Jeg bestilte en nissemand, der kunne kravle op og ned ad en stige, Stigen var ca 3meter. I stedet modtog jeg en nissemand med en stige på 40 cm. Nissen kan bestemt ikke klatre. Jeg klager til Nordis... Leggi di più

Det er virkelig med blødende hjerte at jeg må give NordiskLiv 1 stjerne. Jeg har modtaget 1 stk. AutoWarm, som absolut ingen virkning har. Jeg reklamerede og fik som mange andre tilbudt 20% refusi... Leggi di più

Ved ikke lige hvad med dette firma 16 juni bestilt powerflex modstands træner 17 juni penge trukket 30 juni stadig ikke modtaget pakke Kan se den nu er i København og har haft afrejse fra Kin... Leggi di più

Nordisk liv .dk har købt to st guld ure er aldrig kommet men pengene kande de godt finde ud at hæve handel ikke her Peter Bønnelykke en gang rod har jeg aldrig oplevet glemte at skrive er meget frustr... Leggi di più

1,2

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,2

Tutte le recensioni

160 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Desværre skal man give stjerner

Desværre skal man give stjerner, for det fortjener det her firma virkelig ikke. Kunne jeg give minus-stjerner, så gjorde jeg det.
Jeg har købt en forholdsvis dyr julekalender med fly gennem dem og forventer selfølgelig at modtage det der både er afbilledet og beskrevet.
Men det jeg modtager er virkelig lavpunkt - selv for Kina skrammel.
Der er ingen fly, men plastik poletter med billeder af fly. Disse er ikke korrekte - sat sammen af tilfældige flydele og navnene skrevet under er ikke samstemt med billedet. Og så er jeg slet ikke kommet til den del der hedder meget grelle stavefejl 🤦.
Hvis jeg skal have mine penge tilbage SKAL jeg sende kalenderen retur til Kina. Og jeg skal selvfølgelig betale told udgifterne.

Jeg kan ikke sige det tydeligt nok!! Hold jer væk fra dette firma, som nok lyder nordisk. Men Kina skrammel er de gode til at sælge. Føj!!

SPÆR DIT KORT!!

SPÆR DIT KORT!!! Og er der trukket fra et firma som hedder POPFURCO.COM, så er det dem, som har snabelen i din konto og de nøjes ikke!
Ligeledes bestilt kalender for længe siden, men intet modtaget!

1 dicembre 2025

Ville give 0 stjerner hvis det var…

Ville give 0 stjerner hvis det var muligt !
Bestilte 3 kalendere d 10 november de skrev de ville sende samme dag så jeg tænkte de nok var der inden for et par dage 25 november kom de sidste 2 jeg bestilte de var halv størrelse af hvad de skulle have været men den første jeg bestilte er stadig ikke kommet de skriver nu den er leveret men når jeg går ind og tjekker sporing af pakken kan jeg se den ligger i Amsterdam lufthavn ! Nu det snart en måned siden og ja jeg forventer ikke den dukker op penge ud i luften kunne lige så godt ha foræret 800 til hjemløse så var pengene da gået til noget fornuftigt !

10 novembre 2025

Jeg har bestilt en perfume julekalender…

Jeg har bestilt en perfume julekalender for 3 uger siden. Jeg har stadig ikke modteget den , når jeg skriver til dem for jeg et autosvar. Eller at pakken er på vej. Jeg kan se at min Dao at den er reg. Den 22-11-25. Og der er den stadig, jeg har ringet til Dao de har ikke modtaget den. Hver gang jeg skriver til dem , om at få mine penge tilbage. Får jeg besked på at pakken er på vej. Nu skal jeg vente 72 timer før de vil efterlyse min pakke. Hmm tro jeg på den😡 Hvor fedt er det at få en julekaldender , når vi skriver d 2.dec og den stadig ikke er kommet frem

2 dicembre 2025

Bestilte en kravlende nisse på en lang…

Bestilte en kravlende nisse på en lang stige. Modtog en ulta kort stige med fem trin samt en nisse man kan sætte fast på et trin med velko - produktet er slet ikke hvad jeg bestilte. Nu synes firmaet så jeg for egen regning kan returnere varen til Kina og det er eneste måde de vil give mig mine penge retur. Svindel - køb ikke her.

2 dicembre 2025

Hold dig væk fra det

Hold dig væk fra det. Jeg bestilte parfume julekalender for 3 uger siden og har endnu ikke fået det. Jeg har fået en mail for 3 dage siden at din pakke er afleveret til adressen. Jeg har slet ikke fået noget. Jeg skriver til dem og de svarer ikke. Det er virkeligt snydt.

Fusk…

Det værste fusker firma .svindel og humbug..blir snydt så vandet driver bestilte pakkekalender for 1 md siden til 400 ikke modtager endnu og det er den 1dec

Lyver i deres produktbeskrivelser

Fup! Lyver i deres poduktbeskrivelser. På hjemmesiden fremgår flere billeder af et produkt, som overhovedet ikke er det samme produkt man modtager.

Har bestilt en lyskæde med en julemand hvor de direkte skriver at julemanden kan bevæge sig op og ned. Har modtaget en lyskæde som er 5 gange kortere end den de viser på deres billeder med en bamse (julemand) som man klistrer på stiger med velcro…
Hold jer langt væk fra det her firma

29 novembre 2025

Forkert vare modtaget

Jeg bestilte og betalte to stk elektroniske isfjernere,men de var udsolgt,skrev de ,og sendte istedet to stk aromaterapiting, som jeg ikke kan bruge til noget . Og bemærkelsesvis til samme pris. Nu skal jeg bøvle med indpakning,fragt, told osv. Eller modtage først 10%,senere 20% og som sidste tilbud 30% i refusion for en forkert vare,de bevidst har sendt til mig. (Fra Kina ,viser det sig trods navnet,

20 novembre 2025

Hold jer langt væk fra dette firma

Hold jer langt væk fra dette firma, havde bestilt 3 parfume kalender for et md tid siden. I går skrev jeg til dem, da jeg ku se udfra sporing, af min pakke, at den havde befundet sig samme sted siden d 22/11

I dag modtager jeg en mail med info om de har leveret dd. Man kan ku skrive til firmaet og afvente!

Lage min lid til dette firma, da man kan købe igennem Klarna.

28 novembre 2025

Til alle Nordiskliv.dk er svindel

Til alle Nordiskliv.dk er svindel, er i fuld gang med at sende alle fundende beviser videre ,det er en mand ved navn Donald i Kina har oprettet domæner i andres navne for at kunne udføre dette systematiske svindel der begyndte okt 2024 har siden juni 2025 gjort opmærksom på dette igen nu håber det bliver stoppet inden jul.

27 novembre 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito