Nerostein har verkligen uppfyllt allt som utlovats 👍 Leveranstider har stämt väldigt bra och uppmätning samt montering av bänkskivor och stänkskydd till vårat stora kök i ett hus långt ut i skogen vi... Leggi di più
Väldigt nöjda! Allt gick otroligt smidigt! Snabbt på plats för att mäta och leverans skedde två veckor senare av duktiga killar som kom med lite egna förslag, det uppskattades! Vi var väldigt nervösa... Leggi di più
Missnöjd Jag är oerhört missnöjd. Inte nog med att bänkskivan var försenad, de mätte fel vilket betydda att jag var tvungen att vänta ännu längre. Efter knappt 4års bruk har fogen de använt släppt... Leggi di più
Dåligt 👎🏻 synd att jag inte läste omdömen inna jag betalade 86 000 kr för 7 månaders stress och ångest.Misstag efter misstag och sen sitter man helt frustrerad och försöker att reda ut röran som at... Leggi di più
- Negozio di piani di lavoro da cucina
- Negozio di armadi
- Negozio di mobili per cucina
- Esperto nella ristrutturazione di cucine
- Negozio di articoli da cucina
Scritti dall'azienda
Nerostein är ett företag med många års erfarenhet inom stenindustrin. Vårt företag är specialiserat på att tillverka och leverera högkvalitativa bänkskivor i natursten som uppfyller våra kunders alla behov. Vi erbjuder ett brett sortiment av material inklusive kvartskomposit, keramik, marmor och granit. Vi är stolta över att ha en rad olika färger, mönster och texturer tillgängliga, så att våra kunder kan hitta en bänkskiva som passar perfekt med deras personliga stil och smak. Vi på Nerostein är stolta över att kunna erbjuda ett komplett sortiment av tjänster, från design/uppmätning och tillverkning till installation och underhåll av bänkskivor. Vår expertis och erfarenhet garanterar att våra kunder alltid får högkvalitativa produkter och en professionell service. Vi är också engagerade i att använda miljövänliga processer och material som minimerar vår påverkan på miljön. Vår hemsida ger dig möjlighet att enkelt navigera genom vårt sortiment av bänkskivor och hitta den perfekta stenen för ditt projekt. Vi har också en dedikerad kundtjänst som alltid är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att göra det bästa valet. Besök vår hemsida redan idag och upptäck varför vi är en av de ledande leverantörerna av naturstensbänkskivor i Nordeuropa!
Tammi tee 71, 76915, Vatsla, Estonia
- +46 70-306 6869
- info@nerostein.se
- nerostein.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Perfekt fit.
Quick and accurate service.
Nice servicemen Who did the measursment and later the placing of the Stones.
Perfekt kommunikation och trevliga
Perfekt kommunikation och trevliga. Höll tider o jobbade snabbt
Noggrann och trevlig personal
Noggrann och trevlig personal. Väldigt nöjda med färg och yta på bänkskivan.
Perfect installation with quality
The installation was very fast, accurat, and the two guys that did the installation even paid attention to the small details to make it perfect. I would highly recommend this to anyone.
Very Nice tops!
Problemfritt från mätning till montage
Problemfritt från mätning till montage. Snabbt gick det också. Rent och snyggt efter hantverkarna.
Mycket nöjd med både skivmaterial
Mycket nöjd med både skivmaterial, mätning och montering.
Service kring beställda bänkskivor
Vi har beställt bänkskivor inkl ingående service via IKEA och det första man reagerar på är en väldigt rörig mejl-konversation och ett evigt tjat om deras s.k kvalitet från Nerostein, utan att ha leverat slutprodukten.
Mätservicen som skulle utföras påstods ta 2 timmar och är extremt dyr, i själva verket är det en simpel uppgift som tog mindre än en 30 minuter.
Varför skall kunder drabbas av överdebitering av deras tjänster, svaret från bolaget var "kvalitet" igen.
Kvalitén kommer självklart att värderas först när bänkskivorna levereras och kommer att granskas väldigt noggrant att dom håller kvalitet av yttersta klass, om inte så blir det retur med vändande post.
Med detta så kommer vi nästa gång istället att välja ett seriöst och kundvänligt företag.

Risposta di Nerostein
Sämsta företaget någonsin! Vil inte ta ansvar för något!!
Sämsta företaget någonsin. Hade en hemma hos mig från nerostein och han kontrollmätte allt och samtidigt pratade han med min hantverkare ang. väggplatta och frågade om der skulle vara håll til eluttag och vi sa nej - sänk plattan 10mm istället och han sa Ok! Sen försöker dom fakturera mig för 2 hål til uttag och säger jag har gjort ändringer efter kontrollmättning för at jag inte vill ha hålen. Allt blev avtalat med killen på plats så inga ändringar efter mättningen. Nerostein håller fast i at jag har gjort ändringer och alt ansvar därfor er mit om der skulle hända fel ved installationen.. Har aldrig upplevt något likande, har pratat med från kundtjänst som ordagrant säger at jag inte säger sanningen, hon slängde på luren flera gånger och ville inte lyssna på något. Försökte ringa runt til deras andra avdelningar - men även dom slängde på luren. Dom tar INGET ansvar för deras eget fel - fattar inte IKEA samarbetar med detta fusk företaget! Dom litar enbart på deres medarbetare, även om jag och min hantverkare har exakt samma version av vad som är avtalat på plats!! MYCKET OPROFESSIONELLA! Specielt denna feån kundtjänst som inte har et dugg koll på va kundtjänst är.. HITTA ET ANNAT FÖRETAG ÄR MIN REKOMMANDATION!! Hoppas verkligen at dom löser det bra nu när dom skal mäta igen.

Risposta di Nerostein
Job well done!
Both the guy that did the measuring of our kitchen and the two guys that made the installation did an excellent job. :-)
Gap along the stove on one side
Poor installation of the kitchen worktop has resulted in a gap along the stove. It is probably better to have a built-in hob if you want a better result
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.