Fantastisk pris og sender til Norge! Har flere år lett etter parfymen jeg kjøpte på Swedishface i Norge. Ikke vært i salg i Norge på mange år, og sidene i statene og England jeg har funnet dem har... Leggi di più
Veldig fornøyd med stort sett alt, 99%. Servicen og parfymen er topp. Prisene også.😁👍 Men det burde vært litt lettere å sende eventuelle returer tilbake. Siden Norge ikke er i EU må skjema fy... Leggi di più
Grei nettside, har handlet der før, men nå merker jeg at ting endres fort. Ikke bare har prisene på varer gått opp en del, nå koster frakt 79kr istedenfor 60 som det gjorde før. Jeg kjøpte Lattafa Kha... Leggi di più
Stort utvalg. Kjapp levering (stort sett). Dessverre har prisene steget mye og grensen for fraktfri levering er økt til 1000 NOK (før 800 NOK). Kan komme over noe få gode tilbud men ellers kan man kjø... Leggi di più
På SwedishFace Norge kan du handle god hudpleie, duft og hårpleie fra de mest kjente merkene. Vi tilbyr rask frakt, hjelpsom support og kvalitet til en svært konkurransedyktig pris.
Åbäcksgatan 6, 43167, Göteborg, Svezia
- +46 (0)122 444 444
- support@swedishface.com
- no.swedishface.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Har ikke fått alle 3 parfymer som jeg har betalt for
Jeg hadde bestilt og betalt for 3 parfymer, det ligger bare 1 parfyme i boksen som dere har sendt til meg. Kan dere sende resten (2 stykk) som jeg har betalt for?
Kjøpt: 2026-01-13
Reference: 584825

Risposta di SwedishFace Norge
Raske til å sende varer
Raske til å sende varer, godt utvalg i nettbutikk og gode priser😊
Utrolig rask levering
Utrolig rask levering! Så fikk jeg jo parfymen jeg har ville ha lenge, til en meget god pris ☺️
Hurtig og bra levert 😀
Bra produkt til riktig pris.
Bra innpakning og rask levering
Rask levering 👍
I bought my fragrance from here then…
I bought my fragrance from here then they mest up my delivery. I kontakt costumer service and do not get a reply. Then they proceed to not refund me the full amount. This is the last time I’m going to buy from them.

Risposta di SwedishFace Norge
Veldig bra,takk
Billig vare og rask levering
De bestilte varene var svært billige og ble levert raskt og effektivt direkte i postkassa. Kan anbefales.
Veldig rask leveranse
Veldig rask leveranse! Tipp topp service og alt, veldig fornøyd :)
God opplevelse hver gang
Bestilt flere ganger herfra. Kun god erfaring med leveranse, produktene er som dem utgis å være