Nerostein har verkligen uppfyllt allt som utlovats 👍 Leveranstider har stämt väldigt bra och uppmätning samt montering av bänkskivor och stänkskydd till vårat stora kök i ett hus långt ut i skogen vi... Leggi di più
Väldigt nöjda! Allt gick otroligt smidigt! Snabbt på plats för att mäta och leverans skedde två veckor senare av duktiga killar som kom med lite egna förslag, det uppskattades! Vi var väldigt nervösa... Leggi di più
Missnöjd Jag är oerhört missnöjd. Inte nog med att bänkskivan var försenad, de mätte fel vilket betydda att jag var tvungen att vänta ännu längre. Efter knappt 4års bruk har fogen de använt släppt... Leggi di più
Dåligt 👎🏻 synd att jag inte läste omdömen inna jag betalade 86 000 kr för 7 månaders stress och ångest.Misstag efter misstag och sen sitter man helt frustrerad och försöker att reda ut röran som at... Leggi di più
- Negozio di piani di lavoro da cucina
- Negozio di armadi
- Negozio di mobili per cucina
- Esperto nella ristrutturazione di cucine
- Negozio di articoli da cucina
Scritti dall'azienda
Nerostein är ett företag med många års erfarenhet inom stenindustrin. Vårt företag är specialiserat på att tillverka och leverera högkvalitativa bänkskivor i natursten som uppfyller våra kunders alla behov. Vi erbjuder ett brett sortiment av material inklusive kvartskomposit, keramik, marmor och granit. Vi är stolta över att ha en rad olika färger, mönster och texturer tillgängliga, så att våra kunder kan hitta en bänkskiva som passar perfekt med deras personliga stil och smak. Vi på Nerostein är stolta över att kunna erbjuda ett komplett sortiment av tjänster, från design/uppmätning och tillverkning till installation och underhåll av bänkskivor. Vår expertis och erfarenhet garanterar att våra kunder alltid får högkvalitativa produkter och en professionell service. Vi är också engagerade i att använda miljövänliga processer och material som minimerar vår påverkan på miljön. Vår hemsida ger dig möjlighet att enkelt navigera genom vårt sortiment av bänkskivor och hitta den perfekta stenen för ditt projekt. Vi har också en dedikerad kundtjänst som alltid är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att göra det bästa valet. Besök vår hemsida redan idag och upptäck varför vi är en av de ledande leverantörerna av naturstensbänkskivor i Nordeuropa!
Tammi tee 71, 76915, Vatsla, Estonia
- +46 70-306 6869
- info@nerostein.se
- nerostein.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Incompetent company. AVOID
Unfortunately bad reviews are correct. This stone countertop company demonstrated a complete lack of competence from start to finish. Complete lack of professionalis. They were unable to correctly measure the area, which led to incorrect production of the stone surfaces. Instead of taking responsibility for their own measuring errors, they attempted to shift the blame onto the client.
They insist that the client “confirm the drawings,” implying that the customer should somehow know how to professionally measure and identify technical mistakes—something that is entirely the responsibility of the contractor even by law, not the client.
Whenever mistakes were discovered, they refused to accept accountability. Instead, they blamed everyone else: the machines, appliance manufacturers, and the customer—anyone but themselves. At no point did they show ownership of their errors or offer a straightforward solution. In the end, the customer had to fix the mistakes themselves, as the company offered no viable solution and instead demanded additional payment to correct problems they had caused. Given their clear inability to properly install stone surfaces, it was wiser not to allow this unprofessional company to continue the work and risk making the situation even worse.
Their lack of skill, accountability, and professionalism made the entire experience stressful and costly. This company should not be trusted with stone measurement, production, or installation.
Mycket oprofessionellt företag
Mycket oprofessionellt företag. Första gången kom de för att mäta efter att snickaren redan hade rivit bänkskivan, vi hade plockat bort allt och skyddat golvet, för att de skulle vägra mäta eftersom det diffade 1 mm för mycket från första till sista punkten på bänkskivan. Det ledde till onödiga snickarkostnader och extra arbete. Därefter fick vi jaga dem upprepade gånger för att få en ny tid efter flera veckor, då kommunikationen var usel och de sällan svarade. När de väl mätte igen gick det bra. På monteringsdagen (över 10 arbetsdagar) samma dag som den gamla skivan rivits, fick vi ett sms om att montören var sjuk och inte skulle komma. Totalt ansvarslöst, extremt dålig planering och noll respekt för kundens tid och energi. Rekommenderas inte.
Nerosrein doit poser notre plan de…
Nerosrein doit poser notre plan de travail en quartz en tant que sous traitant d'IKEA. Cela fait déjà 3 fois que l'installation est reportée sans explications de la part de Nerostein, c'est lamentable! Impossible de les joindre, on doit juste subir leur manque de fiabilité et de communication!
Nerostein bryter mot konsumenttjänstlagen
Beställde stenskivor till vårt renoverade kök, en kille kommer ut och mäter, därefter går vi ut till hissen och trapphuset och han säger något i denna stil -"det här kommer att gå bra" och sen åker han och jag är nöjd.
Ett par veckor senare får jag datum för installation då stenskivorna kommit. Jag möter upp 4-5 trevliga killar som kommer med skivorna, hade jag fått ge betyg bara på dem så hade det blivit 5 *
Efter ha hållt på en lång stund så ger de tillslut upp och det visar sig att skivorna är ett par dm för stora för både trapphus och hiss så de hade alltså gjort en felaktig mätning vid första besöket och jag här förlorar även 1 semesterdag.
Nu hänvisar Nerostein att det står i avtalet att jag ska stå för boka och betalning för en kranbil vilket är helt korrekt MEN nu visar det sig att de gjort fel vid mätningen.
Konsumenttjänstlagen 9 § och 11 § (om ansvar för fel i utfört arbete och kostnadsansvar för åtgärder som blivit fel på grund av tjänsteutövaren).
Jag framhävde ovan i 2 st mail till dem men då det började närma sig julen och ville få klart innan så svarade jag att jag går med på att betala i protest för att få jobbet klart, så jag bokade kranbil och betalade ca 3600:-
Detta resulterade i att hela projektet drog ut på tiden och blev väl försenat 1½ vecka typ har jag för mig samt att jag åter igen blev av med 1 semesterdag.
Killarna som återkom och gjorde klart med allt var även här super trevliga och 5 stjärnor.
Nu tycker jag inte personligen att 3600 + 1 extra sem dag är hela världen att bråka om men rätt ska vara rätt och efter nyår så kommer jag att kräva in summan och driva detta vidare till ARN samt informera IKEA som hänvisade mig till detta företag så jag hoppas det var värt att bråka med mig för beloppet!
Så passa er för detta företag, går allt bra så kommer ni säkert bli nöjda men strular något så är ni "fucked up"
Over and out!
Jättebesviken
Leverans och montering av defekta skivor. Otrevligt bemötande från montörer när ojämnheter i mönster ifrågasattes. Först vid upptäckt av bearbetningsspår gick de med på att reklamera. Lämnade felaktiga skivor fastmonterade.
Ny leverans ställdes in timmarna innan utsatt tid pga fel på skivorna.
Urdåligt bemötande från nerostein och tyvärr även Ikea. Ingen kompensation. 3e omgången skivor är under tillverkning.
Laten mensen zitten zonder contact
Via Ikea heb ik een keukenblad bij dit bedrijf besteld. Het zou op 3 december worden geleverd, maar het is nooit gekomen. Ik heb de hele dag binnen gewacht op de levering, en niks van ze gehoord. Na emailen blijkt het vertraagd te zijn met minimaal 9 dagen, waardoor de geplande installatie weken later zal plaatsvinden. Met als gevolg dat ik maanden zonder keuken zit. Klantcontact is bot en men reageert niet. Telefonisch contact is onmogelijk.
Företaget beter sig som monopolist
Har företaget monopol på komposit bänkskiva och väggplatta? De beter sig så i alla fall.
Vi köpte ett nytt IKEA kök med komposit kvarts till bänkskivan och väggplattor. Betalning för materialet, monteringen och den första mätningen gick via IKEA i förskott till Nerostein. Också via IKEA, anlitade vi en snickare för kökets montering. Trots det fick jag koordinera de tre t.ex. det är jag som ska i minst 5 dagar i förväg boka tid hos Nerostein för inmätning. På den första mätningen konstaterade Nerostein inom 5 minuter att köket inte uppfyllde deras krav. Jag fick boka en ny tid för mätning via IKEA, betala 2500 kr för den nya mätningen och be snickaren att åtgärda. Nästa mätningen skedde 3 dagar senare. Då upptäcktes nya fel. Vissa saker är mycket enkelt att fixa t.ex. att ta bort ett par skruvar. Men det vägrade Nerostein att göra. Snickaren sa att olika personer från Nerostein ger olika besked. Vissa vill ha det si och andra vill ha det så. Lyssnar han på en inmätare då blir det fel hos en annan. Dessutom är det omöjligt att få rätt information från Nerostein före mätningen t.ex. om man behöver ta hål för hörnboxar eller om spiskåpa ska vara monterad eller demonterad före monteringen av väggplattor. Det värsta är det stod konflikt mellan snickaren och Nerostein på vissa små detaljer som är mycket enkelt att fixa. Kunden hämnar i kläm. I mitt fall fick jag fixa vissa detaljer själv innan Nerostein gick vidare med processen. Ringer man till företaget, är det alltid en lång väntetid. Receptionist är ointresserad och i vissa fall otrevlig. Själva monteringen gick smidigt och bänkskivan och väggplattorna är vi nöjda med. Men hade vi visst att det är så jobbigt med det företaget, hade vi valt ett annat material till bänkskiva och väggplattor. Dessutom är det inte möjligt att ångra köpet, även om bänkskivan och väggplattorna inte ens börjat tillverkas. Företaget tar betald i förskott. Sedan sitter kund fast i dess hand.
INADMISSIBLE!!!
Je viens de lire quelques avis de clients francais et malheureusement je suis dans la même situation. J'ai commandé et payé mon îlot en quartz Nerostein via IKEA en juin 2025. Suite à une erreur de mesure du métreur le plan de travail n'a pu être posé. Après cela le parcours du combattant à commencé. Nous somme bientôt en novembre et je n'ai toujours pas de plan de travail, je n'ai jamais pu contacter Nerostein (mission impossible), le service client d'ikea a fait son maximum pour faire le relais mais sans succès, c'est inadmissible, je suis prise en otage !!!!
Otroligt duktiga killar som var här och…
Otroligt duktiga killar som var här och tog måtten, satt som handen i handsken när de levererade skivan. Tack så mycket!! 🛠️😍
Bluff företag!!!😡😡😡Vi köpte kök från…
Bluff företag!!!😡😡😡Vi köpte kök från IKEA och fick då veta att köksbänkskivor endast kan beställas via Nerostein. Redan från början blev det problem. Den första personen som kom för att mäta i vårt kök stannade knappt 30 sekunder, var otrevlig och gick därifrån. Därefter fick vi en faktura för att köket inte hade godkänts helt orimligt. Vi försökte avbryta, men enligt IKEA gick det inte.
Efter flera samtal kom till slut en ny montör och tog rätt mått. Vi fick besked att installationen skulle vara klar inom två veckor. Vi väntade i tre veckor men ingen hörde av sig. När vi själva tog kontakt med Nerostein fick vi ett mejl där de skrev att det hade blivit ett misstag, fel material hade beställts och det vi valt var slut. Nya leveransdatum sattes till mitten eller slutet av oktober.
Hela processen har tagit tre månader, och under den tiden har vi haft ett kök som inte kunnat användas. Det är fullständigt oacceptabelt. Varken Nerostein eller IKEA tar ansvar och vi känner oss lurade. Varning till andra var mycket försiktiga om ni funderar på att beställa kök via IKEA och Nerostein.
Handla inte härifrån bluffföretag
Handla inte härifrån bluffföretag. Använd din lokala sten tillverkare. Extremt dålig service och kund bemötande då pengar kommer först och inte kunden. Stenen i sig är inget att hänga i grannen
eine katastrophe
eine katastrophe, kommen nach wochenlanger wartezeit einfach nicht zum liefer- und montagetermin, melden sich nicht und sind auch nicht erreichbar, man kommt immer nur gleich auf die mobilbox, auf einen rückruf wartet man vergebens.
EXTREME service from Nerostein
EXTREME service from Nerostein, can never recommend them
Wochenlange Verzögerungen
Gute Monteure aber ansonsten ein sehr unzuverlässiges Unternehmen.
Terminverschiebung kommt einen halben Tag vorher per Email ohne Rücksprache. Nur eine Teillieferungen (Platte war nicht auffindbar) wodurch sich weitere geplante Arbeiten (Maler... ) erheblich verzögerten.
Ich muss von diesem Unternehmen…
Ich muss von diesem Unternehmen abraten. Termine werden nicht eingehalten, Emails nicht beantwortet, telefonisch schlecht erreichbar. Nachdem endlich der Einbautermin für die Arbeitsplatte stattfand, haben die Mitarbeiter mein Waschbecken beschädigt. Mir wurde ein schneller Austausch versprochen. Auch nach 2 Wochen ist nichts passiert. Muss es nun einklagen. Mitarbeiter leider alle unfähig Kundenservice unterirdisch
Sämst kundservice
Välj annat företag för bänkskiva om möjligt. Först fick vi en försenad mättid och sedan var leveransen försenad med. Killarna som kom och monterade bänkskivan var jättetrevliga. Vi upptäckte en defekt på bänkskivan som skulle vara på vår köksö och blev utlovade att någon skulle höra av sig till oss första arbetsdagen efter monteringen. Ingen hörde någonsin av sig. Försökte själv att nå företaget via telefon och mejl utan svar. I telefonsvaret säger dem att man är först i kö. Men efter 4-8 minuter avbryter de samtalet. Varenda gång. Ber man om att få bli uppringt blir man inte det. Ringer man till något annat nummer än det man är hänvisad till via Ikea får man bara prata med sura medarbetare utan någon som helst förståelse för sina kunder. Helt omöjliga att nå. Både på telefon och mejl. Välj INTE detta företag, det är en bluff.
Hur hanterar ni missnöjda kunder?
Sedan killen kom och mätte köket 8/6 så skulle det dröja 2 veckor innan vi skulle få bänkskivan. Två veckor senare bokar vi tid för montering men dagen innan visar det sig att en del av bänkskivan gått sönder vid leverans så dom behövde skicka efter en ny. Veckan efter det bokas en ny tid men då ringer dom samma dag och säger att bänkskivan inte kommit fram till lagret. Jag får ingen ny preliminär tid och ringer kundtjänst för att klaga men blir informerad att dom inte hanterar klagomål över telefon utan blir hänvisad till mail. Mailar dom 17/7 fram och tillbaka där dom säger att förseningar kan uppstå och blir hänvisad till deras claims avdelning som hanterar klagomål och kompensationer. Har än idag 31/7 inte hört något från claims department eller från nerostein. Som konsument känner jag mig inte sedd eller prioriterad. Citerar även det jag skrev i mail till dom som jag inte fått svar på. Hur hanterar ni missnöjda kunder och omvandlar dom till nöjda?
Catastrophique
Catastrophique… suite à l achat d’une cuisine IKEA on voulait prendre un plan de travail via cette société qui n’a pas honoré le rdv prévu pour la prise de mesures. Les échanges sont longs et barrière de la langue en plus..
Joindre le Sav de IKEA relève de l exploit. Bref on lutte, Nerostein à fuir !!!!
Es wurde eine Arbeitsplatte inkl
Es wurde eine Arbeitsplatte inkl. Montage bestellt und im voraus bezahlt. Die Arbeiter haben obwohl sie sichtlich das dafür nötige Material dabei hatten, diese Arbeitsplatte nicht montiert. Es war Samstag, da hielt sich die Lust in Grenzen. Auf die Rückerstattung der bereits vor Wochen bezahlten Montagekosten warte ich heute noch. Vermutlich muss man das einklagen. Bis heute trotz mehrfacher Anfragen keine Reaktion! Sehr schlechter Service!!! nicht empfehlenswert
Professionella
Jag förstår inte den strunt som tidigare kund skriver. Ikea har en obligatorisk mätservice. Hos Nerostein är den, vad jag förstår, inte obligatorisk. jag skulle dock avråda från att beställa utan låta Nerostein mäta. Det är en trygghet, blir det fel mått vid leverans, tar de ansvar.
Jag jämförde totalt 8 olika företag och fastnade för Nerostein. De har den typen service mindset som sällan finns i Sverige. Det började med att en tjej som heter Lii svarade tålmodigt , artigt och snabbt på den oändliga mängden frågor jag ställde. Hon skickade prover när det inte fanns några att se på utställning, hon skickade offert. Hon tog min fråga om färg på diskho på allvar, åkte till fabriken, skickade bilder. hon hjälpte till att boka tid. Det kom någon och mätte , sedan var det två veckors tillverkning och leverans i Stockholm. Ena stänkskyddet hade fel mått, montörerna ringde deras claims avdelning och allting fixades på ett professionellt sätt. Under hela processen var jag aldrig orolig, inget blev överprisat, allting kändes välordnat. Det blev jättefint . Tack Nerostein och tack Lii
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.