Super hurtig levering og dejlig god kundeservice. Havde bestilt en forkert størrelse, så jeg skrev en mail, og de fik det fixet med det samme. Pakken kom efter 2 hverdage. 👍🏽
Jeg bestilte to par bukser. Efter afsendelse skriver de, at de kun kan sende mig ét par. Jeg svarer, at det havde været rart at vide forinden, da jeg så ville have bestilt et andet sted, hvor jeg kunn... Leggi di più
Jeg har lovet at give Jer en anmeldes, når min ordre var i hus. Jeg har købt vare som ikke passede teenageren. Så efter måneder, lavede vi en ombytning uden bøvl. De nye varer fra Jer, blev afsendt in... Leggi di più
Jeg havde bestilt en vare, som desværre viste sig ikke at være på lager. Det gav virksomheden hurtigt besked om, og de var meget ærlige omkring situationen. Jeg er meget tilfreds med deres kunde... Leggi di più
Salg af tøj og sko via vores 2 hjemmesider www.NordicFashionOutlet.dk og www.OutletFashion.dk eller vores fysiske butik på Strøget i Varde 😊
Vestergade 7, 6800, Varde, Danimarca
- Dennis@NordicFashionGroup.dk
- nordicfashionoutlet.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
God service og hurtigt levering så hvad…
God service og hurtigt levering så hvad mere kan man ønske sig. Super fed online shop .10/10 herfra .kan klart anbefales Nordic fashion outlet
God service. Overskuelig hjemmeside.
Modtog det flotteste termosæt til min datter.
Hurtigt levering.
Go pris og monster hurtig levering💪🏻
Hurtig forsendelse 👍
Super lækkert tøj og den bedste…
Super lækkert tøj og den bedste kundeservice
Alt blev godt til sidst og jeg skal nok komme igen :-)
Var nede at handle lidt for først gang fysisk i butikken i Esbjerg. Fandt faktisk nok ret lækre produkter syntes jeg selv til nogle gode overkommelige priser. Da jeg kommer til kassen var der lidt rod med betalingen grundet lidt rabat der skulle tilføjes. Det resulterede desværre i 2 trækninger fra min konto som jeg så efter par dage og som vi talte lidt om butikken da jeg handlede. Jeg kontakte butikken igen og vi fik løst problemet og de overførte penge retur til mig igen da jeg havde vist dem trækningerne fra min bank. Skidt pyt. Så længe tingene løser sig og man taler pænt til hinanden så går alt jo som det skal. Jeg skal nok komme igen og se jeres varer som løbende tikker ind ;-)
Super godt sted og handle 👍
Styr unna denne nettsiden
Styr unna denne nettsiden. Jeg bestilte et par sko som ser helt annerledes ut og er i 2 str større enn de jeg bestilte.
Kundeservice skriver at de tenkte det var fint med noe som var romslig så de pleide å gå opp 1-2 str. Veldig spesielt. Vanskelig å kommunisere med dem og eneste tilbudet de vil gi meg er at jeg må betale retur selv til Kina. Når det er dem som har gjort feilen blir dette veldig dårlig service.

Bestilte sko i oktober
Bestilte sko i oktober, de har ennå ikke kommet. Har purret mange ganger og bedt om å få heve kjøpet, men blir bare møtt med ‘vennlige’ kundebehandlere som beklager.
STYR UNNA DENNE NETTSIDEN!

Virkelig God Service
Virkelig God Service
virkelig hjælpsom personale, og rigtig lækkert tøj til billige priser.

Risposta di Nordic Fashion Outlet
Super fin telefonisk kundeservice.

Risposta di Nordic Fashion Outlet
En rigtig fed butik og med masser af…
En rigtig fed butik og med masser af smart tøj ... Bare rigtig ærgerligt at de fleste sko kun findes i en str .. og de sko der findes i flere str er fra 44 og op 🥴

Fantastisk oplevelse!
Jeg handler utrolig meget hos Nordic Fashion Outlet.
Specielt nu jeg går og venter barn, har det været en gamechanger til at spare penge, og hvem kan ikke lide det? :)
Hjemmesiden er nem og overskuelig og alt deres tøj er fantastisk kvalitet.
Samme dag som jeg bestiler, bliver mine vare pakket og sendt afsted. Næste dag, har jeg så modtaget pakken, det er sku bare i orden!
Kæmpe 5 Stjerner herfra
Helt Fantastisk!
Simpelthen den bedste service
Simpelthen den bedste service. Hurtig og venlig ekspedition.
Nem bestilling af udmærkede produktet
Nem bestilling af udmærkede produktet, og hurtig levering.