Hei,
Takk for din tilbakemelding. Jeg beklager at du ikke har vært fornøyd med leveringsopplevelsen hos oss, som fant sted i 2022. Som vi informerte deg om den gangen, skyldtes problemet en produksjonsfeil som ble håndtert og løst på det tidspunktet.
Når det gjelder feilen på benkeplaten, mottok vi først beskjed fra deg sent i 2024, altså etter at reklamasjonsretten var utløpt. For at vi skulle hatt mulighet til å hjelpe deg med dette, skulle vi blitt kontaktet straks feilen ble oppdaget. Det er verdt å nevne at du selv har innrømmet at feilen er gammel og at du oppdaget den kort tid etter levering, men først har valgt å reklamere nå. Når du tar kontakt så lenge etterpå, er det dessverre begrenset hva vi kan gjøre.
Vi har gjort alt vi kunne i forsøket på å hjelpe deg innenfor rimelighetens grenser, inkludert å være i dialog med vår leverandør. De har også gjort sitt beste for å gi oss veiledning og bistand i en så gammel sak.
Vi forsøker på ingen måte å fraskrive oss vårt ansvar, og vi beklager at dette ikke har levd opp til dine forventninger.
Med vennlig hilsen,
Benjamin