Outlet Fashion Recensioni 210

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Jeg er i dag blevet modtaget af den venligste og mest hjælpsomme medarbejder hos Outlet Fashion. Jeg manglede afventegaver til mine sønner på søndag og den venlige medarbejder, tilbød at sende med Dao... Leggi di più

Har bestilt tøj flere gange hos Nordic Fashion Group, har været super godt tilfreds, fine produkter der fuldt ud svarer til forventningerne. Senest bestilte jeg et par julegaver i november, som jeg... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento uomo
  2. Negozio di abbigliamento per bambini
  3. Negozio di scarpe
  4. Negozio di abbigliamento donna

Salg af tøj og sko via vores 2 hjemmesider www.NordicFashionOutlet.dk og www.OutletFashion.dk eller vores fysiske butik på Strøget i Varde 😊

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Fantastisk kundeservice og hurtigt hjælp

Jeg kom til at bestille den forkerte type underbukser og havde ved en fejl bestilt boxers i stedet for trunks. Jeg skrev til deres kundeservice, og de svarede hurtigt og hjalp mig med at få byttet dem til trunks uden problemer. Super god og hurtig service – helt klart en 5-stjernet oplevelse. Kan varmt anbefales!

28 marzo 2026

Rigtig god service

Jeg kom til at bestille de forkerte underbukser fra Outlet Fashion og sender dem derefter retur. Til min store fortrydelse opdager jeg efterfølgende, at jeg simpelthen har returneret dem til den helt forkerte webshop. Jeg får ringet til Dennis fra Outlet Fashion, der siger, at han sagtens vil sende mig de rigtige underbukser, når han modtager dem fra den anden webshop, selvom returperioden er overstået. Dejlig service og kan klart anbefales!

7 gennaio 2026

Høj service

Høj service

Købte julegave til en virkelig god pris - og skulle bytte til anden størrelse. Fantastisk service. Klar anbefaling herfra.

2 gennaio 2026

Super service

Jeg bestiller en Ball Hammer hoodie i str. L,men opdagede et par dage sender, at jeg egentlig skulle have haft en XL. Jeg ringer ind en fredag eftermiddag og talte med Dennis, som var rigtig flink og hjælpsom. Vi aftalte at vi først, skulle snakke sammen ugen efter, men allerede mandag ringede han tilbage at jeg havde fået byttet hoodie til en XL. Rigtig god personlig service-det gjorde en store forskel. Jeg handler helt klart geren her igen.

5 gennaio 2026

God og hurtig service.

Jeg havde bestilt 3 pakker calvin Klein underbukser en fredag, lørdag opdager at jeg har bestilt forkert størrelse. Jeg ringer ind mandag og en meget venlig og serviceminded medarbejder tager hurtigt telefonen. Jeg spørg om de kan bytte størrelsen på underbukserne L i stedet for XL og selvom den var pakket, finder den serviceminded medarbejder pakken og pakker den om. Jeg modtager pakken med 9 par L underbukser dagen efter 👍🏻.

28 novembre 2025

Trods returnering ingen penge retur

Modtog ordren ret hurtigt. Resten af forløbet kan jeg dog ikke sige noget positivt om.
Modtog 1 par bukser mindre end betalt for. Har sendt størstedelen af ordren retur for over 3 uger siden. Og har på trods af det og 3 mails ikke fået svar fra dem. Har heller ikke modtaget pengene retur.

9 ottobre 2025
Logo di Outlet Fashion

Risposta di Outlet Fashion

Hej Tina Vi har returneret betalingen efter vi har modtaget returvarerne, men det tager lidt tid gennem Clearhaus som er kortindløseren, alt skulle være på plads, ring endelig til os hvis der er det mindste. Mvh Dennis