Kan klart anbefale Carsten fra CN
Jeg har fået renoveret mit køkken og MEGA tilfreds med udfaldet.
Kan klart anbefale Carsten !
Jeg har fået renoveret mit køkken og MEGA tilfreds med udfaldet.
Kan klart anbefale Carsten !
Kæmpe anbefaling!
Jeg har fået nye bordplader i mit køkken og samtidig fået udskiftet lågerne.
God rådgivning og en fornuftig pris
Bestilte nye bordplader til mit gamle køkken og det blev desværre ikke godt. Jeg oplevede at der ikke var målt ordentligt op, dermed brede huller ud til væg, plade sat skævt på, og dårlige samlinger. Bagkantlister passede slet ikke, så dem måtte jeg pille af igen. Jeg må nu selv prøve at rette på pladerne, putte noget i samlingerne, så der ikke samler sig snavs og så skal jeg ud og finde bagkantslister.
Jeg orkede ikke at brokke mig til firmaet bagefter for jeg blev bare så skuffet og ked af det. Jeg tænke også, at hvis første gang var gået så skidt, så havde jeg ikke lyst til firmaet skulle prøve igen.
02-04-24
Efter nogle dage sendte jeg en reklamation til firmaet. Jeg har i dag fået refunderet alle mine penge.
Vi har brugt CN Trading til en renovering af vores køkken. Køkkenet fik nye låger, bordplade og så fik vi skiftet håndvask/armatur og det er simpelthen blevet SÅ flot.
Tusind tak for kyndig vejledning og vi er så glade for resultatet. Fok tror vi har fået helt nyt køkken :)