Valutata 3 stelle su 5

Trotz anfänglicher Probleme mit dem Versand war der Kundenservice sehr entgegenkommend, und schlussendlich hat alles geklappt. Leider habe ich nur 3 von 4 gekauften Artikeln erhalten und bezüglich d... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ze zijn super leuk, maar helaas niet geschikt voor een kindje van 4. Op de eerste avond van het dragen zijn we er al een verloren tijdens een fietstocht. Dit vonden we erg jammer omdat er geadvert... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Door wat problemen met de levering heb ik contact opgenomen met Norie. Er werd meteen vriendelijk meegedacht over een oplossing, waardoor ik mijn bestelling uiteindelijk toch heb ontvangen. Hele mooie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ze hebben een enorme collectie aan bedeltjes in verschillende soorten en maten, voor iedereen wat wils en van TOP kwaliteit! Stainless steel dus verkleurt ook niet. Omdat er een speciale showroom da... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Norie is een merk met unieke, trendy, betaalbare en handgemaakte sieraden. Mix and match onze te gekke oorbellen en dare to ware! Geen gaatjes in je oren? We hebben ook Clip Oorbellen!

3,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige collectie voor een mooie…

Prachtige collectie voor een mooie prijs. Wordt keurig verpakt als een kadootje.
Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke afhandeling en service.
Jonge onderneemsters die het heel goed doen, leuk!

13 novembre 2025

Hey! 🥰
Bedankt voor jouw lieve woorden! Zo leuk om te horen!
Heel veel plezier met jouw items!

Hopelijk tot snel ❤️

Team Norie

Echt een aanrader!

Prachtige oorbellen, je ziet echt bijna niet dat het clips zijn. En de service is echt perfect, wordt snel gereageerd, goed geholpen, echt perfect!

5 novembre 2025

Hiii Annette,

Bedankt voor jouw lieve woorden! 💘 Wij wensen jou heel veel plezier met de nieuwe clip oorbellen en hopelijk tot snel! 🥰

Norie

Missverständnis

Nach einem Missverständnis bzgl. Einer Retoure wurde alles schnell und nett geklärt.

24 ottobre 2025

Hiii!
I'm so sorry to hear this.. This is absolutely not intended and this is absolutely not how things normally go. 💖
There was a little miscommunication, but we’ve already been in touch and everything has been sorted out. The refund was sent right after our conversation. Thank you so much for your patience and understanding and I'm so sorry we messed up.

Lots of love 🌸

Vallen erg snel uit

Heb na een paar dagen de clip oorbellen voor mijn dochter ontvangen.ze speelt heel rustig in haar kamer, maar bij de minst geringste beweging die zij maakt vallen ze meteen uit. En al met al toch 20 euro voor betaald. Ik kan het zeker niet aanraden. Zonde van je geld.

24 ottobre 2025

Hiii Fronika,
Wat vervelend om te horen dat de clip oorbellen uitvallen.. Dit is absoluut niet de bedoeling.
We hebben meerdere testen met de clips gedaan, om te kijken of ze wel echt goed blijven zitten. En dat is wel het geval.
Anders zouden we uiteraard niet zeggen dat ze goed blijven zitten 😊

Ik heb jouw bestelling even opgezocht en je meteen een mailtje gestuurd met een oplossing.
Wij horen graag van je!

Valutata 1 stelle su 5

Tot op heden geen track and trace…

Tot op heden geen track and trace ontvangen en krijg geen contact met de webshop. Via whatsapp zou er binnen 8 u gereageerd moeten worden. Heb ook een mail verzonden. Hoop alsnog iets te horen want het ging om
Een cadeautje v mijn dochters verjaardag zaterdag.
B.Teule

Inmiddels gereageerd! Dank Noortje!

15 ottobre 2025

Hiii Brenda,

Wat vervelend om te horen! Dit is niet de bedoeling.
Wij hebben je gemaild en de zending is onderweg naar jou! :)

Excuses voor het ongemak.

Veel liefs ❤️

Bestelling en contact

Update: inmiddels fijn contact met het bedrijf en ze hebben ervoor gezorgd dat ik binnen twee werkdagen toch nog het bestelde heb gekregen. Top gedaan!

Ik heb op 25-09 een bestelling geplaatst van €112 maar tot op heden nog niks ontvangen en alleen een bevestigingsmail gekregen van de bestelling. Ik heb geprobeerd contact op te nemen via Instagram e-mail chat whatsapp en geprobeerd te bellen helaas wordt er op geen enkel kanaal antwoord gegeven. Ik hoop dat dit wellicht helpt om contact te krijgen of mijn geld terug

4 ottobre 2025

Hiii Marjolein,

Wat vervelend om te horen dat je jouw pakketje nog niet hebt ontvangen! Het is absoluut niet de bedoeling dat het zo lang duurt en ook zeker niet dat je zo lang wacht op reactie!

Ik heb je meteen een mailtje gestuurd zodat ik dit meteen voor jou kan nakijken en oplossen. 😊

Excuses voor het ongemak!

Super goed geholpen!!

Er was iets waardoor mijn eerder bestelde oorbellen niet zo goed bleven zitten, maar ben super lief en snel geholpen met nieuwe oorbellen die super blijven zitten!! 🩷

30 settembre 2025

Zeer tevreden!

Ik bestel al een flinke poos bij Norie. Dit bedrijf is voor een perfecte oplossing aangezien ik geen "echte" oorbellen meer in kan, maar wel een clip. Altijd mega tevreden, super leuk assortiment en hele snelle service.

Ik had bij de afgelopen bestelling helaas een oorbel waar het achterkantje defect leek, dus hen hierover gemaild. Na overleg en foto's, gelijk een passende oplossing gekregen. Ook de nieuwe oorbel was weer mega snel verstuurd en bij mij binnen.

Echt mega blij en tevreden over Norie!!! Ga zo door 💘

29 settembre 2025

Hiii Esther,
Bedankt voor jouw lieve woorden! We vinden het zo fijn dat je ons gevonden hebt 💘
Zo leuk!

Norie

Hele goede service!

Hele goede service!! Altijd erg tevreden over de oorbellen en dan wel niet wordt er gekeken naar een oplossing! top!

13 settembre 2025

Hiii Jinte,

Bedankt voor jouw lieve woorden! :)
Zo fijn om te horen!
Heel veel plezier met de clips.

Hopelijk tot snel 💖

leuke oorbellen, knellen wel

Erg leuke sierraden en veel keuze!
Zelf heb ik clip oorbellen besteld, ziet er super leuk uit en valt niet op dat het geen echte zijn, maar wel knellen ze erg en gaat het na een tijdje pijn doen.

29 agosto 2025

Hiii Anne,

Bedankt voor jouw review! 💘
Fijn om te horen dat je er blij mee bent! :)
Maar ze horen geen pijn te doen! Je mag ons altijd een mailtje sturen hierover.

Super leuk

Ik vind het een erg leuk idee dat ze rekening houden met mensen die geen gaatjes willen of niet tegen oorbellen kunnen. Ze hadden heel veel keuze en dat vond ik erg fijn. Het pakketje werd redelijk snel bezorgd en was erg leuk ingepakt!

27 agosto 2025

Hiii Denise,
Wat een leuke en lieve review! Heel erg bedankt 💘
Wij wensen jou heel veel plezier met jouw nieuwe clips.

Hopelijk tot snel! 🌸

Erg goede klantenservice!

Met de bestelling en verzending ging het een paar keer niet helemaal goed. Wat een prettig contact en fijne service! Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Toen het pakketje nog niet was aangekomen zochten ze, nog voor dat ik het had gedaan, zelf al contact met me op. Meteen werd een nieuw pakketje opgestuurd. Vriendelijk en correct.

18 agosto 2025

Hiii Monique,

Bedankt voor jouw lieve review!
Wat fijn dat het uiteindelijk helemaal goed is gekomen met de zending! 🥰

Wij wensen jou heel veel plezier met de items en hopelijk tot snel 🌸

Valutata 5 stelle su 5

Super blij met de aankoop van mijn…

Super blij met de aankoop van mijn oorbellen. De klantenservice is TOP! Raad dit bedrijf absoluut aan!

16 luglio 2025

Bedankt voor jouw lieve review! ❤️
Wij wensen jou heel veel plezier met jouw items en hopelijk tot snel!

Valutata 5 stelle su 5

Ik had wat vragen over mijn bestelling en ben heel erg goed geholpen. Zowel via whatsapp als via email zijn ze goed bereikbaar. Heel erg blij met de clip oorbellen.

Hiii Fieke,

Bedankt voor jouw lieve review! ❤️
Wij wensen jou heel veel plezier met de clip oorbellen en hopelijk tot snel! :)

Valutata 5 stelle su 5

Een fijne persoonlijke benadering en…goede hulp

Een fijne persoonlijke benadering en support toen het mij niet lukte om een goede bestelling te plaatsen.
Tevens een heel goed advies en er werd meegedacht.
Zelfs nog moeite gedaan om een extra bestelling toe te voegen, zodat er geen extra verzendkosten bij kwamen en er nog sprake was van de zomer korting.
Geweldig.
En de kwaliteit van de producten is uitstekend.

11 agosto 2025

Hiii Ina,

Bedankt voor jouw lieve review!! ❤️
Zo fijn dat het gelukt is! Heel veel plezier met de items!

Hopelijk tot snel!

Heel leuk!!

De clipoorbellen zitten heel lekker en vallen niet uit. Ik werd super goed geholpen!!❣️

7 agosto 2025

Hey!
Wat fijn om te horen dat de clip oorbellen goed zitten! ❤️
Heel veel plezier met de clips en hopelijk tot snel!

Eindelijk weer oorbellen!

Ik ben allergisch voor oorbellen die ik m'n oor moet doen, en door Norie kan ik weer oorbellen dragen! Klantenservice is echt top - super vriendelijk, denkt mee en de producten zijn heel mooi. Ben heel blij!

7 agosto 2025

Hey!

Wat fijn om te horen dat je ons hebt gevonden en weer oorbellen kan dragen! ❤️
Bedankt voor je lieve woorden!
Heel veel plezier met de clips en hopelijk tot snel!

Niet aan te raden

Ettelijke emails moeten sturen om bestelling te krijgen, die dan nog niet volledig was.
Het ontbrekende ging nagestuurd worden, het was te verwachten dat dit niet ging gebeuren natuurlijk. Dit vraagt wellicht een aantal emails met een welles nietes spelletjes dat ze het wel degelijk opgestuurd hebben. Ze maken een Post nl verzending aan maar sturen het dan niet op.
Zijn niet vies van beloftes te maken die ze niet nakomen.

12 giugno 2025

Hii San,

Wat vervelend om te horen! Dit is niet de bedoeling.. :(
Ik kan niet zien over welke bestelling dit gaat, dus ga op zoek en neem contact met je op zodat het opgelost kan worden.

Onze excuses voor het ongemak.

Topservice🩷

Nette verzending en mooi produkt! Ga zeker vaker bestellen.

Hiii Celine,

Wat fijn om te horen! ❤️
Heel veel plezier met jouw items en hopelijk tot snel!

Superleuke oorbellen, goede klantenservice

Superleuke oorbellen, ook voor mensen die geen gaatjes hebben. Een van m'n clips was van een oorbel afgevallen, en ze hebben zonder problemen nieuwe clips opgestuurd. Top service!

Hiii Merel,
Bedankt voor jouw lieve review.
Wat fijn om te horen!! 🥰 Heel veel plezier met de clips!

Hopelijk tot snel.

Veel liefs

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più