Super fin service fra opmåling og information til montering og færdiggørelse af min køkken renovering (ny bordplade og nye fronter). Hurtigt, nemt og virkelig fint resultat som jeg er meget tilfreds m... Leggi di più
Renovering af vores køkken blev udført af Frøsø køkkenfornyelse. Den startede med god opmåling af Frank, stor Tak til Dig!!!. Selve renovering bestået af nye bordpladerne, låger, fronter på skufferne... Leggi di più
En helt fantastisk god oplevelse. Først fik jeg besøg, hvor Claus havde matrialeprøver med, opmålning og bestilling. En meget grundig og dygtig montør, der stille og roligt, lavedede sit arbejde... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Frøsø Køkkenfornyelse sælger køkkener samt låger, bordplader og skuffer. Vi leverer til tiden og nøgleordene er god service, kvalitet og stærke priser.
Oldenvej 7, 3490, Kvistgård, Danimarca
- froso.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Vi er meget glade for slutresultatet og…
Vi er meget glade for slutresultatet og alle aftaler blev overholdt.
Gammelt køkken, ny energi!
Vi har netop fået opdateret vores køkken fra år 2005, og det føles som et helt nyt rum. Det bedste ved hele processen var rådgivningen – vi blev vejledt til at "skære ind til benet", hvilket gav et meget mere enkelt og tidsløst udtryk med skuffer i stedet for skabe.
Vi havde lidt bump på vejen med den første eksterne håndværkere, men efter en god dialog med firmaet kom der hurtigt styr på det hele. Deres egne tømrere har leveret en finish i topklasse og udbedret de sidste detaljer til perfektion.
Vi er vildt tilfredse med, at vi valgte at renovere frem for at rive alt ned. Det kan varmt anbefales!
Fin service og flot resultat.
Super fin service fra opmåling og information til montering og færdiggørelse af min køkken renovering (ny bordplade og nye fronter). Hurtigt, nemt og virkelig fint resultat som jeg er meget tilfreds med.

Risposta di Frøsø Køkkenfornyelse
Simpelthen så flot et arbejde
Simpelthen så flot et arbejde. Køkkenet er som nyt!

Virkelig flot arbejde
Virkelig flot arbejde, vores køkken er blevet som nyt. Alt fra kundebesøg til udførelse har bare virket upåklageligt. Stor anbefaling herfra

Nye køkkenlåger
Frøsø var hurtige, imødekommende og præcise, da jeg tog kontakt. De besøgte os og præsenterede de forskellige muligheder for udskiftning af låger og facader i vores køkken og var hurtige til at måde op og give et tilbud. Levering tog nogle uger, men det var ikke mere end forventeligt. Installeringen gik fint. Der manglede lidt, men det vil de ordne efterfølgende. Der har været god kommunikation og vi er glade for produktet.

Risposta di Frøsø Køkkenfornyelse
Rigtig god og pertenlig tømmer fin…
Rigtig god og pertenlig tømmer fin opfølning fra frøsø kan ikke sætte en finger på noget som helst kan varmt anbefales

manglende skab åbningsfunktion
fine låger og skabe dog virker push løsningen ikke på det ene sæt højskabe. Det har indtil videre ikke været muligt at finde løsning med sælger.

Meget dygtig og kompetent ♻️
Mit køkken og badeværelse har fået en smuk og praktisk opgradering med Frøsø Køkkenfornyelse. Super god service og rådgivning fra første kontakt til færdigt arbejde – meget dygtig og kompetent. Og det føles godt at kun forny de synlige fronter og bordplade uden at udskifte alt ♻️ Jeg er virkelig glade for resultatet. De varmeste anbefalinger herfra!

Risposta di Frøsø Køkkenfornyelse
En helt fantastisk god oplevelse.
En helt fantastisk god oplevelse.
En meget grundig og dygtig montør, der stille og roligt, lavedede sit arbejde til topkarakter, og efterfølgende ryddede op og fejede efter sig, så køkkenet så ny og flot ud.
Èn dag og det hele var færdigt.
Tusinde tak for et flot køkken på en dag.
Kan varmt anbefales

En positiv oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Frøsø Køkken i forbindelse med min køkkenfornyelse. Frank, ejeren, stod for opmåling og rådgivning og havde et godt øje for køkkenets udtryk og helhed. Resultatet blev både pænt og funktionelt. Henrik stod for monteringen, som blev udført omhyggeligt og professionelt. Alt i alt en positiv oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Frøsø Køkken.

Udskiftning af låger
Vi valgte udskiftning af låger og skuffer i stedet for den store tur med helt nyt køkken. Det var et godt valg, vores køkken fremstår som nyt til en brøkdel af prisen for helt nyt køkken. Hele forløbet fra tilbud til færdiggørelse var perfekt, selve arbejdet blev omhyggeligt udført af Jan, der ordnede det hele på 6 timer, imponerende.

Fint forløb og resultat
Fint forløb og resultat. Vi fik nye fronter i køkkenet og det er blevet som et helt nyt køkken.
Det tog 1 dag at montere og vi er fuldt tilfredse med udførslen og resultatet.

Nyt køkken med renovering
Frøsø Køkkenfornyelse tryllede vores 25 års gamle køkken om til et sprit nyt med renovering/nye låger og fronter. Så flot, vi er virkelig glade for det. Prisen var som aftalt, de kom som aftalt og skiftede det vi havde aftalt. De var grundige til opmåling og da de renoverede. Ryddede fint op efter sig. Alt var perfekt og nu har vi det flotteste køkken. Tak Frøsø :-)

køkken med god samvittighed
Jeg fik et godt, smukt køkken med genbrug af det meste af det eksisterende og et minimum af nyt. De kom og handlede - på 1½ dag var det opsat og alt blev ryddet op. Jeg er ovenud tilfreds - med køkkenet, håndværket, service og prisen. vh Ingrid

Risposta di Frøsø Køkkenfornyelse
Professionelt firma og køkkenet blev så flot!
Vores køkken er blevet så flot. På trods af lidt bøvl med bordpladen blev alt håndteret super og meget professionelt.
Jeg kan varmt anbefale Frøsø.

Nye køkkenlåger - super service
Frøsø får de bedste anbefalinger herfra. Claus stod for opmålingen, en masse farver og muligheder, havde fin tid til at gennemtænke muligheder, så tak til Claus.
Jan stod for monteringen af mine køkkenlågen - han er meget dygtig og kompetent - ryddede pænt op efter sig. Har intet at beklage, kun lidt lang leveringstid, men det var oplyst fra start, så intet kritisk herfra.

Nye køkkenlåger
Vi har netop fået skiftet køkkenlåger hos Frøsø Køkkenfornyelse. Processen har været upåklagelig og resultatet super flot.

Super oplevelse med Frøsø Køkkenfornyelse
Vi har fået moderniseret vores køkken med nye låger fra Frøsø Køkkenfornyelse, og vi er utroligt tilfredse med hele forløbet. Fra start til slut har håndteringen været professionel, og den lovede tidsplan blev nøje overholdt. Resultatet er virkelig flot, og det har givet vores køkken et helt nyt liv.
Ligeledes en stor ros til Jan, som stod for monteringen. Han var yderst professionel, effektiv og sørgede for, at alt blev færdigt til tiden – en rigtig dygtig håndværker!
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Frøsø Køkkenfornyelse. En stor succes for os som kunde!

Risposta di Frøsø Køkkenfornyelse
God proces og flotte låger
God proces og flotte låger. Da en af lågerne røg af hængslet få mdr efter opsætning, sendte de en ud for at fikse det. Meget ukompliceret og anbefalelsesværdigt firma👍🏻