Havde en voucher på 650 kr til en massage for 2 personer - jeg kontakter Ny Liv Spa for at bruge den og får at vide at virksomheden er lukket permanent (?). Jeg er ikke blevet tilbudt pengene igen, en... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Scammed - bought a voucher on sweetdeal and they first confirmed we could extend the voucher. Now 0 response, their website doesnt open, the number we texted says she isnt the right person and we lost... Leggi di più
Massage handler for mig ikke om lokaler, indretning mv. men derimod om selve behandlingen. Har været i lækre spa hvor omgivelserne var det man betalte for primært. Har prøvet flere behandlere hos Ny L... Leggi di più
Jeg fik massage på Frederiksberg, jeg har været der 5 gange, og ville helt klar anbefale Maria (grund til de 5 stjerner) , hun er en FANTASTISK massør, hun ved hvad hun laver, derudover er hun altid... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Kan IKKE anbefales
Under alt kritik - ulækkert kælderlokale og massør som ikke var uddannet. Stoppede hende efter 15 minutter af min 60 min massage og gik.
Dårlig sted, dårlig massør
Massør var sød og høflig, men ikke engageret i sit job. han masserede mine ben med den ene hånd, det ser ud til, at han kigger i telefon med den anden hånd. Jeg ringede og bankede på døren i 8 minutter. Jeg stod på regnen. I lokal var koldt under massagen. :(
The warmest recommendations for…
The warmest recommendations for NyLivSpa. Today I received the best massage treatment. my needs have been listened to and I left with the best feeling of well-being. Iam looking forward for more great treatments at reasonable prices
Gode og dygtige massører
Igår var jeg den anden gang i nylivspa Valby. Både gang fik jeg virkelig gode oplivelser. Særlig tak vil gerne sige til Souhail. Han er virkelig dygtig og stærk massør, jeg har flere sport skeder og han taget fat i dem.
Varm anbefales. Vil bestemt komme tilbage.
Beskidt og ulækkert sted
Har købt et Downtown bevis til 60 min. massage til afd. Værnedamsvej. Jeg bestiller tid- og modtager en sms på engelsk om, at jeg skal oplyse mit ref.nr., hvilket undre mig. Jeg besvarer, at det udleverer jeg ved ankomsten.
Da jeg ankommer til stedet- og står foran opgangen v/dørtelefonen, går gætteri i gang, da virksomhedens navn ikke står på dørtelefonen.
Jeg træder ind i en meget beskidt opgang, hvor der er fyldt med skrald og affald. Ringer på hoveddøren flere gange og bliver modtaget af 2 meget unge engelsktalende piger, der havde forventet et par.
Forvirring opstår og de lader mig vente. Den ene pige tager et billedet af min kode fra mit Downtown bevis og forsøger, at kontakte chefen iden held, da de har ikke chefens telefonnummer, og fortæller, at de kun må kommunikere igennem Facebook.
Chefen svarer stadigvæk ikke, og jeg venter 15 min. i et meget beskidt lokale, som skulle være en lægeklinik
Den ene pige kræver så, at jeg betaler yderligere 30 min strafgebyr, før jeg kan få min behandling, hvilket jeg nægter. Hun insisterer på, at jeg så venter til, at hun får fat i chefen. Jeg bliver mere og mere frustreret og siger, at jeg vil gå. Den anden unge pige forsøger at mægle, og jeg forlader stedet.
15 min efter trækkes beløbet allerede fra mit Downtown bevis.
Hold jer langt væk fra dette sted.
Det er beskidt og ulækkert, som foregår i en klam lægeklinik med gammelt inventar og aviser at uprofessionelt personale.
Alt skriger til himlen om, at her drives billig arbejdskraft af en chef, som ikke opgiver kontaktoplysninger til sine ansatte. Man kan undre sig over Downtown vil samarbejde med dem. Køb ikke herfra- Føj🥵
Vidunderlig oplevelse
Jeg har fået en 60 minutters body classic massage af Souhail med magiske og meget stærke hænder der æltede myoser og spændinger væk. En vidunderlig oplevelse!
Det var en rigtig god oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse, med to meget dygtige og professionelle massøre. En tiltrængt massage, så tak for det😊
Virkelig en mærkelig oplevelse
Virkelig en mærkelig oplevelse, der intet havde med massage at gøre.
Jeg lå meget dårligt på en skæv graviditetspude, med en interimistisk afskærmning mellem mig og en anden kunde, så jeg kunne høre alt, hvad der foregik hos vedkommende, mens jeg blev smurt meget grundigt ind i olie i en time. Undervejs kunne jeg mærke massørens skridt mod toppen af mit hoved, da han "masserede" min ryg...
Inden da var jeg blevet spurgt, om der var nogle områder, jeg godt kunne tænke mig, at han fokuserede på. Men det nævnte område blev nærmest ikke berørt, så det virkede fuldstændig omsonst, at han overhovedet havde spurgt.
At massagen foregik i en lægeklinik, hvor briks og gynækologstol fortsat stod fremme, gjorde kun det hele endnu mere bizart!
Hold dig væk
Jeg havde fået en massage af min kæreste, og der var booket tid til d.d. kl. 14:25. Aftalen var bekræftet på mail.
Da jeg ankom virkede massøren noget overrasket og var ikke særlig imødekommende. Herefter påstod hun, at jeg ikke havde en tid. Efter 20 minutters ventetid oplyste hun, at jeg havde en tid kl. 16:00. Ikke at jeg på noget tidspunkt var blevet informeret om dette.
På trods af at jeg sort på hvidt kunne vise, at jeg havde en tid kl. 14:25, da jeg jo havde modtaget en bekræftelse på mail så ville hun ikke tage mig ind, da hun havde andre klienter, der havde booket.
Jeg fik at vide, at jeg kunne gå eller vente halvanden time på, at hun blev ledig, så kunne hun muligvis tage mig.
Jeg valgte at gå - det var simpelthen ikke ventetiden værd, når betjeningen er så ringe, og når man ikke ved, om man overhovedet kommer ind.
Der blev ikke sagt undskyld eller beklaget, og jeg har stadig ikke fået forklaret, hvorfor min booking var uden betydning - i modsætning til andre kunder.
Jeg skal nok heller ikke regne med at få pengene igen.
Så hold jer væk. Det er “tyveri” ved højlys dag.
Afslutningsvis skal det nævnes, at massage”klinikken” ligger i en læges venteværelse. Det er meget lidt hyggeligt og helt vildt underligt.
Kan varmest anbefale massør Souhail som…
Kan varmest anbefale massør Souhail som er utrolig dygtig og har hjulpet mig med at få løsne kroppen op og lindre mine smerter. Altid imøde kommende og en god atmosfære i NySpaLiv Østerbro.
Massøren fandt alle myoser
Massøren fandt alle myoser og behandlede dem effektivt. Den bedste massage i mange år, tak Souhail
Jeg fik en rigtig god massage
Jeg fik en rigtig god massage, hvor Souhail hurtigt fandt mine problem områder under skulderbladet og i lænden. Han trykkede til og havde mange kræfter i fingrene. Han brugte også varmesten til at massere med.
Når jeg nu læser anmeldelser omkring…
Når jeg nu læser anmeldelser omkring disse såkaldte massage steder, begriber jeg absolut ikke, at Spotdeal bliver ved med at samarbejde med dem. Jeg har været præcis ude for det samme. "Massør" kom for sent, ikke uddannet, gik fra briksen hver gang, døren gik op osv... jeg har endda også skrevet det til Spotdeal. Det er penge ud af vinduet
Jeg er ærgerlig og også irriteret
Jeg er ærgerlig og også irriteret.
Har glædet mig til 60 min. massage hos nylivspa i dag 18.nov. på Østerbro. Det blev ikke andet end nusseri og lette stryg, intet med massage at gøre, desværre.
Følte jeg var midt i "kejserens nye klæder"
Synd for dem som er ansat, som om der mangler en forventningsafstemning i forhold til jobbet som massør, eller også er de bare ikke uddannet til jobbet.
Har tideligere følt mig rimelig masseret på denne lokation, ærgerligt at "hun" ikke vælger sine ansatte med større omhu.
Pia
Blev smurt (Ikke masseret) med olie
Blev smurt (Ikke masseret) ind i olie. Det var ultra forsigtigt/blidt. Jeg tror faktisk, at man giver babyer “hårdere” massage, end den jeg fik. Jeg anmodede om en smule hårdere massage, så jeg i det mindste kunne mærke noget.
-Massøren lovede at hun vil gå hårdere til senere i forløbet (det lød som, at der var et “program” faser). Der kom dog ikke nogle afveksling.
-Derudover holdte massøren en masse små pauser. Hvor hun lige slap mig for, at vente et par sekunder. Personligt synes jeg ikke, at der var behov for pauserne, når nu hun var sååååå blid i sin “massage”.
Jeg valgte graviditetsmassage på deres klinik på værnedamsvej 1. Og der var ingen briks til en gravid mave. Det synes jeg er skuffende, når de reklamerer for graviditetsmassage på hjemmesiden. Så jeg blev bedt om at lægge på siden.
Er glad for at jeg ikke gav fuld pris. Jeg købte en deal via downtown, og tænkte det er en god måde at prøve “nye” steder af på. Men ærligt så sad jeg tilbage med en følelse af massagen ikke var dealen værd eller min tid værd.
Det eneste ros herfra er at massøren var en sød, rar og imødekomme kvinde. Og hun havde en meget behagelig og rolig stemme.
Jeg er overbevist om, at det ikke var en uddannet😇/trænet massør.
Desværre langt fra en massage
Desværre langt fra en massage! Sød massør, men på ingen måde uddannet - det var meget tydeligt.
Det kunne næsten ikke mærkes og det virkede meget tilfældigt det der blev gjort.
Derudover kom vi først igang 15 min. senere da de ikke åbnede da jeg ringede/bankede på, derefter var der ikke givet besked om at det var en gravid massage, så udstyr skulle også først lige sættes op. De 15 min blev ikke givet i den anden ende.
På ingen måde pengene værd, book et andet sted!
Nej tak til Ny Liv “Spa” Valby
Ny Liv Spa Valby. Nej tak.
Forestil dig det tarveligste kælderlokale, lige to grader for koldt. Svært ikke at grine, når der bliver spillet “afslappende” musik i lokalet, mens et rock band giver den gas i lokalet ovenpå, og du kan høre halvdelen af “massørens” podcast🤦♀️
Hun anede ikke hvad hun lavede. Havde mere ondt i skulderen nu end da jeg kom, fordi det hele var så akavet.
Fuldstændigt udueligt.
Meget skuffende oplevelse og ikke i nærheden af rigtig massage
Jeg får tit massage, men jeg har aldrig oplevet så dårlig massage. Det var ikke massage men nusseri.Pigen var rigtig sød, men havde slet ikke styr på hvad hun lavede. De deler lokaler med lægeklinik, virkelig mærkeligt og utilfredsstillende oplevelse! Det blev helt akavet så jeg måtte snakke hele timen fordi der intet massage eller oplevelse var i den behandling!
Jeg anbefaler Ny liv massage!
Jeg havde en stor oplevelse med Ny liv massage. erfaren massage, venlige mennesker, der begge fik mig til at føle mig meget godt tilpas.
Tror slet ikke massøren var massør
Tror slet ikke massøren var massør. Olien var meget harsk.
Noget fesen oplevelse i triste omgivelser.
Massør var sød og høflig, men ikke engageret i sit job. Stedet var forøvrigt ikke til at finde.
Har ellers tidligere haft en god oplevelse med Nylivspa. Før corona.
Jeg har fuld forståelse for at "skønhedsbrancen" er i knæ og må benytte sig af deals for at gøre sig selv synlig.
Dog har jeg en svag mistanke om, at dette ikke er tilfælde, men at dealsalg er selve forretningsmodellen.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.