Valutata 1 stelle su 5

Skickar mer fast det är uppsagt 🤬 Har fått bekräftelse på uppsägningen ändå skickas det mer och mer samt nya fakturor. Svarar aldrig i telefon. Konstigt att ni dessutom är registrerade som ett städ... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Blev uppringd och erbjuden ett gratis provpaket med omega3, ska betala frakt 89kr, erbjöds abonnemang för 189kr/mån. När jag fick provpaketet jämförde jag med Biosalma som vi har hemma. Deras kapslar... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Varning för upplägg med avbeställningskostnader och extraavgifter som enligt min mening väcker frågor om skälighet enligt konsumentköplagen och avtalsvillkorslagen. Som konsument bör man vara medvete... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hej. Jag har provat mycket inom kosttillskottsbranchen och är numera tveksam då de goda resultaten har uteblivit. Vid dagens samtal med Ella var jag, till en början, avvaktande. Men på grund av E... Leggi di più

1. Negozio di alimenti per la salute

Scritti dall'azienda

Vi på nordic PLUS arbetar för din hälsa! Vi strävar efter att förbättra folks hälsa runt om i Sverige. Vi har tillhandahåller högkvalitativ hälskost med naturliga ingredienser som har bevisad positiv effekt. Läs mer på www.nordicplus.nu.

2,5

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 1 stelle su 5

Har man sagt nej till en telefonsäljare…

Har man sagt nej till en telefonsäljare så kommer det hela tiden nya. Vill jag inte ha något så vill jag inte.

6 giugno 2025

Hej Patrick,

Självklart ska våra representanter respektera ett nej.

Du kan be om att få ditt nummer bortplockat genom att kontakta vår kundservice och uppge ditt nummer.

Trevlig sommar!

Korrektheten

Det var tydligt och rakt på sak…. Och Klurigt det där med tre korta Frågor, för att sen komma med ett Erbjudande…
Smart som man säger nu för tiden.

5 giugno 2025

Mycket trevligt person och bra bemötande

2 giugno 2025

Hej Kurt Erik,

Tack för ert omdöme!
Jag ska hälsa vår representant dina fina ord!

Jag skrivit redan

Jag tycker att samtalet var väldigt klart och redigt

28 maggio 2025

Hej Mariam,

Tack för ert omdöme!
Vad roligt att ni tycker att samtalet var klart och redigt!

Jessica!!

Vem kan säga nej till Jessica! 🥰

19 maggio 2025

Hej Sten,

Tack för ert omdöme!
Vad roligt att ni tycker om våran representant Jessica
(Hon är en riktig pärla!).

Valutata 1 stelle su 5

Oseriöst företag som lurar gamla…

Oseriöst företag som lurar gamla människor.
Omöjliga att få tag på. Svarar varken på mail eller telefon. Snälla STÄNG detta företag

16 maggio 2025

Hej johansson,

Jag kan bekräfta att vi absolut inte är något oseriöst företag som lurar gamla människor.

Kontakta oss gärna för vidare hjälp via telefon, E-post eller brev så ska vi inte vara ett dugg omöjliga att få tag på. Det kan jag lova dig :)

Bedrägeri

Bedrägeri. Äldre personer luras att tacka ja till ett "gratis" Omega3 paket, som egentligen är en 12 månaders prenumeration på Omega3.
Öppettider till kundtjänst är löjligt korta (2h per dag).

15 maggio 2025

Hej Nic,

Jag kan bekräfta att vi absolut inte lurar någon på "gratis" Omega 3 paket. Alla som blir kunder hos oss godkänner ett avtal både muntligen och skriftligen.

Man kan kontakta oss på 3 olika sätt för att få hjälp med sitt ärende. Telefon, E-post eller brev.

Trevlig säljare

Trevlig säljare. Tydlig och rak vad som gällde

24 aprile 2025

Hej Ann-Christin,

VARNING - LURENDREJERI

Blev uppringd av försäljare om att köpa magnesiumtabletter . dum som ett spån sa jag ja eftersom de var väldigt tydliga med att jag kunde säga upp när jag ville.
Ha ha - det kunde jag inte alls, påstår att jag måste fullfölja 7 st försändelser
Kommer att anmäla dem för vilseledande reklam

Blir inte klokare av svaret - ”försäljaren” var väldigt tydlig när jag frågade om uppsägning. DU KAN AVSLUTA NÄR DU VILL - INGET KÖPTVÅNG. Men tydligen tolkar vi -inget köptvång och när du vill - olika
Men det är genomgående när man läser omdöme om ert sk företag

24 febbraio 2025

Hej Yvonne,

Informationen ska vara väldigt tydlig både muntligt och skriftligt vid beställningstillfället, vad som gäller angående antal leveranser och ångerrätt.

Angående vilseledande reklam så presenteras erbjudandet klart och tydligt i direkt kontakt med varje person. (Ingen reklam), och man godkänner alla avtal skriftligen i lugn och ro efter presenterat anbud.

Valutata 1 stelle su 5

Det går inte att tala med någon som…

Det går inte att tala med någon som lyssnar Jag har ringt 2/4 9/4 15/4 23/4 och bett att få tala med någon som kan hjälpa mej Jag sa upp abonnemanget den 2/4 på telefon och skickade in ångerblankett 16/4 men får fortfarande fakturor Och otrevliga mejl

2 aprile 2025

Hej Helena,

Jag kan se att du varit i kontakt med vår kundservice via telefon, samt E-post. Vi har lyssnat och även besvarat dig noggrant med information gällande ditt avtal hos oss.

Angående din uppsägning av abonnemanget så inkom den efter ångerfristen 14 dagar passerat.

Valutata 1 stelle su 5

?????? får ej plats med omdöm...

Nordic Plus är det sämsta företag jag har köpt en produkt av.. Jag blir tvingad att köpa 7 leveranser av en produkt som jag har sagt upp efter en leverans.
Man påstår att de inte har mottagit leveransen som jag returnerade.
Det går inte att ringa och tala med dem utan om jag skriver att de har fel,, så är det en AI som svarar på breven. Stäng ner detta företag omedelbart.
STÄNG STÄNG STÄNG N U.....

2 aprile 2025

Hej ingrid,

Ingen tvingar någon att köpa våra produkter, alla beställningar godkänns muntligen och skriftligen.

Vi har mottagit retur på en leverans från dig utan något meddelande varför du valt att returnera den. (Vi ser över möjligheten till kostnadsfritt omskick av din produkt).

Jag kan bekräfta att du fått svar via vår kundservice av en livs levande människa och inte någon "AI" (Förövrigt en mycket trevlig person som svarar snabbt och sakligt)

Sämsta företaget någonsin

Sämsta företaget någonsin. Det enda de hävdar som "mothugg" är att det krävs en fullmakt. Vi har skickat en sådan för länge sedan, så de kan inte skylla på det heller. Bevis finns ju för katten på mailen!! Ni säger att ni ska återkomma, men ni gör inte det! Det enda ni gjort är att skicka en påminnelse på saker som min pappa INTE har beställt! Sedan skickar ni den till inkasso , hävdar ni, när det i själva verket, det är NI SJÄLVA som är inkassobolaget! NI är så fruktansvärt usla så det finns inte! Lura gamla människor på detta vis! Tidningen har försökt få tag på er, men ni återkommer inte ens till dem! Vi har skickat massor av mail, men ni svarar aldrig! Det enda det leder till att ni får dålig publicitet och skickar in falska betyg här. Har ringt er, men då säger ni bara att det behövs en fullmakt också, vilket ni har fått för länge sedan. Nu kopplar jag in advokat, vilket jag även i mejl, har skrivit till er. Fört efter det sista mailet, så skrev ni på en annan av mina recensioner till er: det behövs fullmakt". NI tror att ni är så smarta och kan lura av folk pengar, men vi har ju bevis mot er, men det fattar ni inte. Till och med konsumentupplysningen vet om er nu. Jag kommer att strida för att ni får lägga ner ett skamfyllda företag. FY"piiiiip" vad dåligt gjort av er. Ni som går på deras metoder EFTER att ha läst detta, får skylla er själva.

6 maggio 2025

Hej Lotta,

Jag kan se att fullmakt återfunnits och godtagits, även fast den inkommit felaktigt till ett stängt ärende.

Svar har skickats med tydligt redogörande och vår bedömning i ärendet. Svaret fick du (2025-05-06).

Mycket dyra produkter

Mycket dyra produkter! Man måste läsa på förpackningen hur mycket varje kapsel innehåller och jämföra med andra märken!

29 aprile 2025

Hej "Mormor",

Ert tips stämmer på 100% av alla produkter och alla företag, ett kanon tips! Keep rock'in'on "Mormor"!

// Pelle

Bluff företag

Vill varna för detta företag
Dom har skickat att jag är skyldig dom pengar
Betalar jag inom 10 dagar får jag rabatt
Svarar inte i telefon

17 aprile 2025

Risposta di Nordic PLUS

Om ni mottagit ett underlag, där det står att ni har en skuld så är den förankrad till ert kundnummer så är detta något som skall regleras. Om ni är osäkert, eller inte förstår rabatterad möjlighet kontakta vår kundservice på aktuella öppettider (då svarar de alltid).

God fortsättning på våren!
// Pelle

Hej !

Hej !
Försökte nå er via kundtjänsten telefon under två dagar , men ni svara inte alls…
Tråkigt att man måste spendera flera timmar att nå er utan resultat.
Med vänlig hälsning,
Elens

8 aprile 2025

Hej Elena,

Ibland är det många som ringer in samtidigt och då kan det dröja lite innan vi besvarar samtalet. Men alla samtal som inkommer inom våra öppettider besvaras. Vi får be er ha tålamod så ska vi självklart hjälpa till

Vi vill också påminna om att vi även går att nå via brev eller mail och alla våra kontaktuppgifter står på baksidan av våran förpackning.

7 aprile 2025

Hej Magne,

Försäljaren var trevlig

Försäljaren var trevlig, pratade lugnt o tydligt, informerade tillräckligt om produkten o det runtomkring med ångerrätt m m.

1 aprile 2025

Hej Anna-Carin,

Jag har ingen rubrik.

Ett tydligt och trevligt bemötande

1 aprile 2025

Hej Kerstin,

// Torbjörn

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più