Varene blei sendt som ein pakke, men leverandør sendte mail og forklarte dette på forhånd. Opplever dette som ei seriøs side, dei har gode prisar og leverer det som blir bestilt. Trygg side å handle f... Leggi di più

Bestilte 2 bikinitopper, etter bestillingen var gjennomført oppdaget jeg at de blir sendt fra Danmark og fikk litt panikk. Sendte mail til kundeservice med min bekymring ift leveringstid. Samme dag bl... Leggi di più

Jeg er veldig fornøyd med varene jeg kjøpte. Alt var veldig god og fin innpakket. Desverre har pakken blitt levert med UPS som ikke var bra. Jeg skulle signere leveringen men pakken har bare blitt kas... Leggi di più

Da jeg fikk meldinger om at pakke var på vei kunne jeg ikke forstå hvilken vare det var. Det sto ingenting om avsender og jeg lurte på om meldingene bare var spam. Jeg hadde da ikke bestilt noe fra u... Leggi di più

1. Negozio di intimo
  2. Negozio di biancheria intima

Siden 2006 har Netlingeri.no tilbudt undertøy online for jenter i alle størrelser. Våre medarbeidere er eksperter innen lingeri og står alltid klare til å svare på spørsmål du måtte ha. Vår misjon er å gi deg friheten til å handle nytt undertøy når det passer deg best. Vi er sikre på at du alltid vil finne akkurat det undertøyssettet du leter etter. Hos Netlingeri.no finner du alltid gode tilbud, inkludert spesialpriser på store kampanjedager som Black Friday. Vi tilbyr et bredt utvalg av undertøy, lingeri, bikinier og badetøy – så sjansen er stor for at du finner noe som passer perfekt for deg. Vi fører kun kvalitetsmerker i vårt sortiment, inkludert Marie Jo, Chantelle, Sloggi, PrimaDonna, Hunkemöller og Triumph – for å nevne noen. I tillegg har vi en BH-guide som hjelper deg med å finne riktig størrelse.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Truverdig, bare å bestille

Varene blei sendt som ein pakke, men leverandør sendte mail og forklarte dette på forhånd. Opplever dette som ei seriøs side, dei har gode prisar og leverer det som blir bestilt. Trygg side å handle fra.

13 aprile 2026

Neonfarge

Jeg bestilte en rosa BH. Det var en overraskelse at den var i neonfarge. Dette mener jeg burde stått i beskrivelsen, da hadde den ikke blitt bestilt.

5 gennaio 2026
Logo di Netlingeri.no

Risposta di Netlingeri.no

Hei Christine

Vi beklager at fargen ikke oppfylte dine forventninger. Fargen er oppført som "pink" på nettstedet, noe som også fremgår av produktbildene.

Hvis varen ikke oppfyller dine forventninger, kan du selvfølgelig returnere den i henhold til våre returrettigheter.

Ta gjerne kontakt med oss via e-post hvis du har spørsmål eller trenger hjelp.

Kundeservice // Netlingeri.no

Har ikke fått varene

Har ikke fått varene. 👎

29 dicembre 2025
Logo di Netlingeri.no

Risposta di Netlingeri.no

Hei Øystein

Vi sendte pakken din 22. desember. Dessverre har leveransen tatt lengre tid enn vanlig for budfirmaet, noe som i denne perioden kan skyldes helligdager og den generelle travlheten i tiden før og rundt jul. I slike perioder opplever budfirmaer ofte lengre leveringstider, selv etter at pakken er sendt fra vårt lager.

På vegne av transportselskapet beklager vi at leveransen ikke ble levert innen den vanlige leveringstiden. Jeg kan imidlertid se at pakken ble levert 31. desember, og jeg håper du er fornøyd med bestillingen din.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer, kan du gjerne kontakte vår kundeservice.

Kundeservice // Netlingeri