Lett å logge inn. Analytikkerens sin anbefaling ( kjøp- hold- salg) er en håpløs sak. Vet aldri når den er oppdatert, burde være hver dag, men skjønner det kan være krevende. Ellers burde det være e... Leggi di più
Brukerstøtte/teknisk platform er fortsatt veldig svak. Registrerte feil på et selskap som har skiftet navn og noe har gått galt på Nordnet. Jeg kan ikke lengre kjøpe eller selge min post in dette sels... Leggi di più
Fantastisk plattform med god og enkel oversikt over alle typer investeringsmuligheter, fra enkeltaksjer til diverse fond. Appen er brukervennlig og gir sanntidsstatus på investeringene, noe som gjør d... Leggi di più
Appen her helt fantastisk, oversiktelig og enkel å bruke. Det har også den siste tiden komme mange verktøy og funksjoner som hjelper en investor å innhente relevante informasjon om sine investeringer.... Leggi di più
- Servizio di investimenti
- Servizi finanziari alternativi
- Banca
- Broker finanziario
- Consulente finanziario
- Servizi finanziari non bancari
Litt morsommere sparing i aksjer og fond.
Karl Johans Gate 16C, 0154, Oslo, Norvegia
- nordnet.no
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Beste broker i Norge
Beste broker i Norge. Innovative løsninger og bredt tilbud.

Risposta di Nordnet
Nordnet er god på økonomi og sparing
På Nordnet får jeg svar på veldig mye innenfor økonomi og sparing og gjør valgene innenfor fond, aksjer og ETFer enklere. I tillegg er forvaltnings kostnadene betydelig lavere enn i banken.

Ingen problemer
Ingen problemer med overføringer eller transaksjoner. Gode innloggingsrutiner og nettsider.

Risposta di Nordnet
eg berre følger med på mine aksjer
eg berre følger med på mine aksjer. Synes Nordnet er bra.

Risposta di Nordnet
Jeg får en random trustpilot ut av…
Jeg får en random trustpilot ut av intet som ikke gir noe kontekst i det hele tatt. Om det er noe kontekst så er det i hvert fall dårlig kommunisert. Det er nevnt en opplevelse. Hvilken da? At jeg har vært innom nettsiden? Skjerpings!

Analyser og grafer
Stor og god produktbredde som…
Stor og god produktbredde som understøttes av veldig relevant informasjon om selskap m.m.

Risposta di Nordnet
Hvorfor har dere ikke de samme gode…
Hvorfor har dere ikke de samme gode finessene som Netfonds hadde? Dere har gitt kundene et dårligere tilbud enn det som var i Netfonds. Dere er bare interessert i profitt og ikke i kvalitet som gagner brukerne.

Risposta di Nordnet
Hvorfor gir dere ikke private banking…
Hvorfor gir dere ikke private banking kunder acsess til ordrebildet på open . Er dere så lure at man skal ta betaling for det når man har sånne kunder !?.Hvorfor skal jeg gi stjerne før jeg sier min mening . Dette er hver dag og ikke en dato til info .
Tips :
Hvordan beholde store kunder / porteføljer som vil satse på denne plattformen…!?
Hilsen meg

Risposta di Nordnet
Bra plattform for lengre sving trading…
Bra plattform for lengre sving trading og investering.., Dårligere for raske handler, kunne vært bedre bygd opp er ikke så intuitivt som det kunne vært. Har ikke mulighet for å bruke TradingView dessverre.

Oversiktlig, prisgunstig, kreativ
Oversiktlig, prisgunstig. Økonomisk informasjon har en relevans og oversiktlighet som går langt utenpå andre aktører. Roger Berntsens Morgenrapport er en ekstra gavepakke.

Risposta di Nordnet
Enkelt grensesnitt, god oversikt over finansstatus
Jeg er veldig fornøyd med Nordnet som plattform for sparing og investering. Løsningen er både stabil og rask. Det er enkelt å få god oversikt over egen finansstatus, og brukergrensesnittet gjør det lett å følge med på utviklingen i porteføljen. Jeg har flere ganger sendt spørsmål til kundeservice, og tror jeg alltid har fått gode svar innen 24 timer.
Nordnet har et bra utvalg av konto-løsninger som dekker ulike behov. Det er god tilgang på relevant informasjon, analyser og inspirasjon.

Risposta di Nordnet
Lett å ha oversikt over egne…
Lett å ha oversikt over egne investeringer. Mange valgmuligheter og mye god informasjon. Mye svada på forumet men gode innspill innimellom.

Risposta di Nordnet
Godt utval i investerings- og spare-…
Godt utval i investerings- og spare- produkter.

En god kundeopplevelse.
Jeg synes det er enkelt å handle utenlandske aksjer til en rimelig pris. Det er et godt utvalg av aksjer og verdipapirer.