Jeg bestilte en nissemand, der kunne kravle op og ned ad en stige, Stigen var ca 3meter. I stedet modtog jeg en nissemand med en stige på 40 cm. Nissen kan bestemt ikke klatre. Jeg klager til Nordis... Leggi di più

Det er virkelig med blødende hjerte at jeg må give NordiskLiv 1 stjerne. Jeg har modtaget 1 stk. AutoWarm, som absolut ingen virkning har. Jeg reklamerede og fik som mange andre tilbudt 20% refusi... Leggi di più

Ved ikke lige hvad med dette firma 16 juni bestilt powerflex modstands træner 17 juni penge trukket 30 juni stadig ikke modtaget pakke Kan se den nu er i København og har haft afrejse fra Kin... Leggi di più

Nordisk liv .dk har købt to st guld ure er aldrig kommet men pengene kande de godt finde ud at hæve handel ikke her Peter Bønnelykke en gang rod har jeg aldrig oplevet glemte at skrive er meget frustr... Leggi di più

1,2

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,2

Tutte le recensioni

160 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Købte en julekalender med parfume

Købte en julekalender med parfume.
De ændrede produktet og billedet efter købet, så jeg fik ikke det bestilte.
Desuden er firmaet absolut ikke fra Norden, men fra Kina.
Leveringstiden var alt for lang.
Ville ønske, jeg kunne give mindre end 1 stjerne.

26 novembre 2025

Fupfirma

De svarer ikke når man skriver til dem, og du får en varer der ikke svarer til beskrivelsen, det må blive -5 stjerner herfra

8 novembre 2025

Humbug-firma!

Humbug-firma!
Jeg fald i med begge ben og bestilte whisky julekalender til flere hundrede kr.
Den kom uden whisky - men med en masse pap/plastik skrammel og “ guldsnore” så de kunne hænges på..JULETRÆET!😳
jeg skulle have tjekket Trustpilot først. Det gør jeg fremover altid fra nu af.
Fup firma.
HOLD JER VÆK FRA DEM.

22 novembre 2025

Hvis jeg kunne undgå at give stjerner

Hvis jeg kunne undgå at give stjerner, ville jeg gøre det, for det er ren fup og svindel!
Jeg bestilte to julekalendre - whisky - og det er noget af det værste, jeg har set. Desværre fik jeg ikke læst anmeldelserne, inden jeg købte, men hold jer langt væk fra det firma!

4 novembre 2025

Dette er fup

Dette er fup. Du får ikke hvad du forventer at have købt, og de tilbyder at pengene retur hvis du bare selv sørge for at sende deres vare retur til kina hvilket er mega besværligt. Køb ikke her fra det er ren fup.

23 novembre 2025

Nordiskliv min bare 😂😂

Nordiskliv min bare . Kineser skrammel lige til at smide ud nå det modtaget . Dog må jeg sige jeg fik et stort grin som jeg ikke har fået længe . De små flasker i pakkekalender er et fladt plastik/pap mærke på 1-2 cm 😂😂 Varer er en evighed om at komme , men det forstår jeg nu nå det kommer fra den anden side af jorden . Samtidig skal man huske at man ikke kan bytte kampagne og udsalgs varer og skal du ellers bytte er det til en adresse i Kina .

22 novembre 2025

Købte 2 ugler

Købte 2 ugler. Der manglede solceller til den ene. De var så små i forhold til reklamen. Jeg troede de var meget større ligner noget billig lært ikke pengene værd. Køb ikke derfra.

21 novembre 2025

Jeg bestilte en nissemand

Jeg klager til Nordiskliv. Jeg får at vide, jeg kan få 20% rabat eller returnere varen til et firma i Kina. Jeg skal selv betale omkostningerne ved dette!

20 novembre 2025

Misvisende reklame

Man laver en reklamefilm med en klatrende nisse, som koster 300kr
På filmen ser man en julemand klatre op af en stige med lys, men det er bestemt ikke det man modtager, man modtager en lille bitte julemand som skal sættes fast med velcro på en lille bitte 5trins stige.

19 novembre 2025

Grine eller græde :-)

Ved næsten ikke om jeg skal græde eller grine.
Fandt en julenisse som kravler op ad en stige til tagrenden på en hus, med flot lys osv.
Har nu fået den efter nogen ventetid og det er så en lille nisse dukke på 15 cm med en trappestige på ca 50 cm som lyser og der er ingen nisse som kravler op eller ned men den kan sætte på trap stigen med velcro.
Kan kun sige lad være med at købe hos firmaet, det er nok den værste gang salgs svindel jeg har oplevet. Varen kan formodentlig købes andre steder for nok 50 kr for mere er den ikke værd. Så de 299 kr jeg gav, var vel en omgang lærepenge.

19 novembre 2025

Fake du får ikke hvad du bestiller

Fusk bestilte en julekalender med fiskegrej det fik jeg men den indeholdt kun nogle små mærkelige agn ikke som i reklamen hvor det hele så brugbart ud ville sende pakken retur fik en adresse i Kina hvor jeg kunne sende produktet til 😠 eller alternativt 30 procent retur

10 novembre 2025

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA
De giver et bedragerisk indtryk af, at være et “nordisk” firma - men er i virkelighedn kineser-shop.
Jeg købte desværre en damprenser til 600 kr hos dem - efter noget tid brækkede en plastik-gevind, så det ekstremt varme vand væltede ud og jeg brændte min hud. At lave sådan noget plastik-bras til varm vand er utroligt. Jeg klagede og fik at vide at jeg kunne returnere til en adresse i Kina for egen regning, hvilket vil blive over 300 kr, altså det halve af prisen, så den kommer op på 900 - hvis jeg da undgår told… Jeg nægtede og ville blot sende foto af skaden, men intet svar…

17 novembre 2025

Spild af penge

Firmaet, lever absolut ikke op til det de lover på deres hjemmeside, det produkt jeg bestilte, kom godt nok rimeligt hurtigt fra kina, men virker absolut ikke, så deres garanti for gode produkter falder til jorden..
Kundeservice er hurtig til at svare som de lover, men servicen er i mine øjne tvivlsom, de lover nem returnering, jeg er blevet tilbudt, 20% refusion, eller send produktet tilbage og få fuld refusion, skal dog send produktet tilbage til Kina, og betale eventuel told, så spild af penge at handle med dette firma..

14 novembre 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito