Lett å logge inn. Analytikkerens sin anbefaling ( kjøp- hold- salg) er en håpløs sak. Vet aldri når den er oppdatert, burde være hver dag, men skjønner det kan være krevende. Ellers burde det være e... Leggi di più

Appen her helt fantastisk, oversiktelig og enkel å bruke. Det har også den siste tiden komme mange verktøy og funksjoner som hjelper en investor å innhente relevante informasjon om sine investeringer.... Leggi di più

• Karl Johans Gate 16C, 0154, Oslo, Norvegia

• nordnet.no

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

4,2

Tutte le recensioni

189 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Lett å logge inn

Ellers burde det være enklere å logge ut, istedenfor å ha «logg ut» nederst på en side , burde den være øverst i høyre hjørne.
Jeg bruker primært mobilen.

2 luglio 2026

Brukerstøtte fortsatt svak

Brukerstøtte/teknisk platform er fortsatt veldig svak. Registrerte feil på et selskap som har skiftet navn og noe har gått galt på Nordnet. Jeg kan ikke lengre kjøpe eller selge min post in dette selskapet. Det er ganske vanlig at selskaper skifter navn og det bør ikke bryte ned systemet. Har ikke fått svar fra brukerstøtte da jeg rapporterte det i går tidlig på dagen.

30 giugno 2026

Overføring tilbake til kunde er umulig

Vi er nå inne i 5 måneden med venting på oppgjør av fond i et dødsbo. Ingenting skjer og kundeservice tar ikke tak. Hvor man skal henvende seg for å få kompetent hjelp er ikke mulig å finne ut av. Skriftlige henvendelser besvares høflig - med null resultat. DnB er klar til å ta imot overføringen. Nordnet skylder på DnB.

30 giugno 2026

Hei,

Takk for din tilbakemelding og beklager for dette - Det skal absolutt ikke ta 5 måneder å få oppgjort et dødsbo.

Behandling av dødsbo involverer komplekse prosesser mellom ulike banker , men kommunikasjonen og oppfølgingen fra vår side skal uansett være tydelig. Det er leit at du opplever at kundeservice ikke tar tak i saken.

Vi skal selvfølgelig hjelpe deg å følge opp dette. Vennligst send oss en henvendelse gjennom meldingstjenesten når du er innlogget på din brukerprofil. Gjerne henvis til at du har blitt bedt til å ta kontakt med kundeservice via Trustpilot.

Hører fra deg!

Nybegynner

Jeg er nybegynner og det kreves litt studie til og forstå. Men slik dere har lagt deg opp gjør det interessant og forholdsvis enkelt og forstå.

11 novembre 2025

Hei,

Takk for fem stjerner og fin tilbakemelding!

Vi ønsker å gjøre finansmarkedet tilgjengelig for alle, og at du opplever løsningene våre som lærerike og enkle å sette seg inn i, er akkurat den bekreftelsen vi håper på.

Masse lykke til på reisen videre – vi heier på deg🌟

Appen her helt fantastisk

29 giugno 2026

Hei,

Takk for en hyggelig tilbakemelding og fem stjerner!

Det er godt å lese at oppdateringene våre faller i smak. Vi legger mye ressurser i å utvikle gode analyseverktøy, så det at du opplever at de gjør det enklere å hente inn viktig data til porteføljen din, er akkurat det vi håper på.

Vi skal fortsette å slippe smarte oppdateringer fremover. Med ønske om en fin dag fremover!

Veldig god og oversiktlig side

Veldig god og oversiktlig side. Anbefales😊

29 giugno 2026

Hei,

Det er veldig gøy å høre at plattformen fungerer godt for deg. Vi legger mye arbeid i å skape et ryddig design som gjør det enkelt å navigere og følge med på investeringene sine, så denne tilbakemeldingen varmer.

Ha en fin dag videre!

Trofast kunde

Enkelt å greit å benytte tjenester hos dere. Har brukt Nordnet i 11 år nå.

26 giugno 2026

Hei,

Det er veldig hyggelig å lese at vi har hatt deg som kunde i over et tiår - Det er solid bekreftelse på at vi gjør noe riktig. Vi skal gjøre vårt ytterste for at opplevelsen fortsetter å være like god og ukomplisert i årene som kommer.

Takk for lojaliteten din, og lykke til med sparingen videre!⭐

Brukervennlig plattform med rom for forbedring

Fantastisk plattform med god og enkel oversikt over alle typer investeringsmuligheter, fra enkeltaksjer til diverse fond. Appen er brukervennlig og gir sanntidsstatus på investeringene, noe som gjør den veldig lett å bruke. Det eneste jeg trekker ned for, er den lange saksbehandlingstiden for nye kontoer og plasseringer.

26 giugno 2026

Takk for din tilbakemelding.

Det er utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med plattformen vår. Vi ønsker å tilby et bredt og tilgjengelig utvalg av produkter, så det gir oss en god pekepinn på at vi er på rett vei.

Samtidig er det nyttig at du påpeker ventetiden rundt opprettelse av kontoer. Slik behandlingstid skal ideelt sett gå så raskt og sømløst som mulig, og vi tar dette med oss som et forbedringspunkt.

Når du handler aksjer, sendes ordren din til markedet med en gang. Den blir liggende aktiv på børsen frem til en annen investor kjøper eller selger til samme pris, slik at ordren din blir matchet.

For fond fungerer det litt annerledes. Her tar en handel normalt mellom 2 og 5 virkedager. Vi sender alltid ordren din videre til fondsforvalteren samme eller påfølgende virkedag etter at du registrerte den. Hvor lang tid det tar før handelen er endelig gjennomført, avhenger derfor i stor grad av behandlingstiden hos den spesifikke forvalteren.

Ha en fortsatt fin dag!

Overordnet fin app

Overordnet fin app, men forvent problemer ved høy aktivitet i markedet, feks enkelt aksjer som får ekstremt mye oppmerksomhet en dag.

25 giugno 2026

Takk for din tilbakemelding.

Det er godt å høre at du i det store og hele synes appen er bra.

Vi tar til oss kritikken om redusert stabilitet ved høyt handelsvolum på alvor. Systemene våre skal tåle stor pågang, særlig på dager med mye uro i markedet, og våre utviklere jobber løpende med å oppgradere kapasiteten slik at alt flyter som normalt.

Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse, det hjelper oss i det videre utviklingsarbeidet.

Ønsker deg en riktig fin dag videre!

Det funker fint for en amatør som meg

Det funker fint for en amatør som meg , enkelt og greit

23 giugno 2026

Hei,

Takk for fin tilbakemelding og hele fem stjerner.

Det er motiverende å høre at plattformen oppleves som brukervennlig. Vi jobber hardt for at terskelen for å komme i gang med investeringer skal være så lav som mulig, og at appen skal føles tilgjengelig uansett hvor mye erfaring man har fra før.

Masse lykke til med sparingen din videre, og takk for at du valgte oss!

Jeg er svært fornøyd med min opplevelse

Jeg er svært fornøyd med min opplevelse av Nordnet så langt i min tid som kunde. Tjenesten virker sikker, og til tross for størrelsen på appen mener jeg den er oversiktlig og intuitiv å navigere.

16 aprile 2026

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen og fire stjerner.

Det er veldig fint å høre at du opplever plattformen som sikker og intuitiv. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre brukeropplevelsen så god som mulig, så det betyr mye for oss å høre at vi treffer godt.

Ha en flott dag!

Enkelt og greit

Enkelt og greit å overføre penger, handke aksjer ig holde oversikt.

22 giugno 2026

Hei,

Takk for flott tilbakemelding og fem stjerner.

Det er akkurat dette vi jobber for hver dag – at det skal være så enkelt, oversiktlig og greit som mulig å handle aksjer.

Hyggelig å høre at du er fornøyd, og masse lykke til med investeringene dine videre!

Flott app, men apati overfor kunder

Det er flott at appen oppdateres jevnlig med nyttige funksjoner, men jeg er veldig skuffet over likegyldigheten dere viser overfor (selv de med høy verdi) kunder. Jeg har tidligere uttrykt frustrasjon over prispolitikken deres, men opplever at tilbakemeldinger rett og slett ignoreres.

31 ottobre 2025

Takk for din tilbakemelding.

Det er hyggelig å lese at du er fornøyd med de teknologiske løsningene våre, men det er samtidig veldig leit å lese at du opplever å bli møtt med likegyldighet fra vår side.

Vi tar kritikken din rundt prispolitikken på alvor. Selv om vi ikke alltid har mulighet til å endre prismodeller umiddelbart basert på enkeltinnspill, vurderer vi alle ønsker og frustrasjoner som spilles inn fra kundene våre.

Gjerne send oss en henvendelse når du er innlogget på din brukerprofil, slik at vi kan ta med innspillet ditt videre.

Ha en fin dag!

Topp

Enkelt og greit

12 giugno 2026

Hei,

Takk for fire stjerner og fin tilbakemelding.

Det er akkurat det som er målet vårt – at investeringene skal kunne gjøres uten unødvendig styr. Vi skal jobbe videre for å gjøre opplevelsen enda bedre, slik at vi kaprer den siste stjernen din etter hvert.

Ha en flott dag!