Ten eerste: het zijn top-BH's Ten tweede: indien de levering wat later is, dan laten ze dat altijd weten! Correcte levering, netjes verpakt! Heel content!
j'ai trouvé chez vous ce qu'il n'y avait plus sur d'autres sites (glamuse, ohlala, prima donna...). mais je n'ai eu aucune information pdt plusieurs jours après ma commande et mon paiement, ce qui m'a... Leggi di più
Na eerst een maatje re klein besteld te hebben werd dit ogenblikkelijk rechtgezet en nu heb ik de perfecte maat Sloggi aan een fantastische prijs. Nu zeker even de bh collectie doornemen en dan kan ik... Leggi di più
Het was zeker een goede ervaring. Zeker de prijs in vergelijking met andere webshops. 1 ster minder omdat ik de "prothese-bh" niet had tegen mijn operatie. De bh stond namelijk vermeld als "voorradig"... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Sinds 2006 biedt Netlingerie online ondergoed aan voor meiden van alle maten. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in lingerie en staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Onze missie is om jou de mogelijkheid te bieden om nieuwe lingerie te shoppen op het moment dat het jou uitkomt. Zo ben je er zeker van dat je altijd het perfecte setje vindt waar je naar op zoek bent.
Sletten 59A, 7500, Holstebro, Danimarca
- +32 78 48 01 52
- support@netlingerie.be
- netlingerie.be
Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Een uitstekende lingeriewinkel
Duidelijke aanbiedingen van bekende merken aan concurrentiele prijzen zijn hier gekoppeld aan een prima service. Definitief een aanrader!
Heel content
Ten eerste: het zijn top-BH's
Ten tweede: indien de levering wat later is, dan laten ze dat altijd weten!
Correcte levering, netjes verpakt!
Heel content!
Top website !
Zeer uitgebreide collectie. Zeer correcte afhandeling van de bestellingen ! Top website ! Aanrader! Zeer mooie aanbiedingen met korting.
Goed prijs & correcte service
Goed prijs & correcte service.
Mijn bestelling liep wat vertraging op maar daar kreeg ik een mailtje van & op zich viel de vertraging zelf ook nog best goed mee.
Is héél mooi en past perfect!!
conforme à mes attentes
conforme à mes attentes, rapidité d'expédition et soin apporté à l'emballage.
Supersnelle levering
Supersnelle levering. Na 3 dagen lag mijn setje in de brievenbus 📫
Top top top!
Levering was zoals aangekondigd
Levering was zoals aangekondigd. Artikelen voldoen volledig aan de verwachtingen.
Je suis satisfaite des produits,1er…satisfaction
Je suis satisfaite des produits,1er essai en démonstration lingerie ceux ci ne bouge pas au lavage taille super bien commande en ligne rien a dire livraison rapide je recommande
Perfecte pasvorm en heel vlotte…
Perfecte pasvorm en heel vlotte levering. Super tevreden!
Zeer goede prijs
Zeer goede prijs, vlotte levering, ontvangen wat ik besteld
Zeer aangename ervaring!
Vlotte en vriendelijke service, snelle levering, zeer goede kwaliteit!
Vlotte afhandeling en opvolging
Vlotte afhandeling bestelling en goede track & Trace opvolging van de levering
Product van goede kwaliteit en is snel…
Product van goede kwaliteit en is snel bezorgd
soepele en doordachte manier om niet…
soepele en doordachte manier om niet passende produkten terug te sturen en hetruime aanbod en snele levering
Goede service en heel betrouwbaar
Jullie hebben het merk en de modellen die voor mij het beste passen en dat aan heel schappelijke prijzen.
Ik ben heel tevreden en zal zeker bij jullie nog meer bestellen.
Alles is ok van de aankoop tot de…
Alles is ok van de aankoop tot de levering. Een aanrader.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.