Lett å logge inn. Analytikkerens sin anbefaling ( kjøp- hold- salg) er en håpløs sak. Vet aldri når den er oppdatert, burde være hver dag, men skjønner det kan være krevende. Ellers burde det være e... Leggi di più

Brukerstøtte/teknisk platform er fortsatt veldig svak. Registrerte feil på et selskap som har skiftet navn og noe har gått galt på Nordnet. Jeg kan ikke lengre kjøpe eller selge min post in dette sels... Leggi di più

Fantastisk plattform med god og enkel oversikt over alle typer investeringsmuligheter, fra enkeltaksjer til diverse fond. Appen er brukervennlig og gir sanntidsstatus på investeringene, noe som gjør d... Leggi di più

Appen her helt fantastisk, oversiktelig og enkel å bruke. Det har også den siste tiden komme mange verktøy og funksjoner som hjelper en investor å innhente relevante informasjon om sine investeringer.... Leggi di più

• Karl Johans Gate 16C, 0154, Oslo, Norvegia

• nordnet.no

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

4,2

Tutte le recensioni

189 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Plattform låste seg

Plattform låste seg
Ikke bra at plattformen henger seg når det er stor aktivitet når det er uroligheter i markedet hvor mange vil handle og man da ikke får gjennomført handler pga. at platformen ikke takler belastningen. Dette må det gjøres store forbedringer på.

23 marzo 2026

Hei,

Dette forstår vi er frustrerende, og slik skal det selvfølgelig ikke være.

Vi kan forsikre deg om at kapasitet og stabilitet i perioder med ekstrem trafikk er noe våre IT- og utviklingsteam jobber med på høyeste prioritet. Vi tar med oss kritikken din direkte videre som et viktig og nødvendig innspill til dette arbeidet. Takk for at du sier ifra.

Vi ønsker deg en fortsatt fin dag videre!

Oversiktlig og greit for alle

Oversiktlig og greit for alle. Lett å komme igang selv uten erfaring.

Hei,

Takk for din tilbakemelding!

Å senke terskelen slik at det er lett å komme i gang – selv uten tidligere erfaring med investeringer – er en av våre aller viktigste oppgaver.

Ha en riktig fin dag videre🚀

Kundevennlig

Oversikten og vurderingene av likestillende

Hei,

Takk for tilbakemelding og hele fem stjerner!
Det er godt å høre at du har nytte av vurderinger fra andre investorer på plattformen. Det å lære av hverandre og dele erfaringer er ofte en ekstra trygghet og verdi når man investerer.

Ha en fin dag videre!

Rask og effektiv

Hei,

Takk for at du tok deg tid for å skrive en omtale og gi oss fem stjerner!💚

Ha en riktig fin dag videre, og lykke til med handelen.

Innovative

Innovative, web løsninger som gir passe utfordring

Hei,

Takk for din tilbakemelding og hele fire stjerner⭐

At vi gir deg en "passe utfordring" tar vi som et godt tegn på at vi tilbyr verktøy man kan vokse med som investor, uten at det blir for komplisert. Skulle du ha forslag til hva som skal til for å sikre den femte stjernen i fremtiden, må du gjerne si ifra.

Ha en super dag videre!

Fin mulighet for å la sparepenger jobbe for meg

Jeg er ingen ekspert innen økonomi eller finansverden, men jeg synes at det går helt fint å vurdere investeringer gjennom de verktøyene man har på Nordnet. Jeg har vært medlem i ca. 20 år og konstaterer at mine sparepenger gjennom investeringer har mer enn fordoblet seg. Riktignok er jeg lite glad i å betale avgifter og skatt. Men alt i alt er det greit å tjene penger med likesinnede på Shareville-forumet.

Hei,

For en utrolig milepæl – tenk at du har vært med oss i snart 20 år og i tillegg mer enn doblet sparepengene dine! Det er utrolig gøy å høre, og en historie som gir oss masse motivasjon.

Vi skjønner godt at verken skatt eller avgifter står øverst på listen over ting man koser seg med, men det er herlig å se at totalen gir god gevinst. Det er også veldig hyggelig å høre at du har glede av fellesskapet og de likesinnede på Shareville-forumet.

Tusen takk for tilliten du har vist oss gjennom to tiår – vi skal fortsette å gjøre vårt beste for deg i de neste 20 årene også! 🚀

Nordnett er lett å bruke, min favoritt.

Nordnett er lett å bruke, enkel navigering, oversiktlige sider som ikkje er overfyllt. Dessutan er kundeservise flinke og lett å nå.

5 maggio 2026

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Det betyr mye at du anser oss som din favorittmegler og vi skal videreformidle rosen til vårt team på kundeservice🩵

Ha en strålende dag!

Åpnet opp en link der det stod at jeg…

Åpnet opp en link der det stod at jeg skulle gi Nordnet min mening. Får: Fortell oss mer om opplevelsen du hadde! Lurer litt på hva jeg skal rate, men om det er totalopplevelsen så vil jeg si at jeg er ok men synes de er for dyre

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en vurdering, totalopplevelsen er akkurat det vi er ute etter å høre om.

Vi er opptatt av å holde kostnadene lave for kundene våre, da vi vet hvor viktig dette er for å maksimere avkastningen. Prisene våre er satt opp for å være solide og konkurransedyktige i dagens marked, men vi tar med oss tilbakemeldingen din som et viktig innspill til våre fremtidige vurderinger.

Ha en riktig fin dag!

Flott nettside med mange muligheter for…

Flott nettside med mange muligheter for å finne informasjon om selskap, fond og investeringer generelt. Flott med tilgang til mulighet teknisk analyse. Men finner ikke ut av det på mobil løsningen.

4 maggio 2026

Hei,

Så bra at du har god nytte av informasjonen på nettsiden og verktøyene for teknisk analyse!

Hvilken funksjoner er det du mangler i appen som du har på nettsiden? Vi jobber hele tiden med å forbedre mobilappen, så vi tar med oss innspillet ditt om at dette burde være lettere å finne frem til.

Hører fra deg!😊

Veldig godt brukergrensesnitt

Veldig godt brukergrensesnitt. Intuitivt. Mange markeder. Enkel oversikt over kontoer, papirer og andeler. Kundeservice veldig varierende og ofte langsom. Savner bankintegrasjon med økonomisystem. Gruser uansett dagligbankens systemet for verdipapirhandel. Anbefales.

Hei,

Takk for en grundig tilbakemelding!

Det er motiverende å lese at vi leverer et produkt du foretrekker fremfor løsningen til de tradisjonelle bankene. Vi setter samtidig pris på at du sier fra at supporten vår oppleves som en flaskehals. Slik skal det ikke være. Vi tar med oss denne kritikken videre.

Ha en flott dag!

meget god platform for å kjøpe aksjer

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding og hele fire stjerner! 🌟

Skulle du ha innspill til hva som skal til for å fortjene den siste stjernen i fremtiden, må du aldri nøle med å si ifra.

Ha en riktig fin dag videre! 😊

Bare tøys

Ingen spørsmål når jeg ikke godtok cookies.....

Hei,

For at handelsplattformen vår skal fungere teknisk og sikkert når du logger inn, er vi avhengige av visse nødvendige informasjonskapsler (cookies). Hvis du velger å takke nei til valgfrie cookies, skal du selvfølgelig fortsatt kunne bruke sidene våre, men at enkelte funksjoner ikke huskes til neste gang.

Hvis du opplever en ren teknisk feil eller blir låst ut av siden, vil vi veldig gjerne hjelpe deg med å løse det. Ta gjerne kontakt med kundeservicen vår, så vi kan hjelpe deg videre.

Ha en fin dag!

Bra platform

Bra platform. Oversiktlig og bruker vennlig.

Hei,

Takk for hele fem stjerner og hyggelig tilbakemelding.

Masse lykke til med investeringene dine, og ha en riktig fin dag videre! 😊

Bra både på mobil og pc

Bra både på mobil og pc. God kunnskapsformidling.

Hei,

Godt å høre du syns plattformen vår fungerer like godt uavhengig om du sitter foran PC-en eller er på farten med mobilen.
Vi setter pris på at du trekker frem kunnskapsformidlingen vår - det å dele lærdom om markedet og investering er viktig for oss🩵

Ha en super uker videre!

Intuitiv og god webapplikasjon

Veldig god og intuitiv app og webapplikasjon. Svakheten med Nordnet er at det ofte er krøll ved endringer, aksjetildelinger, splittinger etc. Ved Kongsberg Martime demerger fikk man ikke solgt eller kjøpt på åpningsdagen uten å kontakte Nordnet via telefon. Denne type opplevelser sammen med ofte feil i visualisering gjennom grafer og faktiske fortjenester etc gjør at det trolig finnes mer stabile tjenester om man handler mye. Men for daglig kjøp og salg for småinvestorer er Nordnet super.

Hei,

Takk for din tilbakemelding og for at du drar frem at du synes plattformen vår er god og intuitiv for daglig handel.

Samtidig setter vi pris på at du deler de konkrete eksemplene på hvor det har sviktet. Vi forstår veldig godt at det er frustrerende når selskapsendringer skaper krøll. Slik skal det ideelt sett ikke være, uansett om man handler mye eller lite.

Det er nettopp slike hendelser vi ønsker å lære av, og vi har allerede gjort tiltak for at selskapshendelser og tildelinger skal bli håndtert smidigere fremover. Innspillet ditt er sendt videre til relevant avdeling, da god stabilitet under store markedshendelser er noe vi jobber målrettet med å forbedre.

Takk for at du hjelper oss med å bli bedre!

User interface

Brukervennlighet, ryddighet, god oversikt og enkel handel

Hei,

Tusen takk for den herlige oppsummeringen og fem fulle stjerner!
Det er kjempefint å høre at vi treffer blink hos deg.

Ha en riktig god uke og masse lykke til videre med handelen! 🚀

Litt mye småplunder

Litt mye småplunder. Ellers greit.

Hei,

Takk for ærlig tilbakemelding.
Det er fint å høre at du generelt opplever plattformen som grei, men vi har selvfølgelig lyst til å fjerne det du beskriver som småplunder, slik at du får en best mulig opplevelse hos oss.

Hvis det er spesifikke ting eller feil du ofte støter på i appen eller på nettsiden, må du gjerne sende oss en melding via meldingstjenesten vår så vi kan undersøke det nærmere.

Takk for at du hjelper oss med å bli bedre, og ha en fin dag videre! 😊

jeg synes det leveres et meget godt produkt…

jeg synes det leveres et meget godt produkt med enkel interface og generelt sett meget god informajon /kunnskap OM produktene.

Hei,

Vi ønsker å gjøre det enkelt for enhver å forstå markedet og investere, så dette er en tilbakemelding vi setter veldig pris på!

Takk for at du deler din opplevelse! 👍