Rebel vin Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Der er åbnet denne skønne perle af en vin butik - Rebel vin! Der er ALLE mulige fantastiske vine i forskellige prisklasser,lækreste specialiteter,pasta,olier fra Made by Mama,snaps fra Bornholm og... Leggi di più

Privat vinsmagning Jeg havde inviteret mine veninder til privat vinsmagning i anledning af min fødselsdag, og jeg må bare sige - vi kunne ikke have haft en bedre aften. De skønneste værter, de lækre... Leggi di più

1. Enoteca
  2. Negozio di liquori

Rebel Vin er historien om venner der går sammen om at lave en lille lokal butik med dejlige vine og lækre delikatesser. Kærligheden til produktet fornægter sig ikke og vi har en stor passion for den daglige luksus, hvor dagen bare bliver det bedre med lidt ekstra forkælelse som en god flaske vin, en god kop kaffe eller lækre delikatesser. Efter mange rejser til syden opstod ideen at vi skulle skabe en hyggelig butik med nærvær og hvor alle er velkommen. Intet snobberi her, det er vin uden dresscode! Vores mission er at alle gæster går i bedre humør end da de kom.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk champagnesmagning

Vi indledte en polterabend for voksne med en virkelig dejlig champagnesmagning hos Rebel Vin. Det er et super hyggeligt lokale og fantastisk søde mennesker. Og ikke mindst virkeligt lækre bobler. Jeg kommer meget gerne igen.

13 giugno 2026

Risposta di Rebel vin

Hej Betina. 1000 tak for din anmeldelse. Vi gør os umage, så det glæder os at det kan mærkes. Vi håber vi ses snart igen. Mvh Rebellerne.

Boble smagning

Havde den skønneste Boble smagning i forbindelse med en polterabend, - meget lækkert udvalg og kompetent, afslappet og hyggelig service og info, de varmeste anbefalinger

13 giugno 2026

Risposta di Rebel vin

Tak for de fine ord, og det hyggelige besøg. Vi er så glade for at i havde en dejlig dag....

Could not have been better… super…

Could not have been better… super hyggeligt setting, great food, excellent champagne tasting!! A perfect night!!

We will be back!
🥂🤩

21 febbraio 2026

Risposta di Rebel vin

Thank you for your kind words. We had a blast and cannot wait to see you back. The Rebels :-)

Super aften på Rebel Vin!

Vi var seks veninder til vinsmagning på Rebel Vin - og det var en super oplevelse! Betjeningen var imødekommende, og vi følte os taget godt i mod fra start til slut. Der blev fortalt spændende og underholdende historier om vinene, som gjorde vinsmagningen både lærerig og levende.
Atmosfæren var afslappet og hyggelig - og man kunne mærke, at personalet virkelig brænder for vin og god stemning. Vinene var varierende, af høj kvalitet og flot præsenteret - der var noget for enhver smag.
Alt i alt en super aften, som vi varmt kan anbefale - vi kommer helt sikkert igen!

Risposta di Rebel vin

Hej Helena. Mange tak for at tage tid til at anmelde os. Det var en helt igennem fantastisk aften. 1000 tak for jeres besøg. Mvh Rebellerne

Rigtig god oplevelse!

Super hyggeligt sted. Lækre snacks til vinen, og nærværende personale, der fortalte gode historier og kunne svare på en masse spørgsmål. Alt i alt en rigtig god aften!

Risposta di Rebel vin

Hej Frederikke. 1000 tak for de flotte ord. Vi havde en fantastisk aften med jer. Mvh Rebellerne.

Privat vinsmagning

Privat vinsmagning
Jeg havde inviteret mine veninder til privat vinsmagning i anledning af min fødselsdag, og jeg må bare sige - vi kunne ikke have haft en bedre aften. De skønneste værter, de lækreste vine, hyggeligste atmosfære, der skabte rammerne for den perfekte aften, som både var festlig, men også helt rolig, fordi værterne om nogen gav sig tid til os. TAK!

Risposta di Rebel vin

Hej Anna. Tak for en forrygende aften i jeres selskab. Vi havde en super sjov aften sammen med jer. Det ville glæde os at se jer en anden god gang i butikken igen. Mvh Rebellerne.

Fremragende udvalg

Fremragende udvalg, super kompetente, venlige og serviceminded personale.

18 ottobre 2025

Risposta di Rebel vin

Hejsa. Mange tak for de flotte ord. Vi sætter en dyd i at gøre os umage hver dag. Mvh Rebellerne.

God vin

God vin - god betjening og oceaner af viden

16 ottobre 2025

Risposta di Rebel vin

Mange tak for de fine ord. Vi gør os altid umage. Mvh Rebellerne.

Bobler og Bingo

Hyggeligste og sjoveste Bobler og Bingo aften. 5 skønne glas bobler, 3 spil Bingo, masser af hygge og grin, præsentation af boblerne, hyggelige anekdoter, flotte præmier til vinderne og de sødeste 2 værtinder, så bliver det svært at bede om mere🤗🍾🥂
Vi ses helt sikkert igen 😀

19 giugno 2025

Risposta di Rebel vin

Hej Pia. Tak for stjernerne og de flotte ord. Vi glæder os til at se dig i butikken igen. Rebellerne.

Privat arrangment

Jeg havde booket et privat arrangement til 11 personer med mad (tapas) og vin. Vi havde en fantastisk aften, hvor Jakob og hans kone Stine stod for værtskabet.

Hvis man er en mindre gruppe som nyder god mad og vin, er det her det perfekte sted. Jeg har kun positive ting at sige om mad, vin og værtskab, og prisniveauet er meget rimeligt.

De bedste anbefalinger her fra!

10 maggio 2025

Risposta di Rebel vin

Hej Andreas. Mange tak for stjernerne og for de fine ord. Vi havde selv en hyggelig aften i jeres selskab og glæder os til at se jer i butikken igen.

Great experience!

We were a party of 15 people for wine tasting and tapas. It was excellent. The food was lovely, the wines were great and the explanation of the wines were even better. all in all a lovely experience and we would definitely recommend it and come again!

1 aprile 2025

Risposta di Rebel vin

Hi Amalie. Thank you very much for taking the time to write this review. We had a having you all here and we really look forward to hosting you another time. Sincerely “Rebellerne”

Man kunne høre de ved hvad de snakker…

Man kunne høre de ved hvad de snakker om og det var gode vine og pragtfuld tapas til. Hyggelig og venlig atmosfære.

1 febbraio 2025

Risposta di Rebel vin

Hej Jørgen. Tak for besøget og de flotte ord. Vi glæder os til at tage imod jer en anden god gang. Hilsen rebellerne :-)

Vi er en gruppe på tur og valgte Rebel…

Vi er en gruppe på tur og valgte Rebel Vin fordi de er inspirerende, dygtige og gode fortællere Kan deres historie om vin
Det var en fantastisk aften med udsøgt Tapas menuer og fantastisk Vin
Kan kun anbefale stedet

1 febbraio 2025

Risposta di Rebel vin

Mange tak for de flotte or og jeres besøg. Det var en rigtig god aften :-)

Tak for hurtig levering

Tak for hurtig levering, nu glæder jeg mig til at smage på vinen.

31 dicembre 2024

Risposta di Rebel vin

Selv tak. Du kan godt glæde dig. Det smager godt :-) Hilsen Rebellerne.

Meget vellykket arrangement i Rebel…

Meget vellykket arrangement i Rebel Vin, hvor ejerne sørgede for dejlig vin, gode tapas og bidrog til den gode stemning. Meget hyggeligt lokale og god service

13 dicembre 2024

Risposta di Rebel vin

Hej. 1000 tak for jeres besøg. Vi var super glade for at vi valgte at bruge jeres tid ved os endnu engang. Tak for anmeldelsen og de flotte stjerner. Rebellerne.

stort udvalg af lækre vine og god…

stort udvalg af lækre vine og god vejledning. Har aldrig fået noget som ikke var godt. Og så tilbyder de ofte et smage glas mens man kigger.

13 dicembre 2024

Risposta di Rebel vin

Tak for de flotte ord. Vi glæder os til at se dig i butikken snart igen.