ONYX Cookware Recensioni 1.316

TrustScore 4 su 5

3,9

Jeg fikk mikseren med et sett boller. Det var greit nok for kundeservice er veldig god,men produktet stod ikke til forventningene i det hele tatt var så vidt den klarte å røre smør og sukker hvitt... Leggi di più

Jeg er så fornøyd med gryten min. Jeg har lett etter denne perfekte gryten som ikke brenner maten min, og jeg fant denne spesielle keramiske gryten. Jeg nyter hver gang jeg lager mat med denne gryten.... Leggi di più

Tenkte at dette var for godt til å være sant med hensyn til den lave prisen og kvalitet. Men jeg tok feil. Den er helt fantastisk! På sekunder får jeg ferdig kaffe og også ulike varianter av rett-i-ko... Leggi di più

Utrolig raske med å sende erstattningsprodukt for vare som ikke fungerer. Men etter 2 forsøk, forsøker jeg å få svar på om det er mye reklamasjoner på produktet. Etter 4 mailer uten svar men med ny va... Leggi di più

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Hei Tom,

Jeg er lei for å høre at du opplever problemer med at maten brenner seg fast. :(

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg godt på vei til hvordan du får det beste ut av stekepannen din. Du finner våre tips og triks her:

Skulle du fortsatt oppleve problemer med at maten brenner seg fast, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no.
Der sitter vårt kundeserviceteam klart til å hjelpe deg gjennom det hele.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller bare ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett. Dette gjelder også selv om varen har vært brukt. Du trenger bare å kontakte vår kundeservice og be om å returnere varen. :)

Rask levering

Rask levering, men ved første gangs bruk stekte jeg koteletter som brente seg litt fast. Jeg har fulgt alle prosedyrer før jeg la maten i panna.

19 novembre 2025

Hei Liv,

Skulle du fortsatt oppleve problemer med at maten brenner seg fast, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.dk

Elendig kvalitet på pannene

Elendig kvalitet på pannene. Styr unna. Nettsiden lover høy kvalitet, gode stekeegenskaper og non-stick. Pannene lever ikke opp til noe. Alt brenner seg fast. Bunnen er tynn. Vanskelig å rengjøre. Varmer ujevnt.
Kjøpte sett med tre panner, og alle er kastet.

1 agosto 2025

Hei Randi,

ONYX Cookware

Dårlig den brente seg fast maten hele…

Dårlig den brente seg fast maten hele tiden som jeg prøvde og steke
Synes den ikke er noe bra

7 novembre 2025

Hei Emilia,

Det er leit å høre at du opplever problemer med at maten brenner seg fast. :(

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg med å få det beste ut av stekepannen din. Du finner våre tips og triks her:

Skulle du fortsatt oppleve at maten brenner seg fast, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no.
Der sitter vårt kundeserviceteam klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller rett og slett ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett – også selv om varen har vært brukt.
Du trenger bare å kontakte vår kundeservice for å be om retur, så hjelper de deg med alt du trenger. :)

Med vennlig hilsen,
ONYX Cookware

Til tross for at jeg fikk en defekt…

Til tross for at jeg fikk en defekt kaffemaskin får de 5 stjerner ene og alene pga kundeservicen. Der kan mange lære noe av. Kjapp å svare og fikk pengene tilbake kjapt uten noe om og men. Synd med maskina da, mulig jeg fikk et mandagsprodukt.

3 novembre 2025

Worst pan I’ve ever had

Worst pan I’ve ever had! EVERYTHING sticks all the time! Egg, sausages you name it! Even with oil in the pan! Got a new one, because they thought it was something wrong with the first one! But same shit!

29 ottobre 2025

Hi Rune,

I’m sorry to hear that you’re experiencing issues with food getting stuck. :(

We have some tips and tricks that can often help you get the best out of your pan. You can find our tips and tricks here:

If you continue to experience problems with food burning, please don’t hesitate to contact our customer service at service@onyxcookware.no.
Our customer service team will be ready to guide you through everything.

But! If you’re still not satisfied with the result, or simply don’t wish to keep the product, remember that we offer up to 100 days return policy — even if the product has been used.
You just need to contact our customer service and request to return the item. :)

Kind regards,
ONYX Cookware

Litt over rasket over at steking av…

Litt over rasket over at steking av side flesk brant seg fast i pannen med styrk 6 på ovnen Skal prøve den ut på flere ting Som egg /pannekaker Brendes de seg fast Får dere pannen i retur Forventer den holder det dere lover

25 ottobre 2025

Hei Svein,

Så leit å høre at du opplever at maten brenner seg fast. 🙁

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg med å få best mulig resultat med stekepannen din. Du finner dem her: 👉 https://onyxcookware.no/pages/stekepanner-og-gryter-faq#best-result

Hvis du fortsatt opplever at maten brenner seg fast, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no.
Vårt kundeserviceteam står klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Men! Dersom du fremdeles ikke er fornøyd med resultatet, eller rett og slett ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett – også selv om produktet har vært brukt.
Du trenger bare å kontakte kundeservice for å be om retur, så hjelper de deg videre med alt. 🙂

Med vennlig hilsen,