Skickar mer fast det är uppsagt 🤬 Har fått bekräftelse på uppsägningen ändå skickas det mer och mer samt nya fakturor. Svarar aldrig i telefon. Konstigt att ni dessutom är registrerade som ett städ... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Blev uppringd och erbjuden ett gratis provpaket med omega3, ska betala frakt 89kr, erbjöds abonnemang för 189kr/mån. När jag fick provpaketet jämförde jag med Biosalma som vi har hemma. Deras kapslar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Varning för upplägg med avbeställningskostnader och extraavgifter som enligt min mening väcker frågor om skälighet enligt konsumentköplagen och avtalsvillkorslagen. Som konsument bör man vara medvete... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hej. Jag har provat mycket inom kosttillskottsbranchen och är numera tveksam då de goda resultaten har uteblivit. Vid dagens samtal med Ella var jag, till en början, avvaktande. Men på grund av E... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi på nordic PLUS arbetar för din hälsa! Vi strävar efter att förbättra folks hälsa runt om i Sverige. Vi har tillhandahåller högkvalitativ hälskost med naturliga ingredienser som har bevisad positiv effekt. Läs mer på www.nordicplus.nu.
Box 620, 65113, KARLSTAD, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Jag har sagt nej till Nordic Plus så länge nu för jag kände mig lurad förra gången jag tackade ja.
Men idag var det en så trevlig kille som ringde och han förklarade precis hur det fungerar så tack vare honom tackade jag ja den här gången. Jag tror också att Omega3 är bra för gamla tanter.

Risposta di Nordic PLUS
Säg aldrig ja till deras försäljare!!! Du kommer aldrig att kunna säga upp ditt abonnemang för de svarar varken i telefon eller på mail. Efter provpaketet är du fast! Min mor på 82 år har fått otaliga inkassokrav för obetalda paket som hon inte velat ha för det går inte att säga upp dem.
----------------------
Efter det svaret som jag fick här så vill jag bara förtydliga att både jag och min mor är riktiga människor. När man ringar så hälsas man välkommen sedan händer ingenting, signalerna går fram och tiden går. Efter 30 minuter ger man upp. Jag var väldigt vänlig i mitt mail som jag skrev den 26/6, komplett med både namn, kundnr och med en fullmakt bifogad från min mor. inget svar. Skrev på nytt den 3/7, samma sak. Mitt mail den 16/7 var kanske inte längre så vänligt i tonen av begriplig anledning, och där bestred jag fakturorna enligt de instruktioner konsumentverket ger. Inget svar på det heller. Är det då konstigt att jag vill varna andra för ert företag? Ni får gärna kontakta mig, ni har min mailadress.

Risposta di Nordic PLUS
Min mamma (82 år) har blivit pålurad dessa produkter flera gånger nu. Hon har försökt säga upp avtalet själv per telefon, men har inte lyckats göra detta, då företaget säger att hon har godkänt ett avtal som innebär sju leveranser. Hon har försökt skicka tillbaka produkterna, men det hjälper inte.
Jag har skickat in en fullmakt från min mamma, som ger mig rätten att hjälpa henne i kontakt med företaget, och jag har därefter skickat in en uppsägning. Men, jag får inget som helst svar på denna uppsägning eller återkoppling överhuvudtaget. Företaget svarar heller inte i telefon, trots att jag ringer på de öppettider som anges på deras hemsida.

Risposta di Nordic PLUS
Jag råkade vara på besök hos min mamma (snart 80 år) och råkade höra samtalet från Nordic Plus. Mamma fick svara på några frågor om grönsakskonsumtion och motion, och fick beröm från tjejen från företaget. Sen undrade hon om mamma var intresserad av några produkter, och mamma sa nej. Då fortsatte hon med övertalning till ett kostnadsfritt paket, och mamma sa tillslut ja, men i den sekunden tog jag över telefonen och undrade varför hon inte respekterade mammas nej?! 😡 Hon sa då att man bara kan säga upp, och jag berättade givetvis att hennes sätt att sälja på mamma som är en pensionär en prenumeration genom övertalning om gratis paket inte är okej, och det svarade hon inte på utan sa hej då.

Risposta di Nordic PLUS
Företaget ljuger i sitt svar här. Min mamma har inte bankid och har inte signerat något avtal skriftligen.

Risposta di Nordic PLUS
Ägnar sig åt att lura folk med att sända ett prov paket, missar man eftersom de ej frågar om man vill fortsätta, så är man fast och absolut ingen förståelse att man ej vill ha deras varor mer. VÄGRAR AVSLUTA ETT ABONNEMANG. Kommer aldrig rekommendera dem på något sätt.

Risposta di Nordic PLUS
VARNING!!! De lurar folk på pengar! Känns som de riktar in sig på äldre människor. Går inte säga upp avtal heller. Får bara svar om att kontakta kundtjänst på telefon tiderna som de anger. Inget svar där heller! Har försökt säga upp sedan April månad och nu är det juli!!!

Risposta di Nordic PLUS
Har försökt nå dem genom telefonen på deras telefon tid. Men de vill inte svara mig.
Sedan är det inte ok att binda upp sig på ett antal paket som ni skickar ut. Även om det är varannan månad.
Skulle vilja avsluta detta med.
MVH Birgitta

Risposta di Nordic PLUS
Ta telefonen. Jag ringde till er samma dag som jag fick min leverans.Kom inte fram försökte flera dagar.sen var det försent så nu får jag betala för något som jag inte vill ha

Risposta di Nordic PLUS
Vi försöker kontakta kundtjänst varje dag, får aldrig svar.
Min dementa mamma blir lurad på hundratals kronor varje månad på abonnemang hon vill avsluta.
Blir att kontakta konsumentombudsmannen och anmäla detta bluffföretag.

Risposta di Nordic PLUS
Fint bemötande och hon var informativ.

Risposta di Nordic PLUS
Jag tycker det är lite lurendrejeri när man presenterar sig och bara önskar ställa tre frågor. Då tror jag att det är färdigt när jag svarat på de där frågorna. Men då kommer det som ni egentligen ringde för. Att få mig att köpa era produkter. Gillar inte den marknadsflringsstrategin.

Risposta di Nordic PLUS
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.