Jeg anbefaler ingen å handle fra dette firmaet. De har vært innom utallige ganger uten å klare å utbedre feilene. Saken har blitt trenerert over lengre tid, og det har stadig kommet bortforklaringer i... Leggi di più
Ikke handle av Nerostein Feil i oppmåling slik at vinduslister ned til benkeplaten fikk store glipper og hull. Ansvarsfraskrivelse og elendig service. Synd Elkjøp samarbeider med dette firmaet
Har vært i kontakt utallige ganger, uten å få svar. Feil mål på veggplate som ble montert. Dette skulle kompenseres, men fikk aldri noen tilbakemelding, og får ikke svar, hverken på telefon eller mai... Leggi di più
Jeg vil gjerne anbefale Nerostein på det sterkeste etter en veldig god opplevelse. Selv om det oppstod en liten feil ved første installasjon av benkeplaten, ble dette håndtert raskt og profesjonelt... Leggi di più
Nerostein er en ledende produsent av benkeplater i keramikk, granitt, kompositt og marmor.Nerostein er et ungt selskap. Vi begynte først i mars 2015, men starten har vært utrolig vellykket. Per i dag produserer vi benkeplater til ca 600 kjøkken hver uke, og sitter dermed med bred kompetanse og posisjonen som markedsleder i Norden innen feltet. I tillegg til Finland, Sverige, Norge og Danmark har vi et sterkt fotfeste også i Storbritannia og Frankrike, og selvfølgelig også på vårt hjemmemarked i Estland. For å garantere våre kunder kortest mulig leveringstid og best mulig resultat, har vi egne mannskap til både måling og montering i hvert land. I et produksjonsområde på 8000 kvadratmeter har vi 23 CNC maskiner, 4 vannstrålemaskiner og 5 kantpoleringslinjer. Vår produksjon er miljøvennlig. Vann fra produksjonsprosessen rengjøres og resirkuleres. Produksjonsavfall håndteres av sertifiserte partnere.
Norvegia
- nerostein.no
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Fra drømmekjøkken til kjøkkenmareritt
Vi kjøpte kjøkken gjennom power med benkeplate fra Nerostein. Kjøkkenet var ferdig montert i midten av april og Nerostein kom på oppmåling. På oppmåling fikk vi beskjed om at løsning med skjulte stikkontakter som både vi som kunder og power hadde fått bekreftet at vi kunne få, ikke lot seg gjøre. Nerostein var ikke behjelpelig med å finne ny løsning på problemet. Etter mye mailer fra både oss og power i over en måned, leverte vi klage på forsinkelser, og det ble satt som "hastesak", og i slutten av juni ble benkeplaten levert med et svært klanderverdig resultat. Vi sendte bilder og klaget til power, som tok dette videre med Nerostein, hvor begge parter var enig i at dette var dårlig utført arbeid og ødeleggelser på skrog.
Backsplash er montert jevnt over 3-5 mm ut fra veggen, dette begrunnes med at veggen er skjeiv og at dette ikke kan gjøres bedre. Noe skjevhet er i veggen, men backsplashen er ikke montert inn til veggen noen steder. Montøren som monterte backsplashen fortalte ved montering at han vanligvis ikke jobbet med å montere benkeplater og virket arrogant og misfornøyd med å bli sendt på jobb en lørdag (møtte opp i joggebukse, t-skjorte, happyflops og caps), da dette ikke var vanlig for dem.
Benkeplaten i dekton arga som er svært ripebestandig var full av riper etter montering, og benkeplaten til kjøkkenøya var feilmålt slik at det ble stort mellomrom fra skrog til stein. Stein i vinduskarm og kjøkkenøy ble demontert i slutten av august (2 mnd etter godkjent reklamasjon). I starten av oktober kom Nerostein for å montere ny benkeplate på kjøkkenøy, men denne fikk de ikke montert da de hadde glemt å lage hull til stikkontakt, så denne kunne ikke monteres. Vi fikk beholde den feilproduserte benkeplaten til øya i påvente av ny, men denne må polstres pga skarpe kanter og fare for å skade seg.
Vi fikk time for demontering 30.10.2024 av en annen benkeplate pga riper, og montering av benkeplate på kjøkkenøy, men Nerostein dukket ikke opp eller ga beskjed. De er vanskelig å få tak i og svarer på mail med 3-5 dager mellomrom. Fra demontering i august til feil produsert benkeplate i oktober, var det ikke noe benkeplate på kjøkkenøyen. Kjøkkenet er langt ifra ferdig 6 mnd etter oppmåling.
Vi som kunder er svært misfornøyde og syns det er svært klanderverdig hvordan de har opptrådt i hele denne prosessen.
Firma fremstår som uprofesjonelt.
Anbefales virkelig ikke!
Katastrof kundservice
Katastrof kundservice, betalat över 60.000kr för ett jobb som inte är fullständigt och nu får vi ingen hjälp när vi försöker få tag i någon som vill ta ansvar i saken!
Gått en månad sedan dom monterade bänkskivan och fortfarande inte fixat det som är felmonterat!
Skjoldete benkeplater
Jeg bestilte benkeplater i sort granitt (kvarts) til kjøkkenøy og vaskebenk. De ble montert, men jeg reklamerte i etterkant på at de hadde skjolder i overflaten. Mer som ujevn glans, det så rett og slett ikke rent ut. Dette kom spesielt godt til syne på kjøkkenøyen pga lysforholdene.
Jeg fikk 2 montører som forsøkte å rense dette uten å lykkes. Men de så klart problemet og mente dette kunne være garantisak.
Jeg tenkte at dette kanskje kunne bli en kanossagang å få gjennom, men firmaet viste seg profesjonelt også på reklamasjoner. Med god dokumentasjon og uttalelse fra montørene, gikk dette gjennom uten videre diskusjoner. 2 nye benkeplater ble montert, helt prikkfritt denne gang.
Jeg er svært fornøyd med produkt, montering, kundeservice og oppfølging. Anbefales!
Kjempegod service og fremoverlente mht…
Kjempegod service og fremoverlente mht å finne løsning. Svært konkurransemessige priser.

Punktlige
Punktlige, hyggelige og flinke alle som kom til meg.
Benkplaten ble helt perfekt.

Meget bra utført arbeid
Meget bra utført arbeid. Kom til tiden. Effektive og grundige. Veldig bra resultat.

Risposta di Nerostein
De har stein med veldig god kvalitet
De har stein med veldig god kvalitet. God kunde service. Gutta som var her og monterte benkeplate gjorde en fantastisk jobb, de rydda og rengjort etter seg før de dro.

Risposta di Nerostein
Vi hadde en utrolig fin opplevelse
Vi hadde en utrolig fin opplevelse. Det tok kort tid før de kom å målte opp. Benkeplaten så helt utrolig fin ut. Målene stemte veldig bra. Vi fikk platen på under 3 uker fra oppmåling var utført!

Super kundebehandling
God oppfølging ved bestilling av produktet. Oppmåler og montør var i dialog med meg underveis, og kom til avtalt tid. De var effektive og hyggelige. Benkeplaten min i ren hvit stein fra Nerostein er fantastisk fin. Fuging og montering er nydelig utført.

Risposta di Nerostein
Proffesjnelle, hyggelige og presise i alle ledd!
Bestilte benkeplate direkte fra Nerostein istedenfor å benytte kjøkkenleverandør.
Nerostein har vært svært proffesjonelle og raske i alle faser, fra pristilbud og avklarende spørsmål til montering og kommunikasjon.
I hele oppussingsprosjektet vårt er det Nerostein som har utpekt seg som desidert mest pålitelig og proff.
Da vi ønsket ekstra vareprøve for å bli helt sikre på valg av benkeplate møtte til og med selger fra Nerostein opp med vareprøve levert hjem på kveldstid fordi han allerede hadde holdt et kurs i nærheten.
Kjempehyggelig oppmåler møtte til avtalt tid og gjorde en grundig jobb, og ga føringer for noen ekstra nødvendige utskjæringer i benkeskap
Montører møtte også til avtalt tid og var svært hyggelige og presise! Resultatet var upåklagelig!
Anbefaler alle mine venner å benytte Nerostein dersom de skal ha ny benkeplate!

Risposta di Nerostein
Jeg er meget skuffet over servicen til…
Jeg er meget skuffet over servicen til Nerostein. De kappet feil til vasken og de holder ikke tiden de skal. De dukket opp 2 1/2 time seinere uten å gi beskjed. Da jeg konfronterte de med det så bare gikk de. Meget ufin atferd. De også pratet sitt eget språk seg i mellom og ignorerte alt jeg sa. Latet som jeg ikke eksisterte .
Utmerket!
God kundeservice som svarer raskt opp de henvendelser vi måtte ha. Utrolig god kvalitet på produktene og dyktige ansatte som installerte benkeplatene. Anbefaler varmt Nerostein til andre.

Risposta di Nerostein
Over forventning på leveranse og kommunikasjon.
Veldig god og nøyaktig kommunikasjon. Produktet er helt fantastisk. Service og oppfølging er over gjennomsnittet. Veldig god på å holde avtaler. Meget gode priser.

Risposta di Nerostein
Konkurransedyktig pris og strålende…
Konkurransedyktig pris og strålende service på alle plan. Jeg fikk raskt et ryddig tilbud, god oppfølgning på e-post, oppmåleren stilte som avtalt og gjorde en profesjonell jobb med gode, faglige råd. Benkeplaten ble levert lynraskt, med effektiv og hyggelig montering. 10 av 10! :)

Risposta di Nerostein
Bestilte benkeplate gjennom ikea.
Bestilte benkeplate gjennom ikea.
Noe mer ventetid en antydet.
Men fikk i dag montert en flott benkeplate av flinke montører så den var verdt å vente på.

Superrask leveranse
Bestilte direkte gjennom netostein en fredag fredag, de kom på oppmåling alllerede mandag, jeg godkjente og betalte onsdag, så kom benkeplaten ferdig levert og montert påfølgende fredag. Alt på under 2 uker. Veldig fornøyd!

Fornøyd
Fornøyd. Hyggelige og profesjonelle montører. Trekker bare en stjerne pga lang ventetid, men de kom før forventet dato. Da er jeg fornøyd.

Risposta di Nerostein
Ligg unna - de kan ikke jobben sin og gjør ikke opp for seg.
Nerostein kom og målte benkene mine, men målte feil på den ene benken. De skrev ned målet på benken uten overheng. Når de så hadde produsert benkeplaten var den for kort. Så påstod de at det var fordi jeg hadde flyttet skapene. De viste til et bilde hvor det skulle være en strek som ikke var på samme sted som jeg har en strek på gulvet. Problemet var bare at streken de viste til var en skygge og bildet var så kornete at man ikke kunne se strekene på gulvet. Skapet var montert i lodd med overskapet. Og selv om man legger til grunn det de sier så er den streken bare 2 cm innenfor, og plata er 3 cm for kort - de måtte uansett byttet den, men de vil ikke gjøre opp for seg. Og - jeg vet at skapet ikke ble flyttet - jeg skrudde det fast i veggen og det har ikke flyttet på seg. Men nå krever de 25 000,- for å levere en benkeplate jeg allerede har betalt for. Jeg blir svindlet, og kundeservicen deres er en arrogant tullebukk som bare ønsket å finne ut hvorfor det var min feil at de ikke kan jobben sin. Det er meldt til forbrukertilsynet, så jeg satser på at jeg får rettet opp i dette. Men styr for all del unna dette håpløse firmaet! Og ikke tro at dere får hjelp fra Ikea om dere bestiller via dem. Jeg fikk flere tilbud som var billigere fra konkurrenter av dem etterpå, siden jeg ikke vil handle med svindlere.
Ref. svaret jeg fikk i dag, 30. mars - det stemmer ganske enkelt ikke - skapene var ikke flyttet på, og feilen skyldes utelukkende at de ikke gjorde jobben sin skikkelig på oppmåling. Dette er også tydelig, siden utskjæringen til vasken ikke var sentrert over et skap de heller ikke hevder ble flyttet. Men dette er nå en sak for rettsvesenet. Det er trist at man må gå til rettsvesenet fordi et selskap ikke tar ansvar for egne feil.
Kommunikasjonen var elendig, men det er ikke kjernen i klagen - det er at dere ikke leverer det som er betalt for.

Dekton benkeplate
Kjøpte benkeplate gjennom IKEA og opplevde hele tiden arrogant oppførsel fra Nerostein. De kunne ikke sette av tid i produksjonen selv om de fikk over 6 ukers varsel om når platen skulle leveres. Deretter var det 4 uker etter oppmåling før vi fikk benkeplatene med påstanden om vi var heldige som fikk dem så fort. Det verste av alt er at vi bestilte Dekton plater (til kr 35000.-) som skulle 'tåle alt', men de tåler ikke vanlig bruk. Det slås skår av benkeplatene for det minste dunk som må betraktes som vanlig kjøkken bruk. Og ingen velvilje fra Nerostein i klagesaken. Egentlig burde de hatt 0 stjerner. Har klaget på avgjørelsen fra Nerostein men får ingen respons. Kommer til å ta dette videre.
Skulle ønske jeg leste rapportene her…
Skulle ønske jeg leste rapportene her inne før jeg bestilte benkeplate via Ikea. De svarer aldri på mail, sms eller telefon. Ikea får heller ikke kontakt med de. De er svært vanskelige å ha med å gjøre, og gruer meg til resten av prosessen, har nå ventet 3 uker på bare oppmåling, og tviler vel på om dette står ferdig til jul. Styr for all del unna.
Idag kontaktet Trustpilot meg fordi Nerostein har klaget på anmeldelsen min, de ønsker den slettet. Dette viser hvor useriøse selskapet er og hvor farlig det er å kjøpe noe som helst av de. Styr for all del unna.
Man kan selv se hvordan de legger skylden på kundene sine. Det er veldig rart at konkurrenten deres kunne måle på akkurat samme kjøkken ingen endringer gjort imellom. Benkeplaten har nå stått flott montert i 4mnder. Null feil. Så les deres tilsvar under og er du smart kjøper du benkeplate fra en konkurrent av Nerostein. Vm i bortforklaringer istedenfor å gjøre jobben sin skikkelig.