Ik ben heel erg tevreden klant . En ik vind jullie resultaat gerichte begeleiding vertrouwelijk en met jullie begeleiding ben ik gezond afgevallen en jullie doen jullie werk super goed zo door gaan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een geweldig concept, heel blij met het resultaat. Heeft mij niet veel moeite gekost. Weinig tot geen honger gehad. Ook het mogen blijven eten van voldoende koolhydraten, en proteïne supplementen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik had nooit verwacht dat ik weer hetzelfde zou wegen als voor mijn 3 kinderen. Ik probeerde al jaren verschillende diëten, maar na een paar weken was er nog geen resultaat, waardoor ik toch weer naar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Scritti dall'azienda
Van Hoytemastraat 98, 2596 ET, Den Haag, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ik had te weinig supplementen, ik heb via internet besteld, helemaal goed volgende dag in huis! Top!
Wegen doe ik elke week bij mijn coach, newfysic werkt het beste voor mij, ik ben nu 2 maanden bezig en 9 kilo kwijt.
Ik zweer erbij!

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
Professioneel, goede adviezen die passen bij mij als persoon. Heel rustig en het was elke week weer een klein feestje omdat het echt effect had. In korte tijd 6 kilo afgevallen.
Het is absoluut niet moeilijk om de NewFysic methode tot je dagelijkse routine te maken. Ik viel 7,4 kilo af en ben heel blij met mijn gewicht van 59,6 kilo. De coaches leggen alles goed uit. Af en toe heb ik ook kant-en-klaar maaltijden van NewFysic besteld; deze zijn echt heerlijk.

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
Ken deze fijne methode al van een aantal jaar geleden. Helaas vind ik de tijd die een coach voor je heeft soms wel erg kort.

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
Ik ben heel blij met mijn coach Lidia. Zij weet me op de juiste manier te motiveren en geeft goed advies over hoe mijn resultaat te bereiken.

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
Behapbaar en goed advies, met oog voor de persoon. New Fysic is geen straf, heel lekker eten. Dit lukt je!

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
New Fysic is de beste manier om een gezond gewicht te bereiken! Ik heb in mijn leven alle diëten geprobeerd die er zijn maar bij allen kwamen de kilo's er na verloop van tijd weer aan. Bij New Fysic word je op een professionele, vriendelijke, eerlijke manier begeleid naar een gezond gewicht. Lydia van de vestiging in Den Haag is een fantastische coach die precies aanvoelt wat jij nodig hebt om een voor jou gezond gewicht te bereiken. Zonder vieze maaltijdvervangers maar met 'gewoon' gezond eten + de supplementen die net dat extra zetje geven.

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
Team Newfysic en Johan hebben me geholpen over meerdere hobbels te stappen. En weer fijn in mijn eigen lichaam voelen terug gegeven.
Bedankt voor alles.

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
Vooral complimenten voor de fijne begeleiding door Johan. Altijd stimulerend, maar nooit ‘pushen’ als het even tegenzit.
Op een geleidelijke manier ben ik 11 kilo afgevallen zonder honger gevoel!! Ik heb geleerd om meer te eten van de gezonde dingen. Het was een super ervaring met een super goede coach; Lidia, ze hielp me elke week weer om een goed resultaat neer te zetten.
De contacten met mensen van New Fysics zijn heel prettig en de sfeer is gastvrij. Er wordt de tijd genomen om de stand van zaken goed te bespreken en advies te geven voor het vervolg. De informatie in de app waarin alles wordt ge-update, is heel handig en zorgt ervoor dat alle informatie altijd bijdehand is. Ik beveel het concept zeker aan aan anderen. De dieet-adviezen en de diverse supplementen helpen om af te vallen en je leef- en voedingsstijl hier ook in de toekomst aan te passen. Het is wel belangrijk consequent te zijn en te blijven. Dat laatste is soms wel een uitdaging.
Johan en Mylene bedankt voor jullie begeleiding.
Eindelijk de kilo,s eraf!
Voel mij heel goed met deze leefstijl en was heel tevreden met mijn coach Mireille.
Het lukte me niet om die paar kilo’s te veel kwijt te raken. Via via kwam ik bij New Fysic Den Haag terecht. Lidia is een prettige coach die met geduld en goede tips mij op de juiste weg heeft geholpen. Met een gezonde leefstijl (qua eten en bewegen) ben ik ruim 5 kilo kwijt. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet.
Ik heb hele gede begeleiding gehad bij new fysic. De begeleiders zijn vriendelijk, behulpzaam en denken met je mee.
Hele fijne persoonlijke coach! Het is heel duidelijk hoe New Fysic werk. Het boodschappenboekje en de app zijn echt top! Ook staan er zowel op de app als op de website heel veel leuke en lekkere recepten. Het feit dat je af en toe mag ‘smokkelen’ (en dan een No Regret en/of AppetiteControle gebruikt) is ook heel fijn.
Altijd een warm welkom en fijne gesprekken met Lydia. Het resultaat mag er ook zijn! Het New Fysic voedingsplan is mijn way of life geworden😁 Bedankt en ik blijf jullie aanbevelen!👌
Mijn ervaring was SUPER.
Heel goede ervaring. Altijd terecht met mijn vragen.
Goede oplossingen voor de vragen.
In het begin veel afgevallen, vanwege onregelmatige werk nu al een tijdje stilstaand. Geweldige begeleiding van Mylene afdeling Hoytemastraat, toppertje!! Raap mezelf geregeld weer bijeen, komt goed...