SwedishFace Norge Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Fantastisk pris og sender til Norge! Har flere år lett etter parfymen jeg kjøpte på Swedishface i Norge. Ikke vært i salg i Norge på mange år, og sidene i statene og England jeg har funnet dem har... Leggi di più

Veldig fornøyd med stort sett alt, 99%. Servicen og parfymen er topp. Prisene også.😁👍 Men det burde vært litt lettere å sende eventuelle returer tilbake. Siden Norge ikke er i EU må skjema fy... Leggi di più

Grei nettside, har handlet der før, men nå merker jeg at ting endres fort. Ikke bare har prisene på varer gått opp en del, nå koster frakt 79kr istedenfor 60 som det gjorde før. Jeg kjøpte Lattafa Kha... Leggi di più

Stort utvalg. Kjapp levering (stort sett). Dessverre har prisene steget mye og grensen for fraktfri levering er økt til 1000 NOK (før 800 NOK). Kan komme over noe få gode tilbud men ellers kan man kjø... Leggi di più

1. Grossista di prodotti di bellezza
  2. Negozio di cosmetici

På SwedishFace Norge kan du handle god hudpleie, duft og hårpleie fra de mest kjente merkene. Vi tilbyr rask frakt, hjelpsom support og kvalitet til en svært konkurransedyktig pris.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

49 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Product is of a good quality and it has…

Product is of a good quality and it has to be said...a great customer service 😃 kon

19 maggio 2026

Hi ! 😊
Thank you so much for your kind words!

We're so happy to hear that you're pleased with both the product quality and our customer service. It truly means a lot to us that you took the time to share your experience. We hope to see you again soon.

Have a wonderful day! ✨

Warm regards,
The SwedishFace Team

Ātra piegāde

Ātra piegāde! Orgʻinālas smalžas!

13 maggio 2026

Risposta di SwedishFace Norge

Paldies, ka izvēlējāties You.se! 😊 Mēs esam ļoti priecīgi, ka viss noritēja ātri un droši. Paldies, ka padalījāties ar savu pieredzi – tas mums ir ļoti svarīgi. Lai jums skaista diena! 💖

Trygg netthandel

Trygg netthandel og raskt levering.

19 maggio 2026

Risposta di SwedishFace Norge

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊 Det gleder oss stort å høre at du opplevde handelen som trygg og at leveringen kom raskt. Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi håper å få ønske deg velkommen tilbake snart! ✨ Varme hilsener fra oss i You.se

Pakken kom ikke frem

Hei,har ventet lenge så fikk ikke pakken, jeg kjøpte parfymen som bursdagave til tvilling døtrene mine var dårlig gjort, det er ikke første gang jeg bestiller hos dere men det ble rart at dette skjedde med denne bestillingen

20 maggio 2026

Risposta di SwedishFace Norge

Hei! Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi synes det er leit å høre at bestillingen ikke kom frem som planlagt, særlig siden den var tenkt som en bursdagsgave. 💛 Pakken ble dessverre returnert til oss fordi den ikke ble hentet ut eller på grunn av feil adresse. Vi håper vi får sjansen til å hjelpe deg igjen og gi deg den gode opplevelsen du er vant til. Ønsker deg en fin dag! ✨

Rask og presis levering

Rask og presis levering. God informasjon hele veien fra bestilling til mottatt varen

11 maggio 2026

Rask levering

Rask levering, alt bra

23 aprile 2026

Risposta di SwedishFace Norge

Hei! 💖 Tusen takk for de fine ordene dine. Vi blir så glade for å høre at du er fornøyd med både handelen og den raske leveringen. Det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din. Ønsker deg en fantastisk dag! 😊 Hilsen teamet på You.se

Tusen hjertelig takk for rask levering…

Tusen hjertelig takk for rask levering og god service

13 aprile 2026

Risposta di SwedishFace Norge

Så hyggelig å lese anmeldelsen din! 💖 Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Vi blir veldig glade for å høre at du er fornøyd med både levering og service. Ha en fantastisk dag!

Rask levering

Rask levering. Godt innpakket og god hjelp fra kundeservice, men tok litt lang tid før jeg fikk svar. Over 1 uke. Jeg kjøpte led ansiktsmaske. Produkt med kvalitet.

20 gennaio 2026

Cheep hack

Produktet jeg kjøpte var betraktelig billigere enn noen annet sted, og kom i posten innen en uke. Godt pakket inn og god frakt informasjon underveis. Ingen toll utgifter. Veldig fornøyd!

19 gennaio 2026