Opreis.nl - Treinreizen door Europa Recensioni 191

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

De treinreis naar Het Hoge Noorden was een leuke, ontspannen en mooie reis. De reis was perfect georganiseerd, treinen en bussen reden op tijd en waren comfortabel, alhoewel we veel tijd aan reizen he... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De reis -Scottish Grand Train Tour- was voor ons een prachtig avontuur waarbij het programma vlekkeloos verliep. Opreis.nl had de planning en de locaties prima op elkaar afgestemd. Keurige hotels op l... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De treinreis in Schotland en de Ferry er naar toe was erg goed georganiseerd. Zowel door middel van een duidelijke digitale versie van reisbescheiden alsmede een adequate video hoe de treinkaartjes ui... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alles tot in de puntjes geregeld, prima hotels en strak reisschema. Van trein , bus en ferry, het noorden op allerlei manieren gezien. Alle plaatsen waar we zijn geweest waren het bezoek waard en Abi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi
  2. Tour operator
  3. Biglietteria ferroviaria

Scritti dall'azienda

Bij Opreis.nl vind je de mooiste treinreizen door Europa. Onze volledig verzorgde treinreizen zijn inclusief trein tickets met indien mogelijk plaatsreservering, OV-vriendelijke hotels met ontbijt én 24/7 telefonische support onderweg. Zo helpen onze treinspecialisten jou om zorgeloos te genieten van een duurzame, avontuurlijke en ontspannen treinrondreis in Europa. Kies je voor een treinreis door de adembenemende natuur van Noorwegen of Schotland? Een treinvakantie met de heerlijke gastronomie van Italië of Spanje? Of reis je per trein over Europa’s mooiste treintrajecten in Zwitserland? In ons aanbod met bijna 20 eco-vriendelijke treinreizen vind je het allemaal. Bij Opreis.nl werken we vanuit de overtuiging dat reizen en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Het is onze missie om treinreizen tot een (meer dan) volwaardig alternatief te maken voor auto- en vliegvakanties. Dat doen we door reizigers te inspireren met unieke treinreizen die altijd voldoen aan de drie Opreis.nl basisprincipes: duurzaam, avontuurlijk en ontspannen. Vanuit deze duurzame ambities hebben we Opreis.nl gelanceerd als nieuw initiatief van Mevo Reizen, dat meer dan 20 jaar ervaring heeft met het organiseren van verre treinreizen. De focus van Opreis.nl ligt op reizen per trein binnen Europa zónder vliegreizen, waarmee we de milieu-impact van onze reizen tot het minimum beperken. De resterende CO2-uitstoot compenseren we via een samenwerking met het lokale CO2-compensatieprogramma. Zo maken we reizen niet alleen duurzamer, maar zelfs CO2-neutraal.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Prachtige treinreis Schotland

Wij hebben via Opreis.nl een prachtige rondreis door Schotland gemaakt. De treinreis was perfect geregeld. Alle treinkaartjes waren op het station in Newcastle gemakkelijk via het ticket automaat op te halen. De uitgebreide reisbeschrijving gaf per dag duidelijk aan hoe, wat, waar en hoe laat de reis verder ging. Er was in iedere plaats genoeg tijd om te verkennen. Tijdens de treinritten konden we genieten van prachtige uitzichten over de hooglanden met de ruige landschappen. De (leuke en keurig verzorgde) hotels waren allemaal op loopafstand van het station. Vooral de overnachting boven de pub in Mallaig vonden wij erg leuk. De reis is een echte aanrader als je op een ontspannen manier van de prachtige hooglanden van Schotland wil genieten.

25 aprile 2023

treinrondreis Schotland met Opreis.nl

Opreis.nl heeft naar onze ervaring een top rondreis per trein door Schotland georganiseerd. Snelle en vriendelijke reactie bij vragen. één keer een probleem met een ontbijt in een hotel gehad. Dit werd direct en zeer adequaat opgelost. Een evt volgende treinrondreis start voor ons zeker bij opreis.nl

19 aprile 2023
Valutata 5 stelle su 5

Wat hebben we genoten van de prachtige…

Wat hebben we genoten van de prachtige treinreis Oostenrijk/Italie!
In het begin was er een “dingetje” wat door Opreis in no-time opgelost was.
Inspirerende steden, mooie vergezichten vanuit de trein, heerlijk eten en vriendelijke mensen maakten onze reis compleet. De hotels zijn op loopafstand van het station, een prettige bijkomstigheid. De vrijheid die je hebt tussen het reizen door is heel fijn, je trekt je eigen plannen. Zo hebben wij een foto-expositie bezocht in Sorrento. Voor mij heel interessant als hobby fotograaf! Daarbij kwam het app-contact met Opreis, gewoon uit interesse, wat heel goed voelde. Kortom, wij zijn fan en het zal zeker niet bij deze ene reis blijven!
Chapeau, team van Opreis, jullie zijn toppers!!

1 aprile 2023

Prachtige treinreis Zwitserland

Afgelopen najaar met Opreis.nl een Zwitserland treinreis gemaakt. De communicatie was persoonlijk en deskundig. Op alle treintrajecten hadden we de zitplaatsreservering die we graag wilde. Tegenover elkaar aan het raam. De reis was compact maar niet te druk, in 6 dagen deden we de Bernina, de Gotthard én de Glacier Express. De hotels waren steeds dichtbij het station en de reispapieren waren keurig op orde en volledig. Wat ook fijn was: we konden zelf kiezen of we per nachttrein of per snelle dagtrein wilde reizen naar Zwitserland. Uiteindelijk gekozen voor de nachttrein op de heenreis en de sneltrein op de terugreis.

6 settembre 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più