hej.jeg har i gennem flere dag forsøgt at få vores tv til at virke . først en venlig pige der nok skulle hjælpe, hvis jeg lod fjernsynet køre en time, men nej. så har jeg ventet i en halv time før je... Leggi di più
Hold jer langt væk fra Norlys Norlys kundeservice er udliciteret til Responz Helt hjælpeløs kunde service 2 timer i kø sendes videre til 1 time i kø fordi responz's medarbejdere er ikke trænet ord... Leggi di più
Misvisende reklame Jeg så en TV-reklame, hvor Nordlys reklamerer med opladning af elbil for 349 kr. om måneden inkl. 250 kWh. Det lød som et godt tilbud, så jeg ringede for at bestille det. Her fik... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Leder du efter en måde at udtrykke dig pa? Moderne armbånd til både mænd og kvinder, hvor der er levering samme dag i Aarhus.
8381, Tilst, Danimarca
- +4530607810
- contact@nordlys.shop
- nordlys.shop
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Magen til optrækkeri skal man lede…
Magen til optrækkeri skal man lede længe efter. Min TV boks virker ikke længer, men de kan ikke sende en ny da de åbenbart ikke kan få dem lavet længer. Men de kan sende en Chromecast så jeg gemmen en smartphone, som jeg så skal ud og erhverve eller jeg kan trække en antenne ledning gennem hele min stue. Jeg indvilger i den første løsning, men vil logisk nok have den Chromecast gratis da jeg ved købet af deres produkt blev lovet en installation som virkede. Servicemedarbejderen påstod den kostede 500 men jeg fik den billiger til 200 det er ikke korrekt den koster 2-300 kr. mn som jeg sagde til manden, som forresten ikke skal klandres, det er ikke de 200 men det er F..... ikke i orden at de ikke lever. Jeg kan se de er så arrogant at de ikke en gang vil svare på den kretik der kommer her, simpelhen ikke i orden.
Virkelig dårlig service
Har fået nyt betalingskort som skal ændres hos Nordlys. Den tjeneste er ikke tilgængelig, der bliver henvist til en app jeg hverken kender eller har.
Prøver at logge på Mit Nordlys Men: Nordlys godtager ikke min kode.
Eneste mulighed er så "Glemt adgangskode" men der kommer ikke nogen ny adgangskode.
Næste skridt er "opret Login" men for at oprette login skal der bruges kunde eller ordre Nr. som står på regningen som jeg ikke har. ???
Ringer og efter 50 min ventetid har de så ikke det 6 system? Så der var heller ingen hjælp der. Nu kan jeg så blive ringet op i morgen.
Synes Nordlys skulle skamme sig at sjofle kunderne sådan. I leverer mangelfuld service men det er kunderne der sidder med problemerne. Aldrig mere Nordlys.
Vil ikke anbefale
Jeg havde stofa internet, som blev opkøbt af Nordlys. Jeg opsagde mit internet og havde penge tilgode. Jeg har utallige gange haft ringet til nordlys for at sikre mig at tingene var iorden. Nordlys Beder om mine konto oplysninger og fortæller at de penge de skylder bliver sat til udbetaling. Da de stadig ikke er udbetalt efter 14 dage ringer jeg IGEN ind. Her får jeg at vide at de var sat til udbetaling for en uge side, men grundet forkerte konto oplysninger har det ikke været muligt at udbetale til mig. Dette får jeg først at vide da jeg ringer ind for 5 gang SELV. Det undre mig at man ikke kontakter mig og spørger efter et korrekt konto nr., når pengene ikke kan sættes til udbetaling? Jeg har min tvivl om om jeg nogensinde får mine penge? Pengene er stadig ikke udbetalt til mig. Jeg satser stærkt på de snart står på min konto? Synes det er dårlig service! Og jeg er snart træt af at jagte MINE penge. Havde det været mig der havde skyldt penge, havde jeg fået rykker efter rykker…. Hmmmm. Jeg er frustreret!
Magen til inkompetence skal man lede…
Magen til inkompetence skal man lede længe efter. Ingen ved noget og ingen kan hjælpe. Hold jer væk. Jeg skulle ændre mit internet, hvilket betød at de så også lukkede for mit TV. Ingen kan forklare hvorfor, men stillle om og stille om og stille om. Det kan de - bare intet svar.
Dårlig service
Jeg havde opsagt mit abonnement i juli måned, hvor jeg får en mail at jeg kunne få en kompensation for al det bøvl jeg har haft (Stofa produkt) . Jeg har 6 gange måtte rykke for at få mit tilgodehavende retur for september måned, nu har jeg modtaget det efter næsten 3 måneder men uden kompensation, da jeg fik at vide så skulle jeg have forsat deres produkter få at få den. Virkelig dårlig service.
Det er sgu for dårligt
Vi har ikke noget internet og har ikke haft det i to uger!! Og fordi vi ikke har noget net, så fungere vores fjernsyn heller ikke, fordi det kører over vores internet!! Det er sgu for dårligt, og der sker ikke en skid. Vi er i dialog med jer hver eneste dag, og der er bare ingen der fatter noget..... Vi har været nød til at købe ekstra data på vores telefoner, fordi i ikke kan få fingeren ud.. Elendigt
Dårligt net
Hele tåsinge har i en måned oplevet udfald konstant på internettet og der bliver ikke gjort noget for at fikse problemet. De er skide flinke i kundeservice, men de forsøger ikke at fikse problemerne. Hold jer langt væk fra nordlys!
Virkelig lang ventetid på tekniker
Virkelig lang ventetid på tekniker. Og man kan ikke få svar på hvornår en tekniker har tid til at komme.
Skandale firma
Skandale firma , ingen henvendelse fra dem hverken tlf eller mail trods at jeg har prøvet alt over de sidste 14 dag .
Hold jer væk , eller prøv hvis i vil have den dårligst service
Føj Nordlys
Farvel nordlys
Så slap tålmodigheden op sagde farvel og tak efter 3 års Stofa/nordlys hel… fast rutine af genstart min 2 til 3 gange i døgnet hopper tilbage over til Waoo og lidt heldig er man ramte en god rabat kampagne og spare ca 500 kr hver måned de første 6 måneder plus der kommer en teknikker med i prisen og sætter det op så jeg ik skal røre en finger som god bonus kommer der via play total og tv2 play med i posen whats no to like så Stofa/bye bye bliver stort FARVRL fra mig og forhåbentlig aldrig på gensyn
Nordlys
Rigtig dårligt ifht flytning oplyses der adresse og postnr hvortil kunde gennem flere år gerne vil have både internet og tv intet virker ringer til NL de sender ny routerf intet virker de sender regning og en teknikker som oplyser at det ikke er dem der er udbyder meget dårlig service og der er nu gået en måned uden internet og tv skam jer overvejer sagsanlæg
Lange ventetider i telefon
Lange ventetider i telefon. Svarer ikke på mail. Sender forkerte fakturaer ud
Hold jer LANGT VÆK !!!!!
Hold jer LANGT VÆK !!!!!
Dårligste kundeservice. De ved åbenbart ikke hvad kunderservice betyder !!!!!
NORDLYS manglende kundeservice
NORDLYS sikken en omgang kundeservice, vil skifte til en mindre tv-pakke, sat i kø 56 min, da jeg blev smidt af, man kan kun få flere tv-kanaler online, skal man have mindre skal man ringe det dårligt. Har også trykket så de skulle ringe op for 2 dage siden.
Det burde hedde SLUKLYS ikke Nordlys
HIP Huurra først sælger de en internet…
HIP Huurra først sælger de en internet løsning, de leverer ikke et modem , jeg henter det i kolding
for et udlevet bakser med det det virker ikke, får teknisk suport , virker stadig ikke , bliver så ringet op, hvor de fortæller at de ikke ikke kan levere net på adessen
sikket et styr de har på butikken . hold jer langt væk
amatør agtig
nok det mest elendig gang p.
nok det mest elendig gang p..
jeres internet er retardere hold jer fra det l...
kan ihverfald ikke anbefalde jer på nogen punkter
hilsen er meget sur og utilfreds tidliger kunde
Luk jeres L… nu har vi ringet 3 gange…
Luk jeres L… nu har vi ringet 3 gange uden hjælp og vores internet virker stadig ikke
F…. Kan sku ikke være rigtig
Hold jer langt væk fra Norlys
Hold jer langt væk fra Norlys
Norlys kundeservice er udliciteret til Responz
Helt hjælpeløs kunde service 2 timer i kø sendes videre til 1 time i kø fordi responz's medarbejdere er ikke trænet ordentligt i stofa/norlys's systemer.
Jeg fik brev fra inkasso 2 gange for samme sag med ca. et års mellemrum,og sagen blev først afsluttet i 2022 og igen endelig afsluttet i juni måned 2023 Norlys/stofa's fejl.
HOLD JER LANGT VÆK fra NORLYS
70 minutter uden at komme igennem til kundeservice
70 minutter i telefonen, uden at komme igennem, dårlig kundeservice
Køber internet og det virker slet ikke
Køber internet og det virker overhovedet ikke - ringer til support og efter over en times ventetid kommer jeg i kontakt med en medarbejder der sender en teknikker ud på min adresse - teknikkerne kan konstatere at de ikke kan levere internet på adressen alligevel, og så kører han igen uden at informere mig eller nogen omkring dette. Jeg spilder hele min dag på at vente på nogen der ikke kommer for så at finde ud af at i ikke engang kan levere det produkt i har solgt mig? Det er under al kritik - magen til klamhugger virksomhed skal man virkelig lede længe efter. Spild af tid og ressourcer - kan på ingen måde anbefales - det samme gælder for Stofa da de er en og samme virksomhed.
0 ud af 0 stjerner