Nordsphere Recensioni 64

TrustScore 3 su 5

3,1

Valutata 5 stelle su 5

Jag är otroligt nöjd med servicen! Leveransen var snabb och jag fick ett snabbt svar från kundtjänst när jag behövde ändra min beställning samma dag. De var hjälpsamma och löste allt smidigt, och mitt... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Beställde från Nordsphere den 12:e och fick paketet den 19:e, så leveransen var ändå okej. Efter 2–3 dagar tyckte jag det var lite skumt att jag inte fått någon spårningslänk. Jag gick in på Sche... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

10/4 - Beställde en elektrisk brasa för 899kr. 15/4 - Jätte snabb leverans, fick hem den efter fem dagar! 29/4 - Då mailar jag kundtjänst då brasan ger ifrån sej ett hemskt gnisslande ljud.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Extremely satisfied with my purchase! Ska beställa mer från dem. Jag hade lite svårigheter med att montera produkten, men jag fick rätt hjälp av kundservicen som var mycket samarbetsvilliga.

3,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 44% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Vad hände med garantin?!

10/4 - Beställde en elektrisk brasa för 899kr.
15/4 - Jätte snabb leverans, fick hem den efter fem dagar!
16/6 - Idag, snart två månader senare, har jag fortfarande inte fått problemet löst! Har mailat fram och tillbaka, har skickat film och bilder. Erbjudit att skicka fler filmer om det behövs. Får bara information om att det är skickat till reklamationsavdelningen och inväntar svar från dom.
Har skrivit tydligt att jag vill reklamera brasan. Har blivit erbjuden 10% avdrag på varan, som sen ökat till 15%.
Är garantin "bortglömd" helt plötsligt?!
Allt jag vill är att häva köpet eller byta mot en likadan, utan missljud!

Kommer ALDRIG mer köpa från Nordsphere/Dealproffsen, och kommer definitivt inte rekommendera någon annan att beställa från detta oseriösa företag!

Beställning #39540

29 aprile 2026

Ingen vare eller svar.

Kjøpte en vare hvor siden deres bekreftet 3-6 virkedagers levering, og at varen var på lager.

Gått 10 virkedager så langt, og har ingen info angående levering eller sporing. Vet ikke om varen faktisk er på vei eller ikke. Kontaktet deres kundesupport og ble ignorert etter første e-post.

1 aprile 2026

KÖP INTE

Sämsta skiten ever, efter ca 20 minuter sammanlagd använding av filt,så luktar den bränt o slutar funka. Dom erbjöd 10% tillbaka... skamligt

3 marzo 2026

Hej Nathalie,

Tack för ditt omdöme.

Jag ser att du kontaktade oss redan igår och att vi då erbjöd en kostnadsfri retursedel för undersökning. Om varan inte fungerar som den ska kommer du självklart att få en full återbetalning, precis som vi tidigare meddelat.

Ha en fortsatt fin dag.
Med vänlig hälsning

Valutata 1 stelle su 5

Nordsphere är ett oseriöst företag som…

Nordsphere är ett oseriöst företag som säjer varor som de inte har och ändå tar betalt. Jag beställde en kontorsstol den 22 december 2025, efter några vändor med kundtjänsten får jag till svar att stolen inte finns och heller inte väntas komma in. Ändå kräver kundtjänst att jag ska betala fakturan som SVEA skickar ut. Jag bestrider naturligtvis fakturan direkt till Svea, och så här två månader senare sitter jag fortfarande och väntar på att ärendet ska avslutas. Företaget ägnar sig åt bedrägeri, polisanmäl om du hamnar i liknande situation. Betala aldrig innan du fått varan.

23 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Saken kom snabbt och i bra skick

Saken kom snabbt och i bra skick. Blev fin också i hemmet.

15 febbraio 2026

Hej Daniella!

Vi blir så glada av att läsa ditt fantastiska omdöme.

Stort tack för ditt köp och fina omdöme. VI önskar dig en fin måndag.

Vägg Luftvärmare

Bra produkt fungerar utmärkt något högt fläktljud bra med wifi snabb lev

3 febbraio 2026

Risposta di Nordsphere

Stort tack för ditt omdöme och köp hos oss, Lars och vad fantastiskt att höra att du är så nöjd med ditt köp.

Vi hoppas att du får stor glädje av din väggluftvärmare i många år framöver.

Lina - Nordsphere

Snabbt o enkel 😍

Risposta di Nordsphere

Hej Susan, Tusen tack för dina fina ord!

Det gläder oss verkligen att höra att fet var Snabbt o enkel .

VI önskar dig en fin måndag. 🌸

Snabb leverans! Supernöjd

Jättenöjd.

Risposta di Nordsphere

Stort tack för ditt omdöme och köp hos oss, Cecilia! Vi blir alldeles till oss över att höra att du är så nöjd med ditt köp hos oss. VI önskar dig en fin måndag. 🌸

Hej Ingela !

Tack för att du tog dig tiden att skriva en liten rad till oss - det uppskattar vi!

Snabb leverans,bra pris.

Snabb leverans,bra pris.
Ännu ej provat produkten-kärnborr

Kära Mats!
Så roligt att höra om din upplevelse hos oss!

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

21 gennaio 2026

Hej Thomas !

Det är exakt så enkelt det ska vara när man handlar hos Nordsphere, tack för din fem starkt lysande stjärnor!

Stort tack för ditt köp och fina omdöme. VI önskar dig en fin måndag. 🌸

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più