hej.jeg har i gennem flere dag forsøgt at få vores tv til at virke . først en venlig pige der nok skulle hjælpe, hvis jeg lod fjernsynet køre en time, men nej. så har jeg ventet i en halv time før je... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Hold jer langt væk fra Norlys Norlys kundeservice er udliciteret til Responz Helt hjælpeløs kunde service 2 timer i kø sendes videre til 1 time i kø fordi responz's medarbejdere er ikke trænet ord... Leggi di più
NORDLYS sikken en omgang kundeservice, vil skifte til en mindre tv-pakke, sat i kø 56 min, da jeg blev smidt af, man kan kun få flere tv-kanaler online, skal man have mindre skal man ringe det dårli... Leggi di più
Misvisende reklame Jeg så en TV-reklame, hvor Nordlys reklamerer med opladning af elbil for 349 kr. om måneden inkl. 250 kWh. Det lød som et godt tilbud, så jeg ringede for at bestille det. Her fik... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Leder du efter en måde at udtrykke dig pa? Moderne armbånd til både mænd og kvinder, hvor der er levering samme dag i Aarhus.
Informazioni di contatto
8381, Tilst, Danimarca
- +4530607810
- contact@nordlys.shop
- nordlys.shop
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Kan bestemt ikk anbefale norlys som…
Kan bestemt ikk anbefale norlys som udbyder værste svindel firma ever hvis jeg kunne give dem 0 stjerner gav jeg det dem drt 😈😈😈😈😈😈
Vi har opsagt deres internet
Vi har opsagt deres internet, det er simpelthen få ringe, falder ud hele tiden. Og jeg må da indrømme jeg er noget overrasket over hvor mange herinde der klager over netop det. Og skal da vist også have deres regninger fået igennem kan jeg se
Jeg har modtaget regninger fra Nordlys…
Jeg har modtaget regninger fra Nordlys - og har i 8 måneder forsøgt at komme igennem til kundeservice - da jeg ikke har bestilt noget hos dem ! Uden held - efter ventetone i 1,5 timer ! Skrevet et utal af gange - uden response.
Så sender de krav til inkasso, hvor jeg får at vide - at jeg har bestilt per telefon, så de kan ikke dokumentere det - som jeg aldrig har modtaget!! Men kræver stadig betaling. Det virker virkelig useriøst og jeg kan bestemt ikke anbefale at have noget med dem at gøre.
CHIKANE!!!
Så er den gal IGEN... - Norlys opsiger TV abonnement PR. OMGÅENDE til trods for at VI IKKE skylder penge i det ene, men i det andet SYSTEM!!!!!! MEN de konkluderer selv at vi IKKE skylder noget hvilket vi i det mindste er enige om. Jeg har senest fået en mail på at mine klager ikke er håndteret grundet ekstra ordinær travlhed og de kommer tilbage snarest.......det gjorde de så 3 dage senere med en opsigelse uden at vi har været i dialog!!! Er der da ikke bare ÉN voksen tilstede der kan stoppe med at CHIKANERE os loyale - betalingsvillige - (og vel lidt naive) kunder. Jeg har nu snakket med 4 forskellige mennesker og afdelinger og dermed spildt yderlige 45 minutter på dem - og LEDERENE bakker heroisk op ved ikke at være tilgængelige for de stakkels medarbejdere i "fronten" - FLOT!!! Nu skal der nyt kort til som kan forventes at være fremme om en lille uges tid - ord overflødige.
Dårlig internet
Har haft problemer med vores internet flere gange i flere år. Det falder ud så forsøgte igen at få kontakt til dem det lykkes efter noget vente tid, de ville forsøge at hjælpe mig men det kom der ikke meget ud af, den unge mand lovede at få fat i en anden person som ville ringe til os. Men vi har stadig ikke hørt fra dem. Tænker det er på tide at skifte til en anden udbyder.
Det er det jeg kalder rigtig dårlig behandling af deres kunder.
Værste selskab
Værste selskab. Rod i opkrævninger og ingen handling selv efter at have ventet i timer i telefonen hvor de lovede at få det ordnet.
Dette selskab kan bestemt ikke anbefales til andre.
Øv, at Telia solgte sine tv kunder til dette skod selskab.
Nu må jeg igen ud for at fine en hæderlig udbyder.
Uberettiget regning
Uberettiget regning. Har just modtaget en regning på internet for den kommende måned, dette på trods af at jeg har to mails fra Norlys der bekræfter min opsigelse pr. 6/2.
Jeg tror ikke det er et forsøg på at snyde, men mere udtryk for det enorme kaos og mangel på overblik der hersker hos Norlys.
Utrolig dårlig!
Utrolig dårlig!
Vil ALDRIG anbefale Nordlys til andre!
De glemmer at sende deres regninger, hvorefter man ringer og siger der er noget galt og så giver de en KÆMPE regning som man som studerende umuligt har råd til at betale.
Dette er sket 5 gange.
Find et andet internet end Nordlys
ingen teknikker
vi blevet lovet en teknikker den 3 januar som ikke dukkede op så blev vi lovet en den 4 februar som var den tidligste vi kunne få, men blev ringet op i dag og nu udsatte de den igen til den 19 februar og det var noget vi bestilte i oktober måned
Ringer til Norlys onsdag den 15
Ringer til Norlys onsdag den 15. januar. Min mail har været nede siden den 8. januar. Hende jeg snakkede med sagde 48 timer og så vil de ringe til mig. Det skete så ikke. På onsdag er det 3 uger uden mail.
Jeg har Flex8 og har ikke kunnet skifte…
Jeg har Flex8 og har ikke kunnet skifte kanaler i flere mdr. Har skrevet til support uden at få svar.
Deres systemomlægning er kørt helt i hegnet.
Jeg ville give dem 0 stjerner hvis jeg…
Det er norlys jeg skriver om. Beklager fejlen. Jeg ville give dem 0 stjerner hvis jeg kunne. De udbyder Max men den har ikke virket i 1 1/2 mdr. Men vi betaler stadig for den.
Og Har været i kontakt med dem ugentligt siden sidst i november. De lover at sende det videre til deres tekniker men det får de så ikke gjort. Og ingenting sker. De snakker bare en efter munden istedet for at løse problemet.
DE ER MAX PINLIĢE
DE ER MAX UTILREGNELIG
DE ER MAX NEDEREN😡
Der er problemer med forbindelse,
Der er problemer med forbindelse,, prøv venligst igen.
Godt jeg har fået Hiper - det virker!
Deres skod internet virker ikke, og det tager flere timer at komme igennem til kundeservice!
Har fået Hiper nu. Det spiller og nemt at tilslutte.
Aldrig mere Norlys
Aldrig har jeg fået så dårlig behandling som ved Norlys. Jeg har i alt haft snakket med 12 forskellige i kundeservice, som hver især skyder pilen over på deres opdatering af platforme.
Jeg har blevet oprettet med en 500/500 forbindelse og 8 streaming. Da muligheden komme for at ændre, blev det til 200/200 og 4 streaming. Jeg havde nu hverken tv eller internet i 5 uger. Nu bokser jeg med at komme ud af det hele med skindet på næsen, og senest i dag kan jeg ikke få udbetalt mine overskydende penge da deres afdeling ikke kan håndtere på pga. presset af samlægning af selskaber. Men de kan sagtens sende mig en rykker for ikke at ville betale sidste regning, da de har trukket 828kr. tiltrods for at betalingskortet er slettet fra min side. Det var det så ikke ved dem. Aldrig mere Norlys...
Havde aldrig troet at der findes så…
Havde aldrig troet at der findes så dårlig kundeservice. Har ikke fået tv tjeneste bestilt pr 1 december. Forventes alligevel at betale, med den begrundelse at 2 mails og tre gange tlf ikke er nok til at gøre opmærksom på problemet. Et totalt overlegen og uforskammet behandlingen i "kundeservice". Får kun en stjerne fordi nul ikke er med.
Jeg har kun oplevet problemer efter jeg…
Jeg har kun oplevet problemer efter jeg skiftede til Norlys. 1. Nov ville jeg skifte pakke og fik afvise at de var ved at samle deres kunder i et nyt system. Derfor skulle der laves en fejl sag på mit kundenummer. Nu er det det over 2 mdr siden og “fejlen” er ikke løst. Har siddet i kø 4 gange af ca 1 time varighed pr gang. Og når jeg endelig kommer igennem skal de bruge en masse tid på at forstå problemet. Jeg får jævnligt en sms fra dem om at fejlen ikke er udbedret men at de arbejder på sagen. Fuldstændig forfærdelig firma og ingen fornuftig service.
Sidder i telefon kø
Sidder i telefon kø, og nu er der gået 1 time og 45 minutter med latterlig kømusak.
Fuldstændig urimeligt at Norlys behandler sine kunder på den måde.
Umuligt at give 0 stjerner
0 stjerner, har været uden internet i 17 dage, og der er ikke udsigt til hjælp pga af deres interne overflytning til nyt system. Har henvent mig flere gange men ingen hjælp at hente. Har lige oprette nyt ab ved You see og de tilbød straks selv nødpakke med mobilt internet gratis til det nye er oprettet. Se det er service
Hilsen
Villy Rasmussen/ Hadsten
Jeg har aldrig oplevet så dårlig…
Jeg har aldrig oplevet så dårlig service og inkompetente medarbejdere, som hos Norlys. Fortjener at blive behandlet i “Kontant”, så andre holder sig fra det firma!!!!🤬🤬🤬😡
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.