puntjes geregeld, prima hotels en strak reisschema. Van trein , bus en ferry, het noorden op allerlei manieren gezien. Alle plaatsen waar we zijn geweest waren het bezoek waard en Abi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi
  2. Tour operator
  3. Biglietteria ferroviaria

Scritti dall'azienda

Bij Opreis.nl vind je de mooiste treinreizen door Europa. Onze volledig verzorgde treinreizen zijn inclusief trein tickets met indien mogelijk plaatsreservering, OV-vriendelijke hotels met ontbijt én 24/7 telefonische support onderweg. Zo helpen onze treinspecialisten jou om zorgeloos te genieten van een duurzame, avontuurlijke en ontspannen treinrondreis in Europa. Kies je voor een treinreis door de adembenemende natuur van Noorwegen of Schotland? Een treinvakantie met de heerlijke gastronomie van Italië of Spanje? Of reis je per trein over Europa’s mooiste treintrajecten in Zwitserland? In ons aanbod met bijna 20 eco-vriendelijke treinreizen vind je het allemaal. Bij Opreis.nl werken we vanuit de overtuiging dat reizen en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Het is onze missie om treinreizen tot een (meer dan) volwaardig alternatief te maken voor auto- en vliegvakanties. Dat doen we door reizigers te inspireren met unieke treinreizen die altijd voldoen aan de drie Opreis.nl basisprincipes: duurzaam, avontuurlijk en ontspannen. Vanuit deze duurzame ambities hebben we Opreis.nl gelanceerd als nieuw initiatief van Mevo Reizen, dat meer dan 20 jaar ervaring heeft met het organiseren van verre treinreizen. De focus van Opreis.nl ligt op reizen per trein binnen Europa zónder vliegreizen, waarmee we de milieu-impact van onze reizen tot het minimum beperken. De resterende CO2-uitstoot compenseren we via een samenwerking met het lokale CO2-compensatieprogramma. Zo maken we reizen niet alleen duurzamer, maar zelfs CO2-neutraal.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Prachtige treinreis door Zwitserland en een stukje Italië

We hebben een prachtige reis gemaakt door Zwitserland en een klein stukje Italië.
De afwisseling vonden we fijn: Een rondje lopen in de steden Basel en Luzern. Zermatt en Lugano waren wat drukkere, gezellige dorpen. St. Moritz en de oude stad van Tirano waren juist rustig. En in de geweldige bergen konden we meestal in alle rust wandelen. Alp Grüm nam daarbij een speciale plek in. Wat een prachtige plek voor twee overnachtingen.
We hebben erg genoten van het reizen met de trein door de berglandschappen.

24 luglio 2023

Treinreis door Engeland & Schotland

Met Opreis.nl hebben we een prachtige reis door Engeland en Schotland gemaakt. Hierbij kunnen genieten van de prachtige steden maar ook van de mooie landschappen waar we doorheen kwamen en gewandeld hebben.
Daarnaast zijn de hotels met zorg gekozen en prima op loopafstand van de stations.
Opreis.nl heeft ons prima geholpen met de voorbereiding van deze reis, ook tijdens de reis verliep de communicatie vlekkeloos.
Kortom een zorgeloze vakantie, bedank hiervoor.

22 luglio 2023

treinreis Engeland & Schotland

Wij hadden de treinreis Engeland & Schotland geboekt bij Opreis met een uitbreiding naar Fort William en Mallaig. Al met al 17 dagen sporen door het Verenigd Koninkrijk. Al met al een prachtige reis. De communicatie met Opreis verliep vlekkeloos en er werd altijd snel en adequaat gereageerd op onze vragen. De reis was prima geregeld en alle tickets en hotels waren prima geregeld. Alle hotels waren ruim voldoende tot zeer goed. Zo hebben we van een zorgeloze vakantie kunnen genieten en we kunnen Opreis dan ook zeker aanbevelen. Een volgende treinreis zullen we zeker weer bij Opreis boeken.

13 agosto 2023

Opreis maakt reizen zorgeloos

Opreis heeft gezorgd voor een zorgeloze logistiek tijdens onze rondreis door Schotland. De reisbeschrijving was meer dan adequaat en vragen per app werden snel beantwoord; ook in het weekend.
De door Opreis geboekte hotels en B&B’s waren ruim voldoende tot goed.

1 agosto 2023
Valutata 5 stelle su 5

Een rondreis om nooit te vergeten!

Deze reis was een fantastische ervaring, natuurlijk omdat Noorwegen een geweldig mooi en fijn land is maar mede omdat de reis zo goed georganiseerd was en alles klopte!
De hotels waren super en ook de treinen zijn in Noorwegen erg goed uitgerust. Nog een tip, zorg dat je bagage niet té zwaar is. Uiteindelijk moet je je vaak verplaatsen, de trein in en uit en soms een trap op en af. Verder zou ik zeggen: Doen!!

1 agosto 2023
Valutata 5 stelle su 5

Een betoverde reis naar Noorwegen met opreis.nl.

De reis naar het magische Noorwegen heeft me werkelijk versteld doen staan. De treinreis zelf was ronduit adembenemend. Noorwegen staat bekend om zijn spectaculaire natuurlijke schoonheid, en dankzij opreis.nl kon ik deze prachtige landschappen op een unieke manier verkennen. De treinreis bood prachtige uitzichten op adembenemende fjorden, met sneeuw bedekte bergtoppen en weelderige valleien. Elke bocht in het spoor bracht een nieuw schilderachtig tafereel met zich mee, en ik was keer op keer betoverd door de overweldigende schoonheid van Noorwegen. Het reisschema dat opreis.nl had samengesteld, was goed doordacht en gaf me voldoende tijd om alle bezienswaardigheden te verkennen. De treinen waren comfortabel en goed onderhouden, en ik voelde me veilig en verzorgd gedurende de hele reis.

31 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

treinreis door Noorwegen zeer goed bevallen

Om het klimaat zo weinig mogelijk te belasten was ik op zoek naar een aantrekkelijk alternatief voor het vliegtuig: comfortabel reizen en avontuur! De reis naar Noorwegen is mij heel goed bevallen. Alles was door opreis.nl top geregeld en er werd heel snel en ondersteunend gereageerd op vragen van mij. Door de treinritten hebben we veel van het landschap langs zien komen en op de niet-reis-dagen konden we ons eigen programma volgen (waabij we gebruik konden maken van suggesties door de reisorganisatie). Alle (prettige) hotels lagen op loopafstand van het station en met het concept was er ook mogelijkheid om de geboekte treintijden te wijzigen. Wat de reis naar Noorwegen extra aantrekkelijk maakt is het slapen op de boot van Emden naar Noorwegen. Ik ga zeker nog een keer een reis boeken uit het aanbod!

31 luglio 2023

Treinreis Schotland

Samen met mijn twee zonen heb ik deze treinrondreis geboekt. Het was een ontzettend mooie reis. Alle treintrajecten waren prachtig qua natuur. De hotels lagen op mooie plekken en waren goed verzorgd. En ter plekke was er veel te doen. Door de reisorganisatie was alles goed geregeld. Het was geweldig in relatief korte tijd zoveel te kunnen zien. Ik zou deze reis aan iedereen aanbevelen die van mooie natuur en van rondreizen houdt.

17 luglio 2023

Rondreis Noorwegen per Trein

Opreis.nl heeft voor ons een zeer fijne treinrondreis door Noorwegen samengesteld. Alles gewoon goed geregeld. Hotels top en gereserveerde zitplaatsen in de trein. Bedrijf is makkelijk te benaderen via whats app. Ze reageren heel snel. Ik zou dit reisbureau bij iedereen aanbevelen.

26 luglio 2023

Treinvakantie door Zwitserland

De treinvakantie door Zwitserland heeft voor ons aan alle verwachtingen voldaan: de informatie over de verschillende treinreizen was duidelijk.

De hotels waren goed en, zoals beloofd, allemaal dicht bij de stations.

Van de 'speciale' treinen vonden wij de Bernina-Express van St. Moritz naar Tirano het meest indrukwekkend: een fantastische natuur, veel uitleg door de gids en onderweg een extra stop om foto's te maken.

Wij ontdekten in Tirano dat de trein naar Monza in heel 2023 daar niet vertrekt. Ze zijn daar bezig met een grootschalige renovatie van het spoor. In plaats daarvan, bleek uit de informatie op het station, reed er een pendelbus naar Sondrio. Daar konden weer op de trein naar Monza en door naar Lugano.

Ook mooi en afwisselend was de reis van Lugano-Fluëlen-Luzern. De boottocht over het Vierwoudstedenmeer en de extra uurtjes in Luzern zijn goed bevallen.

Kortom: een fantastische vakantie!

7 luglio 2023

Een onverwacht mooie Noorse treinreis

Een geweldige gevarieerde boot-,trein-,busreis naar en door een heel mooi land,Noorwegen. Overweldigende natuur met de fjorden en de treinreis Bergen-Oslo. Prachtige, kleurrijke steden als Stavanger, Bergen, Oslo en Kristiansand. Het reisbureau Opreis.nl was meer dan top. Alles perfect geregeld,goedkoper dan vergelijkbare reisbureau's, snelle reacties op vragen en soepel bij wijzigingen. Goede, mooi gelegen hotels. Aan te bevelen

21 giugno 2023

Rondreis Noorwegen

Overal waar we kwamen was alles goed geregeld, hotels dichtbij het station en makkelijk te vinden. De hotels waren ook mooi centraal gelegen voor uitstapjes.
Hotels waren ook goed inclusief het uitgebreide ontbijt.
Daarnaast was het een schitterende rondreis dwars door de natuur van Noorwegen.

Één tip: voor in de natuur zijn wandelschoenen echt nodig, dat redt je niet met sneakers, zeker niet met regen.
Wij hebben de reis verlengd met 2 dagen naar een 11-daagse rondreis, een extra dag in Stavanger en in Oslo. Voor Stavanger was dit voldoende maar in Oslo hebben we echt keuzes moeten maken wat we wilden zien, dit was ondanks een dag extra, toch tekort.
Enige punt van kritiek is de ferry van Emden naar Kristiansand en v.v., de hut is erg basic en het eten aan boord, zowel diner als ontbijt, was matig van kwaliteit en duur. Maar daar kan opreis.nl niets aan doen.
Samenvattend is deze reis zeer aan te bevelen!

29 giugno 2023

10-daagse reis Schotland

Wij hadden de 10-daagse reis door Schotland geboekt bij Opreis. De reis was goed geregeld, tickets, reserveringen, hotels niet al te ver van de stations, alles was in orde. Het was ook prettig dat er goed en snel gecommuniceerd werd. We kunnen Opreis aanbevelen, in ieder geval zullen wij onze volgende treinreis daar weer boeken.

20 giugno 2023

Prachtige rondreis door Noorwegen

We hebben een hele mooi rondreis gemaakt door het zuiden van Noorwegen. Je ziet ontzettend veel van de prachtige natuur onder het reizen, maar ook op de dagen dat je in een plaats verbleef. Vele mooie indrukken!
De informatie met de dagplanning en tips voor de uitstapjes zijn duidelijk omschreven en ruim op tijd in je mailbox door Opreis.nl. De tickets voor de trein, ferry's en hotelvouchers zijn prima geregeld. Vooraf kon je kiezen uit 9 of 11 dagen en zelfs met maatwerk kon je de reisroute iets aanpassen.
Voor ons was dit de 2e keer met de trein en dat bevalt ons erg goed. Je kunt allebei rondkijken en genieten van de omgeving. We zullen zeker vaker de trein nemen.

29 giugno 2023

" Relaxed Reizen"

"Op Reis" heeft ons vertrouwen gekregen door de goede en snelle communicatie, de aantrekkelijke website en de perfect georganiseerde treinreis. Hoewel het de 1e keer is geweest dat wij via mail en app een reis geboekt hebben, is het helemaal naar wens verlopen. Compliment voor het team van "Op Reis"!

20 giugno 2023

Onbezorgd op reis.

Bij "opreis" nemen ze je al het geregel en het goed op het elkaar aansluiten van je reis uit handen. Daarbij worden flexibiliteit en persoonlijke wensen niet uit het oog verloren. Heerlijk relaxt op reis zonder zorgen, met een noodnummer bij de hand mochten zich wel problemen voordoen. En minstens zo belangrijk: is er iets wat toch iets anders is dan gehoopt, valt daar altijd (ook achteraf) goed over te praten. Top dus.

12 luglio 2023

Goed gerganiseerde trein rondreis Schotland

Onze rondreis door Schotland was zorgvuldig en nauwkeurig georganiseerd.Hierdoor hebben we op een ontspannen manier kunnen genieten.
Ook bij het reserveren van de reis, konden we naar behoefte aanpassingen doen waarbij we goed werden geadviseerd.We zijn heel tevreden, een aanrader!

16 giugno 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più