Trotz anfänglicher Probleme mit dem Versand war der Kundenservice sehr entgegenkommend, und schlussendlich hat alles geklappt. Leider habe ich nur 3 von 4 gekauften Artikeln erhalten und bezüglich d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ze zijn super leuk, maar helaas niet geschikt voor een kindje van 4. Op de eerste avond van het dragen zijn we er al een verloren tijdens een fietstocht. Dit vonden we erg jammer omdat er geadvert... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Door wat problemen met de levering heb ik contact opgenomen met Norie. Er werd meteen vriendelijk meegedacht over een oplossing, waardoor ik mijn bestelling uiteindelijk toch heb ontvangen. Hele mooie... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Norie is een merk met unieke, trendy, betaalbare en handgemaakte sieraden. Mix and match onze te gekke oorbellen en dare to ware! Geen gaatjes in je oren? We hebben ook Clip Oorbellen!
Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Heel jammer, bestelling geplaatst. In eerste instantie wordt er goed op gereageerd als ik vraag waar mijn bestelling blijft. Zou wel verzonden zijn maar ook nooit een bevestiging van hem gehad dat het verstuurd werd. Daarna wordt niet meer gereageerd en ook geen nieuwe verzendbevestiging of iets dergelijks.
Heel slecht dit.

Risposta di Norie
(+) Really nice designs, the quality is good, and the earings so soft and light.
(-) Delays in delivery and customer care is really poor.

Risposta di Norie
De oorbellen zijn top, en de clip oorbellen doen geen pijn! Je krijgt je sieraden in een leuk pakje! De team van Norie reageert snel en is super vriendelijk! Ook kreeg ik mijn pakket binnen 3/4 dagen! Ik ga zeker meer van ze bestellen!

Risposta di Norie
Nadat de verkeerde bestelling geleverd is en ik niks terug hoorde heb ik een negatief review geschreven. Daarop nam Noortje al snel contact op, ze had het verkeerde mailadres gebruikt, dat kan gebeuren. Nu is alles naar (meer dan) tevredenheid opgelost. Ik heb gezegd dat ik liever mijn geld terug zie, was het al snel teruggestort. Wanneer de oorbellen die ik besteld heb terug in voorraad zijn wil ze deze toch graag opsturen(kosteloos). Erg attent! Dank je wel.

Risposta di Norie
Ik heb een pakketje retour gestuurd volgens de juiste procedure. Vervolgens niets meer gehoord, terwijl het pakketje vier weken geleden is aangekomen bij Norie. Heb nog drie keer gemaild, maar krijg nergens reactie op. Ik heb mijn geld nog steeds niet terug..

Risposta di Norie
M’n bestelling nooit ontvangen, zelfs na een tweede verzending volgens Norie. Lang gewacht, maar zonder succes. Vriendelijke klantenservice en uiteindelijk wel m’n geld terug gekregen. Maar zal hier niet opnieuw een cadeau bestellen.

Risposta di Norie
Ik heb een aantal dingen besteld, en later in de show room wat dingen gekocht waar ik heel erg tevreden over ben. De sieraden verkleuren niet dat vind ik zelf best belangrijk. Je wordt goed geholpen en je kan altijd een mailtje sturen als je een vraag heb over iets. Hele vriendelijke mensen.

Risposta di Norie
Toen ik iets wilde bestellen was ze super vriendelijke en behulpzaam. Helaas was er 1 artikel defect (geen probleem, kan gebeuren) en zijn er een paar items die ik wil retourneren en nu laat ze niks meer van zich horen.... Contact gezocht via mail en via instagram, maar dit wordt gewoon volledig genegeerd.... 😡😡

Risposta di Norie
Ze hebben een enorme collectie aan bedeltjes in verschillende soorten en maten, voor iedereen wat wils en van TOP kwaliteit! Stainless steel dus verkleurt ook niet. Omdat er een speciale showroom dag was, ben ik daarheen gegaan en ben ik persoonlijk geholpen door de lieve dames van Norie. Heb 2 kettingen gekocht en samengesteld, nog nooit zo blij geweest met sieraden en zoveel complimenten over gehad!
X Vera

Risposta di Norie
Heel servicegericht en erg snelle reacties. Mooie webshop met veel keuze.

Risposta di Norie
This company did the unthinkable. My package wasn't delivered and they sent me another one. No complications,no questions asked. The jewellery is even prettier that I thought it would be. Definitely ordering again. ❤️

Risposta di Norie
Ik heb een tijdje geleden de little bow oorbellen besteld (€20,00). Er staat bij dat ze van roestvrij staal zijn en nu verkleuren. Nu verkleuren ze wel helemaal.. Ik heb een mail gestuurd en daar wordt nu niet meer op gereageerd helaas. Het is ondertussen netjes opgelost! 💕

Risposta di Norie
Ik draag alleen clipoorbellen en de oorbellen van Norie zijn de enige die ik de hele dag kan dragen zonder pijnlijke oorlellen te krijgen. Soms valt er inderdaad eentje uit, het blijven clips. De klantenservice is erg behulpzaam en heeft onlangs zelfs een wat ouder setje oorbellen wat kapot was gegaan vervangen. Ik denk echt dat dit het hoogst haalbare is qua clipoorbellen qua comfort. Ik heb diverse merken geprobeerd en de plastic schuifjes zijn voor mijn oren het meest comfortabel.

Risposta di Norie
Update: Rückerstattung ist nun sehr schnell und reibungslos erfolgt!
Grundsätzlich netter Kontakt mit dem Kundenservice und schnelle Antworten.
Ich warte jedoch schon seit Wochen auf meine Rückerstattung, obwohl es heißt das Geld sei schon auf dem Weg. Seitdem bekomme ich keine Antwort mehr auf meine Nachfragen.

Risposta di Norie
Eerst 2 weken wachten op de ketting die ongeveer 45 euro kost en dan krijg je het uiteindelijk aan, kan je het niet dragen want er zijn pareltjes die ontbreken uit de bedel. Heel spijtig! Ik heb foto's maar die kan ik hier jammer genoeg niet delen hier. Ik werd wel benaderd door Norie en we hebben me hulp geboden. Dat ik ten zeerste apprecieer.

Risposta di Norie
Ik had een setje oorbellen besteld, maar deze waren niet aangekomen, terwijl PostNL zei van wel. Hierna contact opgenomen, waar snel op werd gereageerd. Na wat overleg werd er afgesproken dat het pakketje opnieuw opgestuurd zou worden. Alleen was deze ook niet aangekomen.
Na nogmaals contact op te hebben genomen, werd er opnieuw een pakketje opgestuurd en deze heb ik uiteindelijk wel ontvangen.
Kortom: Hele fijne en snelle communicatie en er werd goed meegedacht. Ben ook erg blij met de oorbellen!

Risposta di Norie
Eigentlich recht netter Kontakt und auch relativ schneller Versand. Die Qualität der Produkte war aber nur okay und zudem wurde mir ein Artikel gesendet der so auf der Website definitiv nicht dargestellt und auch nicht zu finden war. Daraufhin wollte ich das Paket zurückschicken, hab dies dann auch gemacht und erhalte seit drei Wochen mein Geld nicht zurück. Trotz öfteren Nachfrage und der Aussage, dass das Geld noch in der Woche kommen würde ist es bis jetzt immer noch nicht da. Das ist jetzt wieder zwei Wochen her. Davor musste ich schon mehrere Emails schreiben, dass ich überhaupt eine Antwort erhalte und jetzt wieder das selbe. Es antwortet niemand auf meine Mails. Ich hoffe das Problem lässt sich irgendwie lösen.

Risposta di Norie
Zeer tevreden over de oorbellen en zeker zeer tevreden over de klantenservice!
Een paar oorbellen is stuk gegaan en na snelle reactie via de mail nieuwe toegestuurd gekregen.
Ook de levering is snel en is netjes verpakt, gewoon een kadootje om open te maken
Anders dan gewone clipoorbellen blijven deze mooi zitten en vooral, doen geen pijn na langdurig dragen

Schlechter Service und leider auch schlechte Qualität

Klantenservice top
Verzending matig
Kwaliteit middel

Risposta di Norie
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.