hej.jeg har i gennem flere dag forsøgt at få vores tv til at virke . først en venlig pige der nok skulle hjælpe, hvis jeg lod fjernsynet køre en time, men nej. så har jeg ventet i en halv time før je... Leggi di più

Hold jer langt væk fra Norlys Norlys kundeservice er udliciteret til Responz Helt hjælpeløs kunde service 2 timer i kø sendes videre til 1 time i kø fordi responz's medarbejdere er ikke trænet ord... Leggi di più

NORDLYS sikken en omgang kundeservice, vil skifte til en mindre tv-pakke, sat i kø 56 min, da jeg blev smidt af, man kan kun få flere tv-kanaler online, skal man have mindre skal man ringe det dårli... Leggi di più

Misvisende reklame Jeg så en TV-reklame, hvor Nordlys reklamerer med opladning af elbil for 349 kr. om måneden inkl. 250 kWh. Det lød som et godt tilbud, så jeg ringede for at bestille det. Her fik... Leggi di più

1. Negozio di accessori di moda

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Leder du efter en måde at udtrykke dig pa? Moderne armbånd til både mænd og kvinder, hvor der er levering samme dag i Aarhus.

1,3

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

1,3

Tutte le recensioni

34 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mange fejl

Ofte manglende signal, problemer med at logge på, fejl ved forsøg på at ændre kanal valg.

11 dicembre 2024

jeg oplever meget dårlig kunde service…

jeg oplever meget dårlig kunde service hos dem jeg har en 1TB internet forbindelse med tilhørende tv pakke
de vælger så at lave om på noget software og fra lige først i oktober havde jeg ikke forbindelse og først da jeg selv hyrede en tekniker ude fra i 4 timer og måtte selv køber en anden Reuther og jeg har stadigt intet tv signal men de kræver penge for det uden at kny
og det er timers ventetid på telefonen og skriver man en besked får man autosvar på at de vender til bage inden 4 uger
og de folk de så har er så inkompetente til deres arbejde så jeg beder dem finde en mere kompetent medarbejder der ved noget men intet sker der
det er vist blevet for stort det firma

17 dicembre 2024

Har ikke haft streamingen i 1 måned nu…

Har ikke haft streamingen i 1 måned nu de gør ikke en dyt når man ringer der ind efter 2 timer ventetid kom en uprofessionel ansat i telefonen jeg betaler for noget som jeg overhovedet ikke får enden på det hele bliver en opsigelse på alt vi har på Norlys

1 novembre 2024

Hvis jeg kunne så ville jeg give 5…

Hvis jeg kunne så ville jeg give 5 nuller er så træt af de sender regninger hele tiden og rykker selv om jeg har opsagt nordlys og har betalt da 178kr mere for at kommer ud af den fupfirma og gudhjælpe om de ikke sende en regning mere 😝👹

10 dicembre 2024

Fejl, fejl og utilgængelig kundeservice!

Nordlys opsiger ved en fejl vores internet, som de ikke kan åbne igen før 1,5 mdr senere. Den info kunne man få efter ekstreeeem lang ventetid i kundeservice (mere end 2 timer!) Herefter opretter de ved en fejl en TV pakke til os, som vi skal betale 1 mdr, da den ikke kan opsiges igen - altså den TV pakke vi aldrig har bestilt! Efter 2,5 timer i telefonkø (igen), er vi endnu ikke kommet igennem for at klage over dette… Køber aldrig noget der igen!

10 dicembre 2024

Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Jeg skiftede fra Norlys kabeltv til Norlys streaming den 30. november - troede jeg, men de har stadig ikke fået åbnet for streaming. Ringede i sidste uge og i denne uge for at høre på udenomsnak om, at denne sag er svær at løse, og at de ikke kan sige noget om, hvornår den vil være løst. Hvor er det uprofessionelt.

9 dicembre 2024

Jeg er også ved at være rigtig godt…

Jeg er også ved at være rigtig godt træt af dem hver 14 dag vil de have jeg skal logge ind igen den skriver hele tiden at min kode er forkert men det ved jeg da ikke er og alligevel så kan jeg ikke komme ind Det er det værste Undskyld jeg siger Det er rent ud sagt skrammel og jeg har virkelig lyst til at opsige det

6 dicembre 2024

KAN DET VIRGELIGT PASSE?

KAN DET VIRGELIGT PASSE?? At et stort firma som Nordlys ikke kan finde ud af, at rette deres egne fejl? . Vi fik 21. november 2024 tilsluttet vores fibernet med Nordlys som udbyder. Den 22. November bliver jeg opmærksom på, at der ikke er en sikkerhedspakke tilknyttet vores abonnement og kontakter Nordlys, som oplyser, at jeg skal have en større pakke for at få sikkerhed. Vi bliver enige om at lave abonnementet om så vi får sikkerhed. Nordlys oplyser, at der vil gå en times tid før det fungerer. Da vi ikke har noget net sidst på eftermiddagen ringer jeg til Nordlys igen, som oplyser at det kommer på i aften eller senest i morgen?. Jeg har siden den 22. november daglig været i kontakt med Nordlys, som kan " trøste" mig med at jeg ikke er den eneste, der har det problem. Jeg har spurgt om vi ikke kan få en mobil router i ventetiden med nej, det tilbyder de ikke, det er kun YouSee der gør det. Jeg har foreslået, vi får vores kabelnet tilsluttet igen, vi har jo kablet lignende. Det vil tage 4-5 dage at få en mand ud og måske kan det ikke lade sig gøre, fordi kabelnet i vores område skal udfases. Det er heller ikke en mulighed at få en anden udbyder på nuværende tidspunkt, fordi Nordly har låst vores box og ikke kan finde ud af at lukke den op igen. Vi nåede at været uden net forbindelse i 14 dage.?! Men vi skal dog ikke betale for den tid vi ikke har haft net forbindelse???? Det er det de kalder Kompensation?!. Jeg har brugt meget tid og ærgrelse på Nordlys kundeservice, først fordi der er Ca. 2 timers ventetiden hver gang, når man kommer igennem ved de ingenting, selv om der er oprettet en sag. Det er ikke fordi, - de der sidder og tager telefonen ikke er venlige, de giver bare den samme smører igen og igen, der kan gå fra 2 dage til 2 uger. ER DET KUNDESERVICE?!

21 novembre 2024

2 timers ventetid i telefonen

2 timers ventetid i telefonen - 4 dage i træk. Norlys kunne ikke finde fejlen, som nu viser sig at være en fejl i selve indgangsboksen, som er opstået i forbindelse med, at jeg blev overtalt til at blive hos Norlys. Opsigelsen SKULLE ske telefonisk - men de havde en anden router, som kunne komme rundt i hele huset - Men nej - tilbage på de 2 routere og fuld pris - og disse flytninger bevirkede, at nu har jeg ikke internet. December måned - fra den 4 til den 20 december har jeg ikke internet. Dybt frustrerende. Jeg ADVARER simpelthen andre mod at blive kunde i dette firma. Der er fejl på regninger, umulig at komme i kontakt med dem, sen sagsbehandling, urigtig sagsbehandling - LØB VÆK!!!

4 dicembre 2024

Jordens værste kundeoplevelse

Bestiller internet ved jer nede i Elgiganten og allerede her starter problemerne. Der bliver ikke opsagt ved gammel udbyder, og oprettelsesgebyr bliver ikke fjernet som lovet.

Endelig kommer det op at køre og efter lang tid frem og tilbage får jeg fixet det med oprettelsesgebyr, og dobbelt betaling af internet grundet manglende opsigelse.

Nu kører internettet så, men det er så ustabilt at det er ubrugeligt, og selv med kablet forbindelse lever det ikke op til de hastigheder der bliver betalt for.

Ringer og snakker med en af jeres medarbejdere, som siger hun kan lave det om til 1000/100 basis og at det vil træde i kræft om mandagen. Der sker ikke noget med hastigheden hverken mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag, og jeg ringer så til jer igen. Trykker 1 for at blive ringet op og da jeg efter 3 timer ikke er blevet ringet op ringer jeg igen og sidder med telefonen hele vejen igennem.

Får at vide der skal en tekniker ud og fixe det, og han vil komme om mandagen. Sidder så hjemme en hel dag og venter og gæt engang.... INGEN TEKNIKER.....

Ringer så til jeres opsigelsesafdeling - kommer igennem til en medarbejder, forklarer ham hvad der foregår, og han siger "kan du lige hænge på i 2 minutter?" - hvorefter jeg så bliver viderestillet til en i KUNDESERVICE som så selvfølgelig siger "ejjj jeg sidder ikke i opsigelsesafdelingen, så jeg kan desværre ikke hjælpe" så nu skal jeg tilbage til opsigelsesafdelingen. Har bedt om at få en bekræftelse på at vi har snakket og han tager sig af sagen, og han sagde "ja om 5-10 minutter kommer der en mail"... nu 30 minutter siden og der er stadig intet kommet.

Det er godt nok bondefangeri og en decideret provokerende måde at behandle kunder på, at bare kaste dem frem og tilbage mellem afdelinger med flere timers ventetid og love guld og grønne skove og ikke overholde én eneste ting.

Har vitterligt aldrig oplevet magen til uprofessionel og inkompetent kundeservice.

3 dicembre 2024

Uprofesionelle - Uberetigede rykkergebyr

Jeg har nu talt med Norlys i 5 måneder (måske 10 forskellige medarbejdere) omkring fakturaer der ikke er blevet betalt... De sender SMS til forkert telefon nummer, personen bor her ikke længere. Jeg har først sidste mandag modtaget fakturaer og i de mådeder er der kommet rykkergebyr på, som de nu beder mig om at betale. Meget uprofesionelt firma - kan IKKE anbefales

29 novembre 2024

Kundeservice er misvisende, den findes slet IKKE.

De er overhovedet ikke til, at komme i kontakt med.
Mere end en times ventetid på telefon og deres chatrobot er også spild af tid og ingen hjælp - de vil åbenbart ikke på nogen måde yde noget der bare minder lidt om kundeservice :-(
Vores boks er forældet, så den virker ikke mere.
Mail tager ca 3 uger inden svar,
Så er det en mulighed ..,,

27 novembre 2024

Ringe service

De er overhovedet ikke til, at komme i kontakt med.
Mere end en times ventetid på telefon og deres chatrobot fatter ikke en skid - de vil åbenbart ikke sælge noget.
Kan absolut ikke anbefale Nordlys.

25 novembre 2024