Nordlyhome.dk  Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,2

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

De bestiller ting hjem fra kina og vidersælger det for absurde høje beløber. Tænker også det er derfor der er den lange leveringstid. Fik 40% tilbage af mit køb, pga ekstrem lang levingstid og dårlig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Købte et bord, der blev leveret superhurtigt. Desværre var det skadet under fragten - mega hurtig respons, god kommunikation, ingen problemer og et nyt bord ville blive sendt. Der gik så en uges tid u... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Købt 3 spejler som leveret overraskende hurtige. Eneste ulempe er at spejlerne bliver leveret med Bring transport som sat varerne ud på forgang mens jeg var ud. Kone hjem og fandt dem stående ud af dø... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte for noget tid siden et vitrineskab som blev leveret bare 3 dage efter bestilling. Desværre var der nogle fejl på skabet (formentlig fra fabrikantens side), så jeg kontaktede kundeservice,... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Arredatore d'interni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Kæmpe udvalg i boligindretning online her. Vi har ting til hjemmet | Mange kendte mærker | Stort sortiment indenfor boligindretning | Gratis fragt.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God kundeservice

God kundeservice, fornuftig leveringsfrist & fantastiske lave priser. Kæmpe plus at der leveres til Bornholm.

13 novembre 2020

Først og fremmest

Først og fremmest, så ændre de din ordre efter du har bestilt. Jeg valgte et marmor i min kasse på deres side. Efterfølgende har den ændret sig til en sort glas plade.
Hvis jeg påtager mig denne fejl, så er det også fint med mig.

Men udover det, så er bordet skrevet i forkert mål. Målende på hjemmesiden, står i 50x40x120

Jeg har modtaget et bord, med målene 30x100x50

Hubsch laver slet ikke disse dimensioner, så jeg mistænker fake produkter. Mathias fra kundeservice, bliver ved med at gentage at det er det bord som jeg har købt, sjovt, for på deres side, findes bordet slet ikke i den størrelse jeg har modtaget. Efter at have vedhæftet billeder med målebånd, nægter han stadig deres fejl.
Betaling er valgt på faktura og den betaler jeg slet ikke. I må tage den til fogedretten, jeg har i hvertfald alle mine beviser på plads.

9 novembre 2020

Hej Sulle.
Tak for din anmeldelse :) Vi kan ikke ændre i din bestilling når den er lagt, og det marmor bord du skriver om har været udgået i flere måneder og kan derfor ikke bestilles.

Du har ret i at der har været fejl i målangivelse på det bestilte produkt - det er 30x100x50 CM, som du selv skriver.

Vi har naturligvis ikke nogle fake produkter - vi forhandler kun de produkter som er i vores brands sortiment og der er intet fake i dem.
Det produkt du omtaler kan eks. findes her: https://hubsch-interior.com/da/vare/bord-metal-glas-sort/

Det er korrekt du har valgt faktura betaling - den får du dog ikke tilsendt når vi afhenter bordet på vores regning, som vi har tilbudt dig.

Vi beklager naturligvis forløbet med at bordet var forkert angivet i mål.

Hav en dejlig dag.

Valutata 3 stelle su 5

Ikke modtaget ordre, men pengene er trukket.

To stjerner:

Bestilte en ordre for 3,5 uge siden, har modtaget den ene halvdel, men har hverken set eller hørt noget til den sidste del. Pengene er trukket og jeg kan ikke komme i kontakt med dem - har både henvendt mig på mail, Facebook og dm på Instagram. Kunne være rart med lidt mere information, om hvornår man kan forvente varen bliver leveret, især når de har været hurtige om at trække pengene.
Kan se på trustpilot, at der desværre er flere der har haft samme oplevelse.

Opdateret efter svar fra NordlyHome.dk:

Jeg kom efterfølgende i kontakt med en fra NordlyHome, som tilbød mig at få pengene retur og få tilsendt pakken på deres regning. Pakken blev sendt en mandag, jeg modtog den onsdag. Jeg er meget tilfreds med løsningen. Derudover var der hurtig svartid og god information.

6 novembre 2020

Hej Mia.
Kan du vende retur med ordre nummer, hvis det er ved os du har bestilt.
Vi kan nemlig ikke finde nogle der har forsøgt at kontakte os pr mail eller lignende.
Så kan vi få sagen løst med det samme.

Du må meget gerne skrive på: kontakt@nordlyhome.dk

lad mig høre.
God fredag.

Nemt og effektivt!

Dejlig hurtig svartid på mailhenvendelse samt levering, og produkterne lever absolut op til vores forventninger. Jeg handler gerne med jer igen!

6 novembre 2020

Fem stjerner

Vi tjekkede Trustpilot før vi bestilte, hvor flere var utilfredse med levering.
Vi valgte at tage chancen.
Vores sofabord have en forventet levering på 2-10 dage.
Vi modtog det efter 3 dage.
Så vi kan godt anbefale Nordlyhome.dk

Alt i skønneste orden

Alt i skønneste orden. Hele købsprocessen er professionel og meget gennemskuelig. Ved tvivl er det nemt at komme i kontakt med forretningen hvor dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe.

Valutata 1 stelle su 5

Hvis der var minus stjerner

Hvis der var minus stjerner, så fik det det, nu har jeg ventet på et skab i over 2 måneder, fik at vide for 14 dage siden at nu ville jeg modtage det, trods 2 yderligere henvendelser til dem, INGEN TILBAGEMELDING

Nu er det 5 (fem) dage siden jeg svarede på nordlyhome s tilbagemelding her på siden, og stadig ingen svar. De er godt nok hurtige, gad vide om de bruger brevduer!!!!!!

Hej Anne.
Vi beklager din dårlige oplevelse. Vi svarer på alle vores mails, vil du vende retur til os på kontakt@nordlyhome.dk så vi kan hjælpe dig?

Nu har vi fået ordre nummer tilsendt og kan den ikke er afsendt endnu, den er desværre forsinket ved producenten, vi vil gerne imødekomme dig med rabat på varen - eller annullere din bestilling.

God dag.

Valutata 2 stelle su 5

Langsommelig affære med at få min vare

Langsommelig affære med at få min vare.
Jeg fik fra kundeservice at vide min vare ville blive sendt en onsdag. Det gjorde den ikke...
De oprettede GPSlabel en torsdag. Varen blev ikke sendt.
Rettede henvendelse til kundeservice en mandag, da pengene blev trukket og varen stadig ikke var sendt.
Fik at vide, at de aldrig trak pengene før varen var afsendt. Det stillede jeg mig undrende over for, da det netop var det der var sket.
Varen blev afsendt en onsdag og var ved mig en torsdag.
Alt i alt ventede jeg næsten en måned.
Ligeledes fik jeg en ordreseddel fra Nordly Home, men det var ikke den hjemmeside jeg bestilte ved.
Er ikke synderligt imponeret over forretningsgangen ved dette firma, så jeg vil ikke anbefale det til andre - overhovedet.

31 ottobre 2020

Fup og fidus!

Lad være med at købe noget her, det er SÅDAN noget fup.
Bestilte et TV for 1.5 måned siden, det er netop kommet idag efter utallige e-mails og "løfter" fra NordlyHomes side. Det kan godt være intentionerne er gode, og der er sikkert nogle gode mennesker bag, men det er under al kritik hvad der foregår. HOLD Jer væk, i det mindste intil de får styr på deres leveringssikkerhed

Tilføjet efter svar fra NordlyHome:
Det har simpelthen ikke været godt nok, 3 gange fik jeg besked om at den var var afsendt og vupti-vupti var det glemt igen.
I er nødt til at få styr på Jeres levering, kan jo se jeg ikke er alene med min oplevelse.
God dag lige over.

30 ottobre 2020

Hej Annemette.
Tak for din besked og anmeldelse.
Jeg er enig at forløbet har været uheldigt og dårligt. Din bestilte ordre blev afsendt og forsvandt i fragten, som desværre sker.
Derefter skrev vi frem og tilbage med dig om du ønskede at vente på vi fik nye på lager eller pengene retur, du ville gerne vente.

At kalde det fup er jeg ikke enig i, vi har ikke ønsket at snyde dig eller lignende og du har naturligvis fået din ordre leveret som du også skriver.

Jeg beklager forløbet og ønsker dig en dejlig dag.

Valutata 1 stelle su 5

Ødelagte produkter og dårlig kundeservice.

Jeg bestilte et vitrineskab, en bænk og 2 natborde i samme ordre.

Vitrineskabet havde en flænge i glasset. Det skulle byttes.
Bænken kom uden tilhørende polstring. Denne skulle eftersendes
Det ene natbord havde en flænge (havde nok fået et slag). Her aftalte rabat på produktet.

Det tog RIGTIG mange mails at få en aftale i stand angående bytning og af vitrineskab. Jeg har derudover husket jer på de penge, der skulle tilbageføres mange gang og gentagende gange gensendt kontooplysninger. Jeg har aldrig set pengene.
Alt ovenstående er mails gennem over en måned.
Jeg spurgte om vi skulle aftale en kompensation for ærgerligt forløb - dette blev ignoreret.
De har svaret på mine mails - men ikke fulgt opgaven til dørs og mangler almen forståelse for kundeservice.

30 ottobre 2020

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più