Valutata 5 stelle su 5

Bra produkter som jag testat hittills ✅ Bra återkoppling vid mina frågor jag haft✅ Så nöjd, har beställt tre omgångar med sheasmör/ black soap och cacaosmöret. Har delat ut till släkt och vänner, d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag köpte sheasmöret och jag är helt förälskad. Kvaliteten är verkligen över förväntan! Krämigt, naturligt och så mjukt mot huden. Det märks verkligen att det är ett hantverk gjort med omsorg.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det här är på riktigt det finaste företaget jag känner till. Att köpa produkter från dem inte bara känns bra i hjärtat för att stötta dem i de projekt de genomför för alla andra än dem själva - produk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sheasmör blev min sista utväg för sonens eksem i ansiktet samt mina svåra handeksem. Hade provat alla typer av kortison (inkl grupp IV) och mjukgörande utan effekt. Eksemen är som bortblåsta efter vi... Leggi di più

1. Grossista di prodotti di bellezza

Scritti dall'azienda

Nuni Global AB är en verksamhet som grundades år 2020 och som har expanderat på bara det senaste året, i takt med att ordet kring oraffinerat sheasmör och black soap spridit sig enormt mycket över hela Sverige och även inom länder i Europa. Men, med alla de fantastiska egenskaper som sheasmör och black soap besitter – så är det inte så konstigt! Sheasmöret och black soap har verkligen talat för sig själva genom att bekämpa olika typer av hud- och håråkommor hos tusentals kunder, vilka lämnat feedback i bland annat före/efter bilder 🤎

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Fantastiskt!

Bra produkter, fantastiska priser och underbart arbete som stöttar kvinnor! Finns inget negativt att säga!

Valutata 5 stelle su 5

Jag är en återkommande kund

Jag är en återkommande kund. Sheasmöret är det bästa jag använt till mina fötter. Jag har diabetes och drabbas lätt av sprickor i hälarna och torra fötter. Sen jag började använda sheasmör så har jag inga besvär.
Min man har haft problem med kliande hårbotten vilket blacksoap löste efter några tvättar. Produkten behöver vänjas in och när man gjort det så kommer man aldrig återgå till vanligt schampo.

1 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Använder inget annat till min hud och…

Använder inget annat till min hud och får alltid frågor om vad jag gör för att den ska bli så len och fin. Black soap och sheasmör är det kompletta hudvårdskitet enligt mig. Sheasmör är en mångsidig produkt som används till hela kroppen, fötter, händer, brännskador, eksem. Den funkar till allt! 🌟

Är så nöjd med Aida och Nuniglobal. Kommer fortsätta använda deras produkter hela livet. Stort tack för det arbete du/ni gör. Ett fint ändamål och det känns tryggt att veta att Aida har bra värderingar och lyfter viktiga frågor 🌟🙏

7 maggio 2024

Underbar produkt!

Aida är helt fantastisk och underbar att ha o göra med!! Hon är alltid tillgänglig supergo och kunnig. Produkterna är helt amazons! Min dotter har haft så mkt problem med eksem, torr hy, kliande kropp och efter sheasmör alltså det har blivit sååå mjukt o fint o bra!! Jag älskar denna magiska produkt!!!

BÄSTA KÖPET OCH UPPLEVELSEN

Har varit kund nu i några år och kan inte säga mer än att jag DÖÖÖÖR för produkterna. Har följt varje leverans slaviskt för att hinna köpa. Använder till allt alltså kropp underliv ALLT. Jobbar själv med kosmetika bland annat hudvård men inget slår sheasmör. Billigt, naturligt och MAGISKT.

Sedan är även servicen UNDERBAR. Fina Aida due bäst och grym på allt du gör. Har blivit bemött så himla fint. Har inget att säga än att detta är det bästa köpet ni kan göra!!!

PS har redan köpt sheasmör så fort jag såg att leveransen kommit och att man kan beställa. Hela släkten, kollegor, vänner använder sheasmör😅

30 aprile 2024

Sheasmöret räddade min hud

Sheasmöret räddade min hud! Jag har kämpat med min hy och testat allt mellan himmel och jord i form av produkter, behandlingar etc… Efter att ha fått en fruktansvärd allergisk reaktion av produkter jag rekommenderades från en klinik så blev jag tipsad om Nuni Global… Min hud har läkt och har aldrig mått bättre, men… Jag fick mer än hjälp med min hy. Aida är en sådan fantastisk människa att följa med en genuin kärlek till människor som vågar stå upp för människors lika värde och för rättvisa! Jag fick hjälp med min hy att mår bra och jag fick även en ny idol!

Super för löparen

Jag är så glad att jag hittade Nuni Global för några år sedan. Sheasmöret är guld för hela kroppen. Extra bra för löparfötter, det har räddat dem under mina ultralånga turer.

Valutata 5 stelle su 5

Känns så fint att stötta ett community…

Känns så fint att stötta ett community av kvinnor och Aida är fantastisk! Produkterna har verkligen hjälpt familjen med olika hudåkommor och det känns så bra att det bara är naturliga råvaror! Rekommenderar! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Valutata 5 stelle su 5

Nuni Global ... den bästa!

Jag har varit kund hos Nuni Global i ett par år nu. Har alltid varit supernöjd med både beställningar, varor, tjänster, information. Aida är alltid tillgänglig, genuin och supertrevlig när man har ngn fråga. Produkterna har hjälp mig, min familj och mina vänner med olika hudproblem. Utöver det är vi glada över att vi är en del av en community som hjälper kvinnor. Varorna är tusen gånger bättre än de dyraste krämer vi använde och har ett genuint budskap bakom sig.

28 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Har inte fått min vara fast jag betalt…

Har inte fått min vara fast jag betalt för två sheasmör.
Har mailat flera gånger och även skickat kopia på fakturan, de skickar mig vidare till instagram (har inte detta).
Gick ändå in på instagram och kontaktade dem men har inte fått något svar, ville ha pengarna tillbaka.
Detta är rena rama ett bluff företag.

7 gennaio 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più