Super hurtig levering og dejlig god kundeservice. Havde bestilt en forkert størrelse, så jeg skrev en mail, og de fik det fixet med det samme. Pakken kom efter 2 hverdage. 👍🏽
Scopri cosa dicono le persone
Jeg bestilte to par bukser. Efter afsendelse skriver de, at de kun kan sende mig ét par. Jeg svarer, at det havde været rart at vide forinden, da jeg så ville have bestilt et andet sted, hvor jeg kunn... Leggi di più
Jeg har lovet at give Jer en anmeldes, når min ordre var i hus. Jeg har købt vare som ikke passede teenageren. Så efter måneder, lavede vi en ombytning uden bøvl. De nye varer fra Jer, blev afsendt in... Leggi di più
Jeg havde bestilt en vare, som desværre viste sig ikke at være på lager. Det gav virksomheden hurtigt besked om, og de var meget ærlige omkring situationen. Jeg er meget tilfreds med deres kunde... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Salg af tøj og sko via vores 2 hjemmesider www.NordicFashionOutlet.dk og www.OutletFashion.dk eller vores fysiske butik på Strøget i Varde 😊
Informazioni di contatto
Vestergade 7, 6800, Varde, Danimarca
- Dennis@NordicFashionGroup.dk
- nordicfashionoutlet.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Kære damer og herrer,
Kære damer og herrer,
Jeg har skrevet til dig i går. Jeg afgav ordren nedenfor hos dig for et par dage siden. Ifølge GLS er
levering ankom til destinationen den 2. maj 2022 kl. 9:27. Jeg var der i går og ville
at hente pakken. Ejeren af butikken fortalte mig, at han opsagde kontrakten med GLS
den 1. maj 2022. Jeg spørger dig nu, fordi GLS ikke gør noget og sagde, at jeg skulle kontakte
du. Hvis du ikke har nogen varer eller pakken inden for de næste par dage, tilbagefører jeg betalingen. jeg
gerne vil have nogle oplysninger.
Med venlig hilsen fra Tyskland
Michael Enzman

Alles bestens!
Top Preise, schnelle Lieferung und super Kommunikation mit dem Händler. Habe aus Versehen ein Fred Perry Polo in falscher Farbe bestellt, nach einer kurzen E-Mail schickten sie mir eins in richtiger Farbe. Die meisten anderen online Shops könnten sich hier ein Beispiel nehmen!

Risposta di Nordic Fashion Outlet
Man skulle tro det var løgn
Jeg var skeptisk overfor shoppen, med de så lave priser - så kørte til Varde for at se det med egne øjne, efter dialog m. shoppen. Kom hjem med to vildt lækre poloer, og så til en vanvittig pris!
Vil uden tvivl anbefale alle at handle her!

Nice Webside, Top Offers, Top Communication
Very good clear Webside
Top Products and very good offers
Top Service and very friendly communication

Risposta di Nordic Fashion Outlet
Genial service og hurtig levering.
Genial service og hurtig levering.
Blev kontaktet da den polo, jeg ville købe desværre var udsolgt.
men de var hurtige til at skrive om en anden polo som var til en dyre pris, men som de ville matche til den pris som den første polo var på. 🙂
Tusind tak for fed service

Risposta di Nordic Fashion Outlet
Hurtig levering, i mit tilfælde var varen for lille i størrelsen i forhold til andre steder med samme brand

9 Euro Versandkosten für ein Poloshirt
9 Euro Versandkosten für ein Poloshirt, dass man noch im Paketshop abholen muss, ist ganz schon hoch

Schnelle Lieferung nach Deutschland
Schnelle Lieferung nach Deutschland.
Sehr zufrieden. Sogar nach Hause geliefert mit einem kleinen Zusatz Betrag. Das würde vorher telefonisch abgestimmt. Sehr nett und freundlich

Risposta di Nordic Fashion Outlet
God service og hurtig expedition.

Risposta di Nordic Fashion Outlet
Ultra hurtig afsendelse af varer og…
Ultra hurtig afsendelse af varer og supporten var helt i top 👍🏻

Risposta di Nordic Fashion Outlet
God samtale undervejs , kan anbefales
God samtale undervejs da varen ikke var på lager alligevel , (var en fejl den stod på lager) men sendte en ny mail og personlig besked så snart den kom på lager og blev sendt, derfra modtog jeg super hurtigt. Desværre passede tøjet ikke personen det var tiltænkt.
Men var ingen problemer at sende retur og få penge retur . Så klart et sted jeg vil handle igen .

Fantastisk service!
Snabb leverans till Malmö och kläderna passade perfekt =)
Rekomenderar starkt denna sida!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.