Valutata 5 stelle su 5

Bra produkter som jag testat hittills ✅ Bra återkoppling vid mina frågor jag haft✅ Så nöjd, har beställt tre omgångar med sheasmör/ black soap och cacaosmöret. Har delat ut till släkt och vänner, d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag köpte sheasmöret och jag är helt förälskad. Kvaliteten är verkligen över förväntan! Krämigt, naturligt och så mjukt mot huden. Det märks verkligen att det är ett hantverk gjort med omsorg.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sheasmör blev min sista utväg för sonens eksem i ansiktet samt mina svåra handeksem. Hade provat alla typer av kortison (inkl grupp IV) och mjukgörande utan effekt. Eksemen är som bortblåsta efter vi... Leggi di più

1. Grossista di prodotti di bellezza

Scritti dall'azienda

Nuni Global AB är en verksamhet som grundades år 2020 och som har expanderat på bara det senaste året, i takt med att ordet kring oraffinerat sheasmör och black soap spridit sig enormt mycket över hela Sverige och även inom länder i Europa. Men, med alla de fantastiska egenskaper som sheasmör och black soap besitter – så är det inte så konstigt! Sheasmöret och black soap har verkligen talat för sig själva genom att bekämpa olika typer av hud- och håråkommor hos tusentals kunder, vilka lämnat feedback i bland annat före/efter bilder 🤎

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Bra produkter som jag testat hittills ✅

Bra produkter som jag testat hittills ✅
Bra återkoppling vid mina frågor jag haft✅
Så nöjd, har beställt tre omgångar med sheasmör/ black soap och cacaosmöret. Har delat ut till släkt och vänner, de är också nöjda. ✅
Rekomenderar verkligen att handla från Nuni Global🥰 väntar min senaste beställning av kaktusolja/arganoljan 🥰

5 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Har eksem periodvis speciellt under…

Har eksem periodvis speciellt under vintern men Sheasmöret från Nuni Global gjorde sitt. Jag har testat sheasmör från andra företag men de har inte levt upp till ryktet. Det är en galen skillnad på oraffinerat sheasmör och det kommersiella man hittar idag. Ni har en trogen kund for life.

27 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Betalat den 1 maj & idag den 20 maj…

Betalat den 1 maj & idag den 20 maj helt tyst & inget svar från deras kundtjänst som är under all kritik. De har gjort en beställning på PostNord den 5 maj men sedan inte lämnat in paketet.
Uppdatering:
Märkligt svar från er när jag har ett mail från er att det försvunnit & ni nu har skickat ett nytt paket till mig som faktiskt kom fram igår & hämtades ut av mig igårkväll…

1 maggio 2026
Logo di Nuni Global AB

Risposta di Nuni Global AB

Hej Anette,

Vi har gjort allt från vår sida, vi ser dock att ni inte hämtat ut paketet vilket har lett att det skickats tillbaka :)

Verkligen djupt imponerad!

Det känns också fint att veta att köpet stöttar kvinnokooperativ i afrikanska byar. Det gör produkten ännu mer värdefull.
Hållbarheten är dessutom imponerande, upp till två år efter öppning. Det här är utan tvekan det bästa sheasmöret jag testat.
På riktigt verkligen imponerad och kommer definitivt att köpa fler produkter från denna sidan.
Så snabb och smidig leverans dessutom!

14 maggio 2026

Finaste företaget for real

Det här är på riktigt det finaste företaget jag känner till. Att köpa produkter från dem inte bara känns bra i hjärtat för att stötta dem i de projekt de genomför för alla andra än dem själva - produkterna känns också fantastiska på huden. Trots det förmånliga priset så kompromissar de inte med kvaliteten på produkterna. Det känns verkligen att de brinner för deras produkter, människor och världen. ❤️

3 febbraio 2026

Ren magi!

Sheasmöret är älskat av hela familjen!
Jag har blivit av med mina "vinterhänder"! Förr var de alltid röda, svullna, torra, svidande, kliande på vintern! Så länge jag smörjer händerna ordentligt så slipper jag det.
Och mitt ansikte! Sheasmör och kaktusoljs på kvällen mot min problemhy och arganolja på dagen för att bibehålla fukten. Har inte haft nåt rejält akneutbrott sen jag började med produkterna för 2 år sen! ❤️
Sambon och dotterns eksem håller sig borta de med.
Och jag smörjer hundens spruckna tassar till kvällen med sheasmör och de har läkt fint sen jag började med det! Älskar älskar älskar!

1 febbraio 2026

Älskar Nuni Global ABs produkter

Älskar Nuni Global ABs produkter. Sheasmöret är ett måste att ha hemma. Arganoljan är fantastisk, har den både morgon och kväll i ansiktet. Testar nu Kaktusoljan och den är precis lika bra.
Sist köpte jag även sheabutter med Lavendeldoft, den var magisk!
Supernöjd med allt jag provat!

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade toppen bra erfarenhet av…

Jag hade toppen bra erfarenhet av leveransen och beställde i december 2024, blacksoap och sheasmör. Det använder jag fortfarande! Det är drygt (för mig iallafall) och känns bra för det är naturligt! Kan verkligen rekommendera

Valutata 5 stelle su 5

Nuni är omsorg i alla led

Nuni är omsorg i alla led. Jag är kund sen flera år tillbaka och det är fantastiska produkter, jag klarar mig inte utan sheasmör och arganolja! Hantverket och kunskapen, kvinnor för kvinnor. ❤️ Nuni är kärlek!

Fantastiska produkter!

Fantastiska produkter!
Har testat i princip alla av era produkter, sheasmör, black soap, rosvatten, lavendelvatten, arganolja, kaktusolja. De gör underverk för huden.
De nya burkarna av kokosnötter till sheasmöret är så fina!

Afrikas hudvårdsguld

Afrikas hudvårdsguld! välj nuni globals fantastiska produkter o byt ut alla kemikaliska hudvårdsprodukter, du kmr inte ångra dig! att få fräsch och fin hud med hantverk och fina råvaror! bästa hudvårdsprodukterna någonsin!

Valutata 5 stelle su 5

Köpte den nya kollektionen och blev…

Köpte den nya kollektionen och blev tvungen att köpa ett till kit för min man ”snodde” de dofter jag köpte till mig själv. Och det är en man jag har fått kämpa i år om att han ska smörja sin vinterhud, nu är det det helt tvärtom. Bättre betyg kan man inte ge till de bästa produkterna. Tusen, tusen tack för era fina, braiga produkter och tack för bästa familjen!

1 febbraio 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più