Jeg bestilte en nissemand, der kunne kravle op og ned ad en stige, Stigen var ca 3meter. I stedet modtog jeg en nissemand med en stige på 40 cm. Nissen kan bestemt ikke klatre. Jeg klager til Nordis... Leggi di più
Det er virkelig med blødende hjerte at jeg må give NordiskLiv 1 stjerne. Jeg har modtaget 1 stk. AutoWarm, som absolut ingen virkning har. Jeg reklamerede og fik som mange andre tilbudt 20% refusi... Leggi di più
Ved ikke lige hvad med dette firma 16 juni bestilt powerflex modstands træner 17 juni penge trukket 30 juni stadig ikke modtaget pakke Kan se den nu er i København og har haft afrejse fra Kin... Leggi di più
Nordisk liv .dk har købt to st guld ure er aldrig kommet men pengene kande de godt finde ud at hæve handel ikke her Peter Bønnelykke en gang rod har jeg aldrig oplevet glemte at skrive er meget frustr... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Det var ikke en whiskykalender jeg fik…
Det var ikke en whiskykalender jeg fik for mine 285kr det er nogle små plasticflasker mankan sætte en snor i
Det er svindel og forbudt at skrive at det er whiskey
Kunne jeg give 0 stjerne så gjorde jeg det
Min oplevelse med dette firma har desværre været den mest skuffende og frustrerende købsoplevelse, jeg nogensinde har haft online. De varer, jeg modtog, var chokerende dårlige – langt under selv den mest beskedne standard. Kvaliteten var så ringe, at produkterne nærmest fremstod som billige, uigennemtænkte kopier, der på ingen måde levede op til de flotte billeder og lovende beskrivelser på hjemmesiden. Følelsen af at være blevet vildledt er desværre til at tage og føle på.
Det blev ikke bedre, da jeg forsøgte at returnere varerne. Først dér blev det tydeligt, at firmaet absolut ikke er skandinavisk, som deres præsentation ellers kunne få én til at tro. Tværtimod skal alle returvarer sendes helt til Kina, hvilket gør processen næsten umulig: dyr fragt, lange ventetider og ingen garanti for tilbagebetaling. Det er en returpolitik, der i praksis gør det næsten håbløst at få sine penge tilbage.
Alt i alt er det her en dybt utilfredsstillende og stærkt frustrerende oplevelse, som jeg på ingen måde kan anbefale til andre.
Ikke modtaget, betalt, vare
Ikke modtaget vare. Fik svar på første mail med lovning om at fikse det. Nu ingen svar. Beløb gået tabt.
0 Stjerner til useriøs og fupfirma
Bestilte 2 stk solcelle ugler, som iflg facebook annonce, skulle være både større og med bevægelige vinger / Modtog 2 stk mikroskopiske ugler i hård plast og ingen bevægelige dele og helt sikkert fra Temu.
De skriver 30 dages fuld returret og pengene retur, men de svarer ikke på mails.
Undgå dette firma som er det rene fupfirma, og spar Jeres penge.
Kan desværre ikke give 0 stjerner, da Trustpilot kun anerkender mindst 1, for at skrive anmeldelse,
Whisky kalender
Jeg har købt en whisky kalender med 24 låger , da jeg modtager den er det 24 plasticophæng med guld snor . Det er under al kritik , når de viser glas med whisky i på kalenderen .
Føler mig snydt
Har modtaget 3 julekalendere med wisky og ølgadges. 3 cm store flade plastikstykker med øl og wisky mærkater. Ser bestemt ikke ud som på billedet. 576,50 kr har jeg betalt for dem på tilbud, så jeg ikke kan returnere dem. Jeg føler mig snydt. På temu koster de samme 63 kr pr stk.
Rytter julekalder
FUP 😡. Havde bestil en rytter julekalder, med grimer, strigler og den slags i. Modtog en kalender på str med en tynd A4 bog
Hurtig levering fra Kina
Hurtig levering fra Kina - Absolut ringeste kvalitet og nok ikke 20 kroner værd.
Bestilte ugler der lyste og slog…
Bestilte ugler der lyste og slog vingerne ud. Fik 2 mørke ugler på 15 cm i hård plastik.
Hold jer langt væk
WW II tank calandar 2025 er et snydeprodukt
WW II tank calandar 2025 er et snydeprodukt. Man bliver lovet en kalender med miniature kampvogne, men får et billede at noget på en plastplade.
hold Jer langt væk fra det.
Aldrig er jeg da blevet så meget taget…
Aldrig er jeg da blevet så meget taget ved næsen . Bestilte en whisky julekalender og betalte ekstra for at sikre den ikke gik i stykker. Den indeholdt bitte små flasker, i plastik til at hænge på træet . Så pas på
Kina varer der ikke kan returneres
Desværre kan jeg ikke give nul stjerner
De “glemmer” at oplyse at varerne kommer fra Kina. Skal du returnere skal du foruden at betale voldsom høj fragt også betale told. Det oplyses først når du skal returnere en vare - så er de jo klar over at ingen vil returnere
Fup fup fup
Vi tænkte når det hed nordiskliv.DK - så var det et firma i Danmark - men vi har da lært at tjekke returpolitik osv før vi bestiller på nettet igen
Kan kun anbefale ikke at handle hos dem
Hold afstand
Hold afstand, de er svindlere. Du kan ikke returnere varen.
Fup fup hold jer væk
Fup firma!!
Fup firma!!
Trækker pengene og sender aldrig varer!
Jeg mangler også en ordrebekræftelse, og de svarer ikke på mail.
Fusk og bedrag, det er helt sikkert ikke det man troede man bestilte som man får
Fusk og bedrag
Køb endelig ikke noget herfra
Køb endelig ikke noget herfra. Det man modtager, er noget helt andet, end det man har bestilt.
Hvis man vil returnere, så skal man selv betale porto og eventuelle toldomkostninger til Kina.
Tænk at de kalder firmaet Nordisk liv!
Brandfarlige produkter!
Ulovlig og falsk markedsføring - er ligeglade med e-handelsloven. Og Kina bras der ikke er godkendt!
Jeg har bestilt en baby Farm bog
Jeg har bestilt en baby Farm bog, den er såmænd fin, men al tekst står på kinesisk, og ikke på engelsk, så er det bare kinesisk skidt, troede , det kom fra Europa
Helt elendigt produkt
Helt elendigt produkt. Jeg bestilte en julekalender med byggekørertøjer. Der stod en masse om dens kvalitet og at produktet er håndlavet, og ind af døren modtager jeg for det første en pakke der er gået i stykker og for det snart et 3d fremstillet plastik produkt. Lever på ingen måde op til beskrivelsen. Det er dyre lærepenge.