hej.jeg har i gennem flere dag forsøgt at få vores tv til at virke . først en venlig pige der nok skulle hjælpe, hvis jeg lod fjernsynet køre en time, men nej. så har jeg ventet i en halv time før je... Leggi di più

Hold jer langt væk fra Norlys Norlys kundeservice er udliciteret til Responz Helt hjælpeløs kunde service 2 timer i kø sendes videre til 1 time i kø fordi responz's medarbejdere er ikke trænet ord... Leggi di più

NORDLYS sikken en omgang kundeservice, vil skifte til en mindre tv-pakke, sat i kø 56 min, da jeg blev smidt af, man kan kun få flere tv-kanaler online, skal man have mindre skal man ringe det dårli... Leggi di più

Misvisende reklame Jeg så en TV-reklame, hvor Nordlys reklamerer med opladning af elbil for 349 kr. om måneden inkl. 250 kWh. Det lød som et godt tilbud, så jeg ringede for at bestille det. Her fik... Leggi di più

1. Negozio di accessori di moda

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Leder du efter en måde at udtrykke dig pa? Moderne armbånd til både mænd og kvinder, hvor der er levering samme dag i Aarhus.

1,3

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

1,3

Tutte le recensioni

34 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

TOTAL DÅRLIG SERVICE:(

Vi blev kontaktet at vores tv signal skulle flyttes over på fiber, ingen problem siger de da vi har deres internet via fiberforbindelse i forvejen, så kommer det ikke til at vedrøre os. Vi står nu uden Tv og samtlige streamingtjenester. De laver en fejlmelding uden tidshorisont på hvornår de kan løse det:(((
-Først går det galt da de skal sende nyt login til mine sider, som det åbenbart kræves når de skifter os til fiber.
-Så går deres flytning galt fra Coax til fiber.
-De fejlmelder uden tidshorisont.
Alt hvad der hedder "service/struktur" eksisterer ikke hos dem. Hold jer fra dem!

2 marzo 2024

En stjerne fordi nul ikke er en…

En stjerne fordi nul ikke er en mulighed. Min mor har måttet undvære tv i en måned efter en flytning fordi de ikke kan finde ud af at sende de ting, hun skal bruge til at blive koblet på. De påstår de har sendt det fire gange, nogle gange til den gamle adresse. Efter en måned har hun endelig modtaget noget af det - men resten mangler fanme. Magen til amatøragtigt selskab er jeg aldrig stødt på. Uvidende og ligeglade medarbejdere i kundeservice. Vælg noget andet, hvis I har muligheden.

23 febbraio 2024

udulige mesvidel på regninger i stor stil.

udulige medarbejder. som konstant modsiger hvad den anden har sagt. har slåsset med regninger som bliver sendt som rykker 1 gang. ingen regning sendt forud. havde fået besked at jeg skulle bare betale et xxxx beløb så var sagen afsluttet. nu får man ydeligere en rykker på over det dobblet. får enlig fat i en medarbejder som fortæller at der kom en ydeligere regning efter at jeg havde snakket med en anden 5 dage for inden. derfor en rykker. det er svindel i stor stil. har nu bedt om ALLE papire omkring hvad der skulle være sendt og hvad som er blevet indbetalt. fik dog mailet regningerne men modtog ALDRING doc omkring hvad jeg har indbetalt. har tænkt at lade sagen gå til revision og evt lade det gå til en sag for poltiet for svindel. hold jer langt væk fra de svindlere har stået på siden 1-12-23.

20 febbraio 2024

Værste service jeg har oplevet

Værste service jeg har oplevet
Har nu i 14 dage ikke haft internet og har været i kontakt med deres kunde service utallige gange, stadig ikke set skyggen af en tekniker, selv om routeren lyser RØDT, siger de bare at der er huld igennem 😡😡😡
Så tilbyder de 1 måneds gratis internet, men hvad F….. hjælper det nu og her .
Se at få fingeren ud Notdlys
En meget sur kunde 😡

20 gennaio 2024

The Bad service Bad staff competence

The people and the service they deliver is way below than other competitors.
we have booked internet connection, some staff came and used all day to connect the cables from the area connection point to our home and 3 weeks later some other technician came and found out the previous staff connect the data cables to our neighbors cabinet. then he made an new appointment for the next week but later we get a message the new appointment will be next month. The only benefit we got by them is No internet for two months.

Meget dårlig firma

Det er det firma der hedder nordlys skal man ikke investere i snyder og begraver deres kunder Jeg kan ikke anbefale at man får dem som udbyder gas internet virker af dårlig til man skal nærmest have en studentereksamen for at kunne sætte deres internet til Og når man skriver en mails så det ligesom bare en robot der svarer ikke nogen person med dem jeg har fortrudt at prøve min anbefaling er at finde en anden internetudbyder Der er meget bedre på markedet nordlys er ikke en stabil virksomhed

3 gennaio 2024

Købte 8 kanaler primo december 2023…

Købte 8 kanaler primo december 2023 hvor tv2 ikke virkede. Efter rigtig meget ventetid og samtaler, hvor svaret typisk var "at vi ser på det", har jeg opsagt aftalen. De har ikke leveret det jeg købte, men jeg skal stadig betale også med en måneds opsigelse. Køb ikke dette produkt!!!

9 gennaio 2024

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice. Kort ventetid og yderst kompetent medarbejder der virkelig forsøgte at løse mit problem.
Får nu tilsendt noget nyt udstyr i håb om at det vil hjælpe på mit dårlige internet.

7 gennaio 2024

Skulle få tv uden internet til ældre…

Skulle få tv uden internet til ældre mand, som er flyttet på plejehjem 2 gange for vi at vide, at nu virker de. Begge gange forgæves. Endnu en opringning til norlys, som så kan se, at det ikke er gennemført. Så skal vi vente op til 24 timer igen igen. Under al kritik

18 dicembre 2023

Har fået en inkasso varsel på allerede…

Har fået en inkasso varsel på allerede betale regninger.

Har siddet timevis i telefonkø af flere omgange, blot for at blive stillet rundt til nogen, der endte med at love et opkald.

Opkaldene gør så det samme. Stiller en rundt og lover et opkald når de giver op.

Hold da op en flok amatører.

19 dicembre 2023

Nordlys - en usmidig og ucharmerende affære

Jeg har været kunde hos Norlys i årevis blot for at kunne se TV2.
Nu vil jeg gerne have tilkøbe 3 andre kanaler via streaming. Lige nu er der tilbud på 4 kanaler for 199 kr. pr. måned.
Jeg ringer op og får fat i en tålmodig og venlige kundemedarbejder. Han hjælper mig med at vælge kanaler, og jeg glæder mig over at jeg nu skal se opera og koncerter hele julen på den kanal der hedder Mezzo. Nu kommer vi til betalingen: Det med de 199,- gælder altså ikke gamle kunder, der tilkøber et produkt, men kun spritnye kunder, siger den rare mand. Jeg skal altså straffes, fordi jeg er gammel kunde!!
Nå, jeg er hooked på denne nye musikkanal, så jeg bider i det sure æble og beslutter at takke ja alligevel.
Nu skal den venlige kundemedarbejder bare lige gøre opmærksom på, at jeg har opsigelse på det andet abonnement, så jeg kan ikke komme til at streame den nye pakke før til februar. Så jeg skal altså betale for to abonnementer hvis jeg ikke vil vente!
Den unge venlige servicemedarbejder i telefonen er pinligt berørt. Han undskylder mange gange og siger det kommer fra “Toppen” ! Ja, hvor skulle det ellers komme fra?
Lad mig komme væk!

19 dicembre 2023

Dårligste kundepleje/ service ..

Dårligste kundepleje/ service ... I sender et brev og et nyt modem og skriver i lukker det gamle fra d. 05.02.24 og starter nyt pr. 18.12.23

Nu sidder min far på 90 år så uden telefon og tv for I har lukket for det allerede i dag d.18.12.23 ... og ikke kan hjælpe før d.21.12.23

Hold nu op en kundepleje ...

18 dicembre 2023

Hold jer langt væk fra Nordlys

Hold jer langt væk fra Nordlys
Har lige siddet i 2 timer for at tale med deres kundeservice
Skulle have haft TV pakke og internet fra dem af (som er bestilt 29 november )
Montøren var her, meeen nordlys havde glemt at sende de to nye bokse til mig
Fik fat i kundeservice
Men de havde glemt at sende dem til mig
Og så havde de jo også lige glemt at oprette mig som kunde 😂😂
Tros for at jeg havde en ordrerbekræftelse
Så nu kunne jeg få montør besøg igen D 8-1-24! Tager i gas på mig
Glem dem
Spændt på om de nu også tager mut internet

13 dicembre 2023

Har haft et langt træls forløb med…

Har haft et langt træls forløb med Nordlys:
- Det firma jeg har Internet igennem, skifter Internet udbyder (væk fra Nordlys). Så lukker Nordlys samtidig for TV-kanalerne!!
- Først vil Nordlys ikke vedkendes at de bare har lukket TV'et, omvendt efter 4 telefonopkald til diverse lykkedes det at Nordlys til at erkende problemet.
- Det krævede nyt kort til fjernsyn (OK, ned i butikken).
- TV-kortet virker kun 2 dage (ned i butikken igen) - dette foregik 4 gange. Fik ikke set fodbold landskamp mm. Fik lovet gratis Chromecast.
Troede så alt var normalt, MEN NU HAR DE SÅ SENDT EN REGNING MED:
- Betaling for Chromecast (lovet gratis)
- Ændret OG øget betalingen kraftigt for lille TV pakke og vælgSelv 10.
Hele forløbet er foregået hen over efteråret.
HVad foregår der og hvem kan hjælpe?

5 dicembre 2023