Wat een geweldig concept, heel blij met het resultaat. Heeft mij niet veel moeite gekost. Weinig tot geen honger gehad. Ook het mogen blijven eten van voldoende koolhydraten, en proteïne supplementen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben heel goed afgevallen. Mijn eet patroon is gewoon veranderd. En blijf gewoon op gewicht. Goede tips gekregen van Johan
L'azienda ha risposto
New Fysic is de beste manier om een gezond gewicht te bereiken! Ik heb in mijn leven alle diëten geprobeerd die er zijn maar bij allen kwamen de kilo's er na verloop van tijd weer aan. Bij New Fysic w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Scritti dall'azienda
Van Hoytemastraat 98, 2596 ET, Den Haag, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
Ik ben echt niet goed met review schrijven maar ik vind newfysic heel goed bedrijf en hulpzaam ierlijk en de producten ook heel goed medewerker prachtig mensen dus erg tevreden met ze

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
4.5 maand geleden was ik klaar met mijn overgewicht.
Ik dacht ik moet er iets mee doen om de kilo's kwijt te raken.
Ivm een drukke baan kon ik het niet opbrengen om te gaan sporten..
Ik heb een afspraak gemaakt bij new fysic en vanaf dag 1 heeft het me geen moeite gekost om af te vallen.
Ik woog 94 kilo en nu 77.4. Bijna 16 kilo lichter.
Door elke week te wegen bij Petra ( mijn coach) en elke week af te vallen werd mijn motivatie alleen maar sterker.
De tips die je krijgt zijn mega fijn. Tuurlijk had ik ook wel eens een moment dat het moeilijk was, maar dan dacht ik nee ik moet volgende week weer wegen.
Ik ben echt heel makkelijk door de afval periode heen gekomen. Je mag echt veel eten, 6x daags, maar je moet de juiste keuze maken.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik het echt heel fijn hebt ervaren en elke maand blijf ik trouw wegen.
Ik heb mij doel bereikt via New Fysic Benoordenhout. Heel veel dank voor alle support.
Twijfel je nog?, niet doen. Maak gewoon een afspraak het veranderd echt je hele leven.
Voel me 1000 x beter...
Gr,
Wikky

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
One size fits all program with quality supplements. Effective for loosing fat.
Had a poor experience with Brand Den Haag that is poorly managed with bad customer care.

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
Het was een positieve ervaring omdat ik in relatief korte tijd een gezond gewicht heb bereikt zonder dat ik moeite heb gehad om het vol te houden. Petra Heins heeft mij goed geholpen door haar aanmoediging en goede raad
De mensen die hier werken zijn professionals. Geven goed advies en begeleiding. Een op maat gemaakt voedselplan en goede uitleg na weegmoment. Een aanrader als je serieus wilt afvallen en gezond wilt leven.

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
Nu voor de 2e keer in 7 jaar ruim 20 kilo afgevallen in 8 maanden. Makkelijk vol te houden en te volgen! Voor mij is New Fysic eigenlijk het enige "dieet" wat echt werkt! Ik zou het iedereen aanraden. Met lekkere recepten die niet moeilijk zijn en snel klaar zijn! En de coaches zijn ervaren en denken altijd met je mee, ik ga mijn wekelijkse weegmomentjes wel missen!

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
I had a very positive experience at The Hague location. It truly felt supported throughout my whole weight loss journey. Brenda and Petra both have really good advice and were always available which made it even easier to plain appointments. If you are looking to lose weight I would definitely recommend ;)

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
Erg goed begeleid door Johan hij heeft ons heel goed bijgestaan. Het is een topper.
Bedankt voor alles en nu moeten we het volhouden.

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
Dit was mijn laatste poging om weer blij te worden met mijn lijf. En het is gelukt! Mede dankzij die lieve Milaine van New Fysic! Laagdrempelig en professioneel. Zeker in het begin vloog het eraf. Daarna was het af en toe best bikkelen. Maar de knop is om. 17 Kilo lichter, ook in m’n hoofd…. Zo fijn! Heel veel dank!

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
Wat een geweldig concept, heel blij met het resultaat.
Heeft mij niet veel moeite gekost. Weinig tot geen honger gehad. Ook het mogen blijven eten van voldoende koolhydraten, en proteïne supplementen heeft bijgedragen aan minimaal spierverlies. Fijne ondersteuning van coach Johan. Zeker een aanrader!! Na traject is ook fijn!!

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
Ik had nooit verwacht dat ik weer hetzelfde zou wegen als voor mijn 3 kinderen. Ik probeerde al jaren verschillende diëten, maar na een paar weken was er nog geen resultaat, waardoor ik toch weer naar de verkeerde producten greep. Met de hulp van het NF programma en de persoonlijke begeleiding van coach Mylène was het me nooit gelukt om na 19 weken bijna 20 kilo kwijt te zijn, waarvan 3/4 in het vet. Daarnaast zijn de recepten makkelijk, lekker en veelzijdig, waardoor eten nog steeds een feestje is!

My expercience wasn’t good
In the start of the program is it good I lose 4 kilo in 6 months and after this I can’t lose more weight and when I ask my coach what the the problem only Everey time told me I think hormonal changes , she told me I don’t know what is the problem
I don’t find it good because she don’t understand and she can’t help me
Very bad.
But im now busy with onther coach in another place i lose with her normally weight
Really I dont recommend new physic
My expercience was in denhaag I was with coach that really dont understand my situation she only save in har brain what she give for every client but when you have problem she dont understand and she canot advice you very bad

Risposta di NewFysic - Den Haag Benoordenhout
De filosofie van de NewFysic methode is effectief en resultaat gedreven, de ondersteuning van Johan van der Ven, de coach, is perfect en zeer motiverend.