Neleman Wijn Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Bestellen was gemakkelijk. Ik was erg blij dat we weer een keer mix and match konden bestellen! Meteen weer genoten van het proberen van wat nieuwe flesjes. En uiteraard erg lekker. De Wolk Monastre... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Weer een doos met prachtige wijnen van Neleman ontvangen, dit keer een mix van verschillende rode en witte wijnen. Kunnen we onze vakantie van genieten 👌

Valutata 5 stelle su 5

Allereerst gaat het om de altijd lekkere wijn. Het proces van bestellen en bezorgen verloopt goed. Als er een fout gemaakt wordt, door een niet bestelde wijn te leveren, dan zet de klantenservice de v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De bestelde wijn was snel geleverd, drinkt lekker en soepel weg, een smaaksensatie die zeer gewaardeerd word en kan deze wijnen zeer goed aanbevelen …. Klantenservice ook snel met hun reactie en zeer... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Importatore e grossista di vini
  6. Azienda vinicola

Informazioni su Neleman Wijn

Scritti dall'azienda

Biologische wijn voor een mooiere wereld.

Duurzaam, geweldige prijs/kwaliteit en top service. En omdat wij zelf de wijn maken, houden we die kwaliteit hoog. En betaalbaar.
Gecertificeerd biologisch en vegan.

DAAROM NELEMAN:

🍷 100% biologische en vegan wijn

🍷 Rechtstreeks van onze Spaanse wijngaarden

🍷 Zonder pesticiden of chemische toevoegingen

🍷 Bekroond en bejubeld in binnen- en buitenland

🍷 Duurzame keuze voor iedere gelegenheid en budget

🍷 Gratis ruilen of retourneren met 100% lekkergarantie

🍷 Gratis bezorging vanaf € 75

🍷 Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd

NELEMAN ORGANIC VINEYARDS

Scritti dall'azienda

100% biologische wijnen, 100% duurzaam
Wij zijn Neleman, een Nederlands wijnhuis met eigen wijngaarden in Valencia, Spanje, dat 100% biologische en vegan wijnen produceert en wereldwijd verkoopt. Zo maken we met elke fles en elke slok de wereld een beetje mooier.

NELEMAN GARANTIES:

Gratis bezorging vanaf €75, gratis retourneren of ruilen.

🍷 Altijd 100% biologische en vegan wijn

🍷 Rechtstreeks van onze Spaanse wijngaarden

🍷 Zonder pesticiden of chemische toevoegingen

🍷 Bekroond en bejubeld in binnen- en buitenland

🍷 Duurzame keuze voor iedere gelegenheid of budget

🍷 Gratis ruilen of retourneren met 100% lekker garantie

🍷 Gratis bezorging vanaf € 75

🍷 Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd

🍷 Betaal met iDeal, Creditcard, PayPal of later via Klarna

🍷 Heb je vragen over onze wijn of over je bestelling? We staan graag voor je klaar!

Onze klantenservice is bereikbaar via mail: hallo@neleman.org

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

549 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Aanbevelenswaardig.

Bestellen en bezorgen is overzichtelijk en klantvriendelijk. En de diverse wijnen zijn wederom eigenzinnig en vol van smaak.

6 agosto 2026

Risposta di Neleman Wijn

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestel- en bezorgproces én dat onze wijnen opnieuw zo goed in de smaak vallen. Graag tot de volgende keer!

Neleman levering

Snel geleverd. Goede communicatie: 45 min een belletje vooraf.

5 agosto 2026

Risposta di Neleman Wijn

Hai Freya, wat fijn dat de levering snel verliep. Hopelijk mogen we je binnenkort weer van dienst zijn.

Valutata 4 stelle su 5

snelle bezorgingHelaas geen mogelijkheid om pakket op afhaalpunt op te halen. Nu was pakket bezorgd bij de buren, zonder dat wij daar informatie over gehad hebben

snelle bezorging. Helaas geen mogelijkheid om pakket op afhaalpunt op te halen. Nu was pakket bezorgd bij de buren, zonder dat wij daar informatie over gehad hebben

17 agosto 2026

Risposta di Neleman Wijn

Beste Nannie, bedankt voor je mooie beoordeling. Ben je niet thuis? Dan brengt de PostNL-bezorger je pakket naar een afhaalpunt in de buurt. Het spijt ons dat het pakket bij de buren is afgegeven.

Valutata 5 stelle su 5

Lekkere tot erg lekkere rode en witte…

Lekkere tot erg lekkere rode en witte wijnen. Ook nog eens biologisch!
Én een goede prijs én snel en goed geleverd!!

11 agosto 2026

Risposta di Neleman Wijn

Wat een mooie en leuke beoordeling. Veel wijnplezier en tot de volgende bestelling.

Valutata 5 stelle su 5

Goede prijs-kwaliteit en BIO!

Goede prijs-kwaliteit! Neleman is echt een aanrader, leuk ook om een pionier in biodiversiteit en ondernemen te steunen.

13 agosto 2026

Risposta di Neleman Wijn

Wat fijn om te lezen! Dank voor je mooie woorden en jouw steun aan onze missie.

Valutata 3 stelle su 5

Telefonische bereikbaarheid

Gezien mijn leeftijd en beperkte kennis op internet zou ik graag betere telefonische bereikbaarheid hebben. Maar verder ben ik helemaal tevreden over de afhandeling van mijn bestelling

12 agosto 2026

Risposta di Neleman Wijn

Dank u voor uw terugkoppeling. we begrijpen dat het gebruik van internet niet voor iedereen even gemakkelijk is. Daarom proberen we in de e-mails altijd zo duidelijk mogelijk uit te leggen welke afspraken zijn gemaakt en welke stappen nog volgen, zodat alles rustig kan worden nagelezen. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling.

Viura 2024

Viura 2024 - heerlijke, eerlijke wijn. Zo simpel is het.

26 giugno 2026

Risposta di Neleman Wijn

Goed te lezen dat je zo van deze wijn geniet, dankjewel.

Mooie biologische wijnen

Mooie biologische wijnen om uit te proberen en van te genieten. Vind je je favoriet dan is de wijn ook o.a. bij supermarkt PLUS te vinden. Door kennismaking met Neleman wijnen drink ik alleen nog maar biologisch.

29 settembre 2025

Risposta di Neleman Wijn

Bedankt voor het delen van je ervaring! Top! Geniet en fijn dat je bio kiest.

Valutata 4 stelle su 5

Bestelling kwam op tijd omdat de…

Bestelling kwam op tijd omdat de vrouwelijke chauffeur altijd van tevoren belt wanneer ze komt leveren!
Heel prettig!

22 luglio 2026

Risposta di Neleman Wijn

Wat fijn om te horen dat de levering naar wens verliep. Een extra compliment voor onze chauffeur geven we graag door! Geniet van de wijn.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più