Nyelåger.dk køkkenrenovering Recensioni 12

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Skal du have Nyt Køkken eller trænger dit Bad eller Bryggers til en Renovering, så kontakt P.O Køkkener. ✓ Høj kvalitet ✓ God service ✓ Tryghed

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nyelåger.dk i stedet for nyt køkken

Vi har netop fået skiftet låger i vores køkken. Det var en rigtig fin oplevelse at have Poul på besøg. Alt foregik stiller og roligt, til aftalt tid og pris. Vi er meget tilfredse - Kan kun anbefale at i kontakter Poul og får et bud på udskiftning af jeres køkkenlåger inden i bare skrotter og køber nyt køkken.

27 febbraio 2026

Nyelåger.dk

Vi fandt Nyelåger.dk på nettet
Skulle bruge 4 låger efter mål
Poul fra Nyelåger mødt op på vores adresse til et uforpligtende møde med et udvalg af lånetyper vi kunne vælge imellem
Vi valgte at gå videre med Poul, fordi vi hurtigt fornemmede at Poul er en ærlig & kompetent mand - der holder hvad han lover !……(og i øvrigt til fair priser)
Vi kan klart anbefale Nyelåger.dk /Poul
Marianne & Torben

1 novembre 2025

Yderst tilfreds!

Har fået renoveret mit køkken med nye låger og bordplade. Det er blevet SÅ flot. Poul er super dygtig, enormt rar og behagelig, og levere et virkelig godt resultat.
Flot og gode kvalitets materialer.
Alle aftaler holdt til punkt og prikke.
Prisen er fornuftig og jeg kan varmt anbefale Poul til andre og vil klart bruge ham igen, hvis der skal laves mere af den slags i mit hjem :-)
Yderst tilfreds!

16 luglio 2025

Super smooth forløb med et flot og…

Super smooth forløb med et flot og prisvenligt resultat. Indehaveren Poul gav god vejledning undervejs og fandt på gode løsninger de steder, hvor fronterne skulle sær-tilpasses. Vi har i hele forløbet været meget tilfredse med både opmåling, tilbud, udførelse og resultat. Desuden har der været god dialog undervejs og alle aftaler er blevet overholdt. Vi kan varmt anbefale Nye Låger.

29 luglio 2024

Fandt Nyelåger.dk på nettet og jeg må…

Fandt Nyelåger.dk på nettet og jeg må sige at vi ikke er blevet skuffet. Poul er en meget behagelig mand som er god til sit arbejde. Han kom med gode input til vores køkken og kom med løsninger vi ikke selv havde tænkt på og nu er vi bare super glade for vores køkkenfornyelse. Køkkenet har totalt ændret karakter og vi elsker det. Vi kan varmt anbefale nyelåger.dk og så er det tilmed et stort plus at hans priser er lave i forhold til konkurrenterne.

10 maggio 2022

Fantastisk oplevelse

Havde fået anbefalet Poul fra en veninde, og vil sige der blev bare leveret! Poul havde gode input, og leverede til tiden! Vi har fået et nyt køkken, set fra vores synspunkt, lækkert og lyst! Jeg kan kun give Poul mine varmeste anbefalinger!

2 maggio 2022

Udskiftning af køkkenbordplade.

Opgaven var udskiftning af køkkenbordpladen til en ny i Natursten.
Opgaven var noget kompliceret og involverede flere parter.
Koordineringen, opmåling, montering - ja alt blevet klaret aldeles glimrende.
Så udelukkende stor ros fra vores side.

28 dicembre 2021

Intet svar.

Jeg havde det ønske at få fremstillet nogle nye pæne låger til mit køkken og mailede om det kunne lade sig gøre og det kunne det så, jeg havde målt op og valg og wupti, man hørte aldrig fra dem igen, jeg har endnu skrevet og har stadig intet! Hørt fra dem...

12 dicembre 2021

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Super flot køkken! Fra vi bestilte køkkenet til det var oppe fik der 3 uger. Super service. Poul er både flink og dygtig! Kan kun anbefales.

26 ottobre 2021

Nyt køkken, let og komplet.

Alle aftaler overholdt og et fantastisk resultat. Vi har fået renoveret vores køkken med nye låger, skabe og bordplader, i top kvalitet og til en fornuftig pris. For os har det været let og ubesværet, P.O. har taget sig af det hele. De bedste anbefalinger herfra.

13 gennaio 2021

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Bestilte nye låger efter firmaets opmålinger, og fik vores nye låger monteret 2 uger før vi var blevet lovet levering. Alt er fuldstændigt perfekt sat op selvom vi har et lidt “skævt” køkken hvor ingen låger er i samme mål. Kan kun anbefale dette firma.

29 ottobre 2019