Massage handler for mig ikke om lokaler, indretning mv. men derimod om selve behandlingen. Har været i lækre spa hvor omgivelserne var det man betalte for primært. Har prøvet flere behandlere hos Ny L... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Købte Voucher fra Ny Liv Spas egen shop - kan ikke bruge eller refundere den
Havde en voucher på 650 kr til en massage for 2 personer - jeg kontakter Ny Liv Spa for at bruge den og får at vide at virksomheden er lukket permanent (?). Jeg er ikke blevet tilbudt pengene igen, en kompensation eller blevet varslet om lukning, hvilket også er lidt mærkeligt, for Ny Liv Spa eksisterer jo stadig. Kundeservice var ingen hjælp (og engelsksproget) så jeg anbefaler bare at man holder sig væk fra Ny Liv Spa og ISÆR at man IKKE køber forudbetalte vouchers/gavekort. Det er brandærgerlige penge lige ud ad vinduet og det gør jeg ikke igen. Vælg et af de andre mange gode spasteder i stedet.
Scammed
Scammed - bought a voucher on sweetdeal and they first confirmed we could extend the voucher. Now 0 response, their website doesnt open, the number we texted says she isnt the right person and we lost 600DKK for nothing. DO NOT BUY OR GO
Jeg har åbenbart købt et værdibevis på…
Jeg har åbenbart købt et værdibevis på parmassage til 600 kr. efter firmaet er gået konkurs. Jeg har skrevet rigtig mange mails med NyLivSpa, som ikke vil tilbagebetale pengene, men gerne vil udføre massagen i vores hjem. Det er aldrig lykkedes at få det aftalt, trods rigtig mange beskeder frem og tilbage. Nu får jeg fejlmeddelelse, når jeg sender mail til adressen. Er der nogen som ved, hvordan jeg får mine penge retur?
Amazing!!
Amazing! Most relaxing massage ever. Thank you - I feel great!
Dette sted kan IKKE anbefaldes
Vi havde bestilt en parmassage, hvor det vidste sig at bestillingen var gået galt og der kun var bestilt til en person og det er som sådan fair nok.
Dog var hele oplevelsen til 0 stjerner. Lokalet i Valby var snusket og hende der masserede kan på ingen måde være uddannet massør, da det mest var strøg og mærkelige hurtige bevægelser.
Jeg gik derfra og havde ingen fornemmelse af at være blevet masseret samt at jeg havde ligget med et tyndt håndklæde over mig, i stedet for et tæppe eller lign.
Det er på ingen måde et sted jeg vil anbefale.
Jeg kommer ikke igen …
Snusket og beskidt førstehåndsindtryk på Østerbro.
Venlig og imødekommende massør, der dog absolut ikke havde nogen uddannelse i hverken massageteknikker eller anatomi.
Skuffende.
over booked and no one came to use at the time of massage
At time we reserved, they were another couple also overbooked same time, the place is shared place and not suitable for masaage. you gonna waste your money and time.
Altid fantastisk massage
Altid fantastisk massage til meget favorable priser. Utrolig søde og dygtige massører. Lis Hellerup
Mens priserne på alt stiger
Mens priserne på alt stiger, bliver Nylivspa ved med at tilbyde behandlinger til samme pris som før krigen. Valget faldt på Fredeiksberg denne gang og min nye favorit massører hedder Maria. Mega stærk og venlig sjæl. Tusind tak.
Anbefaler Maria
Jeg fik massage på Frederiksberg, jeg har været der 5 gange, og ville helt klar anbefale Maria (grund til de 5 stjerner) , hun er en FANTASTISK massør, hun ved hvad hun laver, derudover er hun altid i god humør og super sød. Hun massere hele kroppen og lægger meget vægt på de problematiske områder, efter hendes massage kan man virkelig mærke forskel.
Selve stedet er okay ift prisen intet fancy.. men de kunne gøre lidt mere ud af det.
Fantastisk oplevelse
Hej
Min datter og jeg havde den store fornøjelse at modtage behandling i Valby.
Jeg har aldrig prøvet at modtage massage så forventningerne var blandede…
Mine positive forventninger blev på alle måder opfyldt. Vi blev mødt med venlighed og professionalisme og hensynet til intimsfæren var højt.
Selve behandlingen var fantastisk !!! Jeg modtog behandling af en ung kvindelig massør og hun formåede at finde alle de ømme områder og masserer disse til fulde. Kropsmassagen var ren nydelse og i kombination med et veltempereret rum og afslappende musik var det en dejlig oplevelse som sad i kroppen længe!!
Alt i alt en fantastisk oplevelse og jeg håber at de mange roser gives videre til de pågældende massører !!!
Det er bestemt ikke sidste gang at jeg besøger NyLiv massage !!
Jeg kom til den aftalte tid og så havde…
Jeg kom til den aftalte tid og så havde de ikke Booket mig ind, det er bare ikke Ok. Har ellers været glad for at komme der da Carmen fra Rumænien var der. Men det er ikke godt mere. Venlig hilsen fra Jette
Har fået gave fra min drenge til en god…
Har fået gave fra min drenge til en god omgang massage.Desværre jeg er så skuffet.Har booket tid på Østerbro en i kælder, de mangler gør rent.Desværre den pige som har givet mig 60 min. Massage det var en slags nusse, tror hun er ikke udlært massør.
Mærkligt sted.
Sorry første og sidste gang.
UNHYGIENIC, MESSY, UNPROFESSIONAL
First, I did not expect that it was a guy. I am not racist so, I just continue and give him a chance, maybe he is good. But then, he was so unprofessional. I mean, he was always on his phone, I would understand, once, twice, or thrice but then it was more than 5th times and I got pissed off with my body languange and he showed his phone that it was work that he was talking. I do not care if it's work, you can call or talk to them after my an hour body massage. And then, touching his phone? Which is not even sanitized? And then touched my body without even using sanitizer? It all begin wrong already. What should I expect? The place is a mess too. If I could only attached a picture and video I would, I have proof. All their towels mixed with clean and dirty ones. And then, his arm also was hairy, I could feel in on my skin. This was nightmare. I even add for face massage, and then just got shoulder massage then just removibg my make up and putting their cream? What a waste of money. Not even massage my hair as if I was dirty even my foot, not even touched? Very bad service massage. I do not know maybe just in this branch at Værnedamsvej 1, 1819 Frederiksberg. And the place not even relaxing as soon as you arrived. You'll know what I mean. Never gonna comeback in this branch!
Min kæreste og jeg fik en rigtig fin…
Min kæreste og jeg fik en rigtig fin parmassage af to søde massører. Fin helkropsmassage i 45 minutter 😊 Beliggenhed er lidt sjov, men vi blev taget rigtig godt imod 🙌 God anbefaling herfra
Meget ringe massage på Frederiksberg
Meget ringe massage på Frederiksberg. Kan ikke tro at kvindelig massør var uddannet. Tæpperne på gulvet havde ikke været støvsuget længe. Et mærkligt snusket lokale med forhæng mellem to massagebrikse der var i brug samtidig.
Nylivspa Frederiksberg
Nylivspa Frederiksberg. Vil ikke anbefale andre at bruge penge på deres massage. Havde købt en par-massage på sweetdeal. Klinikken ser lækker og indbydende ud på hjemmesiden, men fremstod nusset og beskidt. Støvsugeren stod fremme i massagerummet, og var tydeligvis ikke blevet brugt. Gulvtæpper, gulv, gardiner og reoler var nussede, der var ikke støvet af og der stod overfyldt spand med gammelt afdækningspapir i massagerummet. Der var lagt smalt tyndt papir over håndklæderne på briksen. Men er ikke sikker på, at der var rene håndklæder under papiret! Massørerne var dårligt engelsk talende, og gav en meget ringe, som i næsten ingen vejledning, da vi kom. Den ene massør var tydeligvis meget ny, og gav en meget ringe massage, den anden massør gav en udemærket massage. Næste gang tjekker jeg trustpilot inden jeg køber ind på massage via en deal..
Jeg var meget skeptisk over at skulle…
Jeg var meget skeptisk over at skulle derind og have gravidmassage efter de mange dårlige anmeldelser, men fik en dejlig dybdegående massage af hele kroppen, hvor der blev taget godt fat. Selve klinikken var ikke super indbydende, da det stadig lignede et venteværelse til lægen, men ellers var jeg tilfreds
Havde købt en Sweetdeal for én person
Havde købt en Sweetdeal for én person, da jeg kom frem påstod de at jeg havde booket for 2 personer. De ville få have yderligere 120 Kr. , Det ville jeg ikke betale og forlod stedet uden massage og har spildt 300 kr.
Iøvrigt var det svært at finde gemt i en kælder uden skiltning.
Skyl hellere dine penge i toilettet.
Vi havde købt et Parmassage gennem Sweetdeal (som burde skamme sig over at sælge til dette sted!). Jeg ved ikke hvordan jeg helt skal beskrive denne oplevelse, det var nærmest komisk.... Venteværelse og toilet var under alt kritik, snavset og trist. Eneste indikator på at vi var havnet det rigtige sted, var et lamineret skilt på døren, hvor der stor "Ny liv pa". Selve massage "afdelingen" var to brikse bag et forhæng, hvor der var forsøgt at lave lidt spa stemning, med pling pling musik og lotusblomst klistermærker på væggen. Eneste positive at sige om det, var at håndklæder osv var rene på briksen.
Vi blev masseret at to søde piger, men absolut ikke uddannede. Der blev kørt på samme sted på ryggen i ca 20 minutter og grænsede til sidst til at det blev irriterende. Derefter en kort baglår og ben massage, for så igen at NUSSE fødder i 15 minutter. Da vi blev bedt om at vende os, så vi frem til lidt massage af lår, måske ansigt, men der var det slut.
Kan aboslut ikke anbefale dette sted - giv hinanden en massage, i vil nyde det mere og ovenikøbet sparet penge.