NewFysic - Den Haag Benoordenhout Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Van Hoytemastraat 98, 2596 ET Den Haag, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel erg tevreden klant . En ik vind jullie resultaat gerichte begeleiding vertrouwelijk en met jullie begeleiding ben ik gezond afgevallen en jullie doen jullie werk super goed zo door gaan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een geweldig concept, heel blij met het resultaat. Heeft mij niet veel moeite gekost. Weinig tot geen honger gehad. Ook het mogen blijven eten van voldoende koolhydraten, en proteïne supplementen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

New Fysic is de beste manier om een gezond gewicht te bereiken! Ik heb in mijn leven alle diëten geprobeerd die er zijn maar bij allen kwamen de kilo's er na verloop van tijd weer aan. Bij New Fysic w... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had nooit verwacht dat ik weer hetzelfde zou wegen als voor mijn 3 kinderen. Ik probeerde al jaren verschillende diëten, maar na een paar weken was er nog geen resultaat, waardoor ik toch weer naar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di perdita peso

Scritti dall'azienda

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

Scritti dall'azienda

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

• Van Hoytemastraat 98, 2596 ET, Den Haag, Zuid-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

228 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Met dank aan Lidia ben ik 10 kilo…

Met dank aan Lidia ben ik 10 kilo afgevallen!!! Super resultaat!!!! Ook heel fijn dat ik mij veel energieker voel. Zeker blijf ik ook een aantal supplementen gebruiken, vooral de menofysic, vitamine en de omega. Nicole Dieke

25 marzo 2022
Valutata 5 stelle su 5

Hulde aan Lidia van New Fysic Benoordenhout.

Ik ben erg blij dat ik voor New Fysic heb gekozen, Lidia wist mij goed te motiveren om door te zetten, en ik ben al 1/3e aan overtollige kilo's kwijt. Voel me al een stuk lichter en ga zo nog even door.
Lidia weet erg veel en legt goed uit hoe mijn lichaam reageert en meet alles, bijv. qua vetmassa en spiermassa en BMR en bloeddruk.
Veel succes gewenst!

15 febbraio 2022
Valutata 5 stelle su 5

10 Kilo kwijt met New Fysic!

10 Kilo kwijt met New Fysic! Ik dacht steeds: "ik kan zelf wel afvallen" maar dan ging het toch telkens mis. Nu, met New Fysic, heb ik de stok achter de deur van het wegen en word ik heel goed begeleid door Lidia. Ze is superleuk en relaxed en kijkt elke keer goed wat ik nodig heb.

9 febbraio 2022

Een flinke stap

Een flinke stap
Om binnen te stappen bij New Fysic in Den Haag, Benoordenhout. Op aanraden van een kennis ben ik gestart. Als coach heb ik Lidia Pronk, beter had ik het niet kunnen treffen, zij heeft kennis van zaken, geeft goede uitleg en adviezen en is bijzonder gemotiveerd om te zorgen dat ik mijn doel met gemak ga bereiken. Veel dank daarvoor
Babs Lambrechts, Den Haag

13 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

fantastische en blijvende resultaten en een hele fijne en deskundige begeleiding

Ik ben heel erg tevreden over NewFysic. Het was niet makkelijk om hier binnen te stappen. Ik moest een behoorlijke drempel over. Normaal gesproken heb ik weinig problemen met mijn gewicht of figuur, maar de laatste jaren kwamen er telkens pondjes en kilo's bij, waardoor ik uiteindelijk toch niet meer tevreden was over mezelf. Vooral mijn buik vond ik te dik, terwijl vroeger mijn taille altijd het beste deel was. Met Lydie ging ik aan de slag om gewicht te verliezen en vooral ook om vet kwijt te raken. Tot mijn verbazing moest ik daarvoor meer gaan eten in plaats van minder. Lydie wist mij ervan te overtuigen dat mijn lichaam in een stresstoestand was geraakt door te weinig te eten en te weinig eetmomenten, waardoor ik juist vet had opgeslagen. Dus ik ging meer eten (caloriearm weliswaar maar gewoon lekker eten en zeker geen konijnenvoer :-) en dronk voorlopig even geen alcohol. De kilo's vlogen er af. Al binnen een maand tijd was ik 5 kg kwijt en na twee maanden 9 kg. En mijn taille was weer terug: alle extra centimeters waren verdwenen. Ik kan nu weer gewoon eten en drink ook weer een glas wijn en mijn gewicht blijft stabiel. Ik moet me er wel toe zetten om regelmatig te blijven eten, ook tussendoor, ik ben vaak te druk waardoor ik vergeet te eten. Een ander pluspunt was nog dat ik heel goed uitgelegd kreeg hoe het programma werkt, wat het doet met je lichaam en er was veel enthousiasme voor de bereikte resultaten. Ik voelde me gesteund en aangemoedigd.

23 dicembre 2021

Afvallen met plezier

Om een afspraak te maken bij New Fysic was de beste beslissing die ik genomen heb in 2021. Niet alleen bijna 15 kg afgevallen, maar ik voel mij fitter dan ooit.
Wil jij gezonder gaan leven en kilo’s kwijt, maak een afspraak bij New Fysic bij jou in de buurt

20 dicembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Een fantastische aanrader voor iedereen! Ben met zeer goede begeleiding van…Lidia Pronk NewFisic Den Haag ruim 10 kilo kwijt in ruim 7 weken.

Een Aanrader! Ben met zeer goede begeleiding van Lidia Pronk vestiging Den Haag Benoordenhout ruim 10 kilo kwijt in bijna 7.5 weken. NewFisic is geweldig. Perfecte coaching. Je kan gewoon lekker blijven eten. Zonder Lidia had ik dit nooit volgehouden. Ze is goed, eerlijk en rechtvaardig. Ze zegt waar het op staat en is superlief.
Op naar de laatste 3 kilo en dan volhouden

1 dicembre 2021

Team Denhaag verdient een pluimpje

Deze verandering van levensstijl is niet zo moeilijk vol te houden.
Bij NF Denhaag is de begeleiding super. De locatie ziet er ook altijd netjes uit en voel mij altijd welkom.
Deze verandering van levensstijl is niet zo moeilijk vol te houden, maar dat komt ook mede door Lidia haar aanstekelijke enthousiasme die mij elke week weer motiveert, met mij mee denkt .
Door al deze pluspunten hoop ik uiteindelijke mijn streef gewicht te halen.
Team Denhaag chapeau, ga zo door.

29 ottobre 2021
Logo di NewFysic - Den Haag Benoordenhout

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout

Hi!

Hartelijk dank voor je mooie review. We zijn blij te horen dat je tevreden bent en dat je jouw streefgewicht gehaald hebt. Goed gedaan!

Liefs,
Team NewFysic

Valutata 5 stelle su 5

Een nieuwe leefstijl/ een gelukkiger mens zijn.

Ik heb in de afgelopen 10 jaar meerdere diëten geprobeerd, ik was dan altijd vooral gericht op snel resultaat, wat ik met diverse diëten ook behaalde maar kwam dan 2x zo hard weer aan.. eindresultaat 38kilo zwaarder in plaats van lichter.

Via via kwam ik op het pad van New Fysic terecht. Aanvankelijk was ik sceptisch, dacht dat ik aan een abonnement vast zou zitten.
Ik wilde nergens aan vast zitten... maar tegelijkertijd was ik ongelukkig met mezelf, was snel moe en voelde me futloos.
Na mijn kennismakingsgesprek bleek dat dit niet het geval was.
Het dieet is op mij persoonlijk afgestemd en wekelijks wordt ik begeleid dmv weging en een luisterend oor/advies.
Ik was nog steeds huiverig.. want tja... ik had al zoveel diëten gedaan.

Nu ruim 4 maanden verder voel ik me een totaal anders mens. Ik ben 13 kilo lichter en het anders eten met ondersteuning van de voedingssupplementen zijn een nieuwe leefstijl geworden. Ik zit lekkerder in mijn vel en heb meer energie. Elke week als ik bij Lidia ( mijn coach) ben geweest ben ik nog meer gemotiveerd. Dit komt omdat zij een stok achter de deur is. Ze weet me te motiveren ook mede door haar uitleg en zoeken naar oplossingen als het eventjes niet gaat.
Ik zou dit echt iedereen aanraden die , net als ik, veel heeft geworsteld met diëten in het verleden.

14 ottobre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Effectieve methode om even pas op de…

Effectieve methode om even pas op de plaats te maken voor wat betreft je voedingspatroon en ideaal om op een gezond gewicht te blijven. Webshop is snel en effectief en je krijgt helder advies bij alle producten. Online goed te volgen, voor dat extra stukje motivatie zijn de live consults eigenlijk nog beter.

13 febbraio 2021

Goed gevoel

Goed contact met de begeleidster!
Zij is geïnteresseerd in je persoonlijke situatie en speelt hierop in. Geeft goeie tips waarmee je de juiste eetpatroon/ levensstijl kunt volgen.

30 dicembre 2020

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più