1. Massaggio-terapista

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Elsk Dig Glad er stedet for dig, der ønsker mere lyst, livsglæde, mere kontakt til din krop og følelser eller bare ønsker en dejlig oplevelse. Med udgangspunkt i tantramassage og samtale, går vi sammen på opdagelse i krop og sind. Tantramassagen, er en god direkte måde, at forbinde krop, sind og følelser i højere grad. Du kan lære at mærke dine grænser, lytte til din krops signaler, få hjælp til at bryde mønstre eller bearbejde uforløste følelser. Der gives primært tantramassage i de hyggelige rammer hos In2Nature på Møn, men der er også mulighed for tid i København.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Jeg har haft en helt uforglemmelig…

Jeg har haft en helt uforglemmelig berigende oplevelse tantramassage hos Rasmus.

Jeg havde aldrig troet at det ville være en mand, der kunne hjælpe mig så meget med at komme i kontakt med mine følelser og komme mere ned i kroppen igen.

Jeg er evigt taknemmelig.

Rasmus er utroligt god til at fornemme hvad der sker inde i mig under massagen, og fanger mig når min hjerne går igang inden jeg selv har opdaget det. Meget lærerigt.

Varmete anbefalinger fra Peter Larsen

10 dicembre 2019

Anbefalesesværdig tantramassage!

Jeg vil klart anbefale en tantramassage hos Rasmus hos Elsk Dig Glad. Han er et meget varmt og imødekommende menneske, og fik mig til at føle mig tryg helt fra første møde. Han udstråler en oprigtighed, der gjorde det nemt at åbne op for de problematikker, der var grunden til, at jeg ville prøve tantramassage. Jeg følte hele vejen igennem sessionen, at han var godt til at aflæse de signaler min krop gav, inden jeg egentlig selv var klar over dem, han gav mig tid og opfordrede til, at jeg fortalte, hvad jeg følte. Det var en positiv oplevelse, hvor jeg følte mig set og accepteret. Sessionen gav i den grad stof til eftertanke, og mod på at arbejde videre med mig selv. Jeg gik derfra med en let følelse i kroppen og følte mig glad.

10 dicembre 2019

Fantastisk massage.

Jeg har to gange modtaget massage af Rasmus hos Elsk dig glad, og jeg har kun roser og stor kærlighed til ham. Han er et vidunderligt menneske, der begge gange har skabt et rum, hvor jeg følte tryghed, rummelighed og masser af varme fra første øjeblik.

Tantramassage hos Rasmus, har været den bedste gave jeg længe har givet mig selv. Følelsen af accept, kærlighed og nærvær - at kunne slå hjernen fra og bare være krop i nuet, det er ubeskriveligt dejligt, og hænger i kroppen længe efter massagen er slut.

Prøv det - prøv det - prøv det!

11 aprile 2015